Lovense Nora

28-11-2022

Lovense is natuurlijk een bekend merk en één van mijn favoriete toys is dan ook van dit merk: de Dolce. Toen ik van Willie de Lovense Nora kreeg, was ik daarom natuurlijk blij, want een duovibrator van dit merk, dat belooft wat!

Specs

Materiaal: siliconen en ABS, dus bodysafe
Oplaadbaar: ja
Standjes: 7 vibratiestandjes waarvan 3 steady, 3 rotatiestanden, via de app nog veel meer mogelijkheden
Waterproof: ja (IPX6)
Verkoopprijs: 114,95, hier te koop bij Willie
Is ’t wat? Ik had er toch meer van verwacht

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de lovense nora De lovense nora, de gebruiksaanwijzing en de oplader

Ik denk dat Lovense ondertussen zo’n bekend merk is, dat ze ook eigenlijk niks meer aan hun verpakking hoeven te veranderen. De verpakkingen zijn altijd stevige, witte dozen, met daarop een foto van de toy. Die toys zijn over het algemeen roze. Het is gewoon herkenbaar, maar wel super basic. Maar meer hebben ze ook niet nodig, denk ik. De verpakking is stevig genoeg om de Lovense Nora in te bewaren.

In de verpakking vind je dus de Lovense Nora zelf, de gebruiksaanwijzing, het USB-oplaadkabeltje en een zwart satijnen bewaarzakje. Ja, er zijn dus nog merken die een zwart satijnen bewaarzakje meeleveren. Ik dacht dat het inmiddels zo was dat alle merken door hadden dat dat niet meer kon, en dat ze allemaal een tof zakje maakten met hun logo of een leuk tekstje er op, maar nee. Maar Lovense komt er mee weg, want Lovense.

Mijn eerste indruk van de Lovense Nora

De lovense nora in mijn hand. De lovense nora naast een lipstick

De look van de Lovense Nora spreekt me eigenlijk gelijk aan. Ik vind het formaat en de vorm prima. Aan de bovenkant net iets dikker dan gemiddeld, en hij is een beetje geribbeld. De clitorisstimulator is super flexibel, waardoor hij dus bij veel lichamen goed aan zal sluiten.

De onderkant heeft een net wat apartere vorm, waardoor de Nora er niet uitziet als de zoveelste rabbitvibrator. Daar vind je ook de twee knopjes. Het bovenste knopje is ook het powerknopje en daarna kan je daarmee door de vibratiestandjes klikken. Het onderste knopje is voor de (drie) rotatiestandjes. Helemaal aan de onderkant vind je de magneetjes waar je de lader aan klikt.

De test van de Lovense Nora

Lovense nora en een flesje sliquid glijmiddel Lovense nora in mijn hand, ik trek aan de clitorisstimulator om te laten zien hoe flexibel die is.

Ik had hoge verwachtingen van deze Lovense rabbitvibrator! Bij siliconen sextoys is het altijd het beste om waterbasisglijmiddel te gebruiken. Ik raad een glijmiddel zonder glycerine en parabenen aan, zodat je in elk geval geen last krijgt van irritaties van je vagina. Ik gebruikte Sliquid, want dat is mijn favoriete glijmiddel, met alleen maar fijne ingrediënten.

Natuurlijk kan je de Lovense Nora met app gebruiken, maar ik besloot ‘m eerst even gewoon met de knopjes te gebruiken, gewoon lekker oldschool. Zoals ik had verwacht, voelt de vorm van de Nora echt wel goed. Deze maat en deze vorm werken voor mij gewoon heel goed. Niet te klein, niet te groot, prima dikte, helemaal goed. De clitorisstimulator rust tegen mijn clitoris, precies zoals het hoort.

Er zitten twee motoren in de Lovense Nora: één die de clitorisstimulator laat vibreren en één die het deel wat je inbrengt in de vagina laat roteren. Ik begon met alleen de vibraties. Standje één voelde wel lekker. Maar ik had natuurlijk wel hoge verwachtingen voor de volgende standjes, want Lovense staat bekend om zijn geweldige vibraties. Maar dat blijft dus uit bij de Nora. De vibraties zijn wel oké, maar meer ook niet. Wat voor een gemiddelde duovibrator prima zou zijn, maar van een Lovense vibrator zou je toch echt meer verwachten.

Gecombineerd met het roteren van de schacht, vond ik het echt wel lekker hoor, maar ik werd er niet zo wild enthousiast van als ik van de Lovense Dolce werd. Ik ben gewoon dit soort vibraties niet gewend van Lovense.

De Lovense Nora met de Lovense Remote App

Lovense nora naast een telefoon De knopjes van de lovense nora

Natuurlijk pakte ik de Lovense Remote app er bij. Misschien dat meer opties deze ervaring beter zou maken. In de app heb je allerlei mogelijkheden. Zo kan je je telefoon als remote gebruiken waarbij je op je scherm swipet om de beide motoren harder of zachter te laten gaan. Ook kan je de Lovense Nora laten reageren op muziek of omgevingsgeluid. Natuurlijk kan je ook kiezen uit een aantal standaard patronen om af te spelen.

In de discover mode vind je nog meer opties. Zo is er een speed mode, waarbij de Nora harder trilt wanneer je harder beweegt. Bijvoorbeeld als je als bijrijder in de auto zit, of als je in de trein zit. In deze mode kan je ook een control link genereren, zodat je die naar iemand kan sturen die dan op (lange) afstand jouw sextoy kan bedienen. Ook is het mogelijk om patronen die andere mensen gemaakt hebben op jouw Nora af te spelen. Dit vind ik altijd een superleuk iets, want er zijn zo ontzettend veel patronen.

Ik filterde op patronen die geschikt zijn voor de Nora. Maar volgens mij houdt dit vooral in dat het gaat om patronen voor twee motoren. Want de meeste van deze patronen maakten niet echt gebruik van de unieke combinatie van motoren van de Lovense Nora. Zo heeft het niet zo heel veel zin als de motor van het roterende deel heel snel harder en zachter moet gaan, want dat merk je dus niet, hij kan dat zo snel niet bijhouden. Veel patronen probeerden dit wel te doen, wat dus geen nut heeft.

Bij de standaard patronen wordt maar rekening gehouden met één motor, waardoor beide motoren dus tegelijkertijd hetzelfde doen. Op zich wel lekker, maar niet heel bijzonder. Ik vind het echt jammer dat er geen speciale Nora-patronen zijn, waarbij echt gebruik gemaakt wordt van wat de Nora specifiek kan.

Conclusie

Natuurlijk is de Nora een fijne duovibrator. Het is leuk dat je via de app zoveel mogelijkheden hebt en dat je iemand anders je sextoy kan laten bedienen. Ik denk dat (bijna) iedereen wel snapt wat daar leuk en spannend aan is. Maar ik mis toch dus nog wel wat kracht in de vibratie en ik mis ook speciale patronen voor de Nora. Deze Lovense Duovibrator is op zich prima, ik heb er plezier mee gehad, ik heb fijne orgasmes gehad, maar ik had er toch meer van gehoopt. Als je op zoek bent naar een duovibrator die je op afstand kan bedienen, of die allerlei speciale dingetjes kan door middel van een app, dan heb je zeker geen miskoop aan de Lovense Nora. Als je zoekt naar een duovibrator met hele goede, diepe vibraties, dan kan je beter voor bijvoorbeeld de We-Vibe Nova 2 gaan.

Je kan de Lovense Nora hier bestellen bij Willie voor 114,95 euro
En de We-Vibe Nova 2 vind je hier bij Willie

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Thank you for this review! I didn’t even realize they’d come out with this toy LOL

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.