Vlog: Lovense Osci en De Groene Cup Menstruatiecup

door | 4-11-2018 | Videos, Seksspeeltjes, Toys op afstand, G-spot, Menstruatieproducten, Oscillerende seksspeeltjes, Toys met app, Sextoys, hygiene

Vlog: Lovense Osci en De Groene Cup Menstruatiecup

Elke zondag vertel ik je in mijn YouTube vlog over de twee toys die ik afgelopen week getest heb. Nu heb ik afgelopen week maar één toy getest en één ander product. Een menstruatiecup. Heel wat anders dus. Ben je nu ook nieuwsgierig over hoe zo’n menstruatiecup nu eigenlijk werkt? Is het moeilijk? Of valt het mee? Ik vertel het je allemaal!

De toy die ik heb getest is de Lovense Osci. Ook iets super bijzonders, want dit is geen vibrator, maar een oscillator. En dan niet voor je clitoris, maar voor je G-spot. Wat dat nu precies inhoudt en hoe het werkt, vertel ik je in mijn vlog.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=x2NmXTcCt-w[/youtube]

Als je nog niet geabonneerd bent op mijn YouTube kanaal, zou ik het echt super tof vinden als je dat wilt doen. Je doet dat door hier te klikken.

Je kan De Groene Cup hier bestellen bij Cute Cotton.

 

Je hebt nog een paar dagen om mee te doen met de Mystery Vibe Cresendo giveaway, dus vergeet ‘m niet!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Alle comments