Vlog: Lovense Osci en De Groene Cup Menstruatiecup

04-11-2018

Vlog: Lovense Osci en De Groene Cup Menstruatiecup

Elke zondag vertel ik je in mijn YouTube vlog over de twee toys die ik afgelopen week getest heb. Nu heb ik afgelopen week maar ÊÊn toy getest en ÊÊn ander product. Een menstruatiecup. Heel wat anders dus. Ben je nu ook nieuwsgierig over hoe zo’n menstruatiecup nu eigenlijk werkt? Is het moeilijk? Of valt het mee? Ik vertel het je allemaal!

De toy die ik heb getest is de Lovense Osci. Ook iets super bijzonders, want dit is geen vibrator, maar een oscillator. En dan niet voor je clitoris, maar voor je G-spot. Wat dat nu precies inhoudt en hoe het werkt, vertel ik je in mijn vlog.

Als je nog niet geabonneerd bent op mijn YouTube kanaal, zou ik het echt super tof vinden als je dat wilt doen. Je doet dat door hier te klikken.

Je kan De Groene Cup hier bestellen bij Cute Cotton.

 

Je hebt nog een paar dagen om mee te doen met de Mystery Vibe Cresendo giveaway, dus vergeet ‘m niet!

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.