Lovense Lush 2.0 review! | Seks toy Review door Tess

08-03-2019

Ongeveer twee jaar geleden kreeg ik de Lovense Lush 1.0 en schreef ik daar een review over. En nu, bijna twee jaar later, is de Lovense Lush 2.0 uitgekomen. Best wel tof, aangezien Tess Tesst dus inderdaad nu ook bijna twee jaar bestaat. Ik kreeg deze vernieuwde toy in ruil voor mijn review. Ik was heel benieuwd wat de verschillen zouden zijn met de eerste versie.

Specs van de Lovense Lush 2.0

Lovense lush 2. 0 review! | seks toy review door tess Lovense lush 2. 0 review! | seks toy review door tess

De Lovense Lush 2.0 is een vibrerend eitje dat je in de vagina kan dragen. Het eitje heeft ook een staartje, met daarop één knopje. Met dat knopje kan je door de standjes klikken (er zijn drie steady standjes en vier patronen) maar je kan het eitje ook bedienen met de Lovense app. En daar gaat het bij dit seksspeeltje eigenlijk vooral om. Je kan de Lush laten bedienen door iemand die waar dan ook is. Ik heb ‘m zelf ook getest met iemand die in een ander land zat.

Natuurlijk is de Lush bodysafe (anders zou ik ‘m niet eens testen). Hij is gemaakt van siliconen, hij is waterproof en oplaadbaar via het USB oplaadkabeltje.

Trileitjes

Lovense lush 2. 0 review! | seks toy review door tess Lovense lush 2. 0 review! | seks toy review door tess

In mijn review over de Lovense Lush 1.0 kan je lezen dat ik de Lush best wel tof vond, maar aangezien de connectie heel vaak weg viel, was het toch niet zo’n groot succes. Over het algemeen ben ik persoonlijk ook niet zo’n grote fan van trileitjes. Ik heb graag vibraties tegen mijn clitoris, van alleen inwendige vibraties kan ik niet klaarkomen. En met zulke eitjes vind ik het vaak ook niet eens echt lekker. Ja, het idee vind ik wel spannend, dat iemand anders ‘m kan bedienen, maar verder doet het niet heel veel voor me.

Irritaties over de Lovese Lush 1.0

Lovense lush 2. 0 en lovense lush 1. 0 Lovense lush 2. 0 en lovense lush 1. 0 uiteinden

De grootste irritatie bij de Lush 1.0 was dus de verbinding met de app die steeds weg viel. En dat dan gecombineerd met dat het enige knopje van de Lush 1.0 op het eitje zelf zat, het deel dat ín je vagina zit dus tijdens het gebruik. Wanneer de connectie weg was, moest ik dus het eitje eerst weer verwijderen en dan door middel van dat knopje weer proberen de connectie terug te krijgen. Je kan je voorstellen dat de lol er snel af is als je dat een paar keer achter elkaar moet doen.

Verplaatst knopje bij de Lovense Lush 2.0

Lovense lush 2. 0 Lovense lush 2. 0

De verandering dat de Lovense Lush 2.0 nu het knopje op het uitwendige deel van de toy heeft zitten, vind ik echt super fijn. Ik geloof zelfs dat het bluetooth ontvang-dingetje (sorry, geen idee hoe je zoiets noemt) ook nu in de top van het staartje zit. Waardoor de ontvangst dus sowieso beter zou moeten zijn dan wanneer dat op het eitje zelf zit. Bluetooth gaat niet zo goed door een lichaam heen, dus je kan je voorstellen dat dat bij een eitje in de vagina dan ook erg lastig is.

Verbeterde motor

Lovense lush 2. 0 Lovense lush 2. 0

Ook zit er nu een sterkere motor in het eitje. Ik vond de vibraties van de Lush 1.0 best wel prima, zeker voor zo’n eitje, dus ik dacht van tevoren niet dat dat me heel veel uit zou maken. Maar ik had het mis. Hoewel de vibraties van de 1.0 dus echt prima zijn, zijn de vibraties van de 2.0 echt veel beter! Echt, yay! Vooral de lagere vibratiestandjes van de Lovense Lush 2.0 zijn nu echt heerlijk diep. Ik wist al dat diepe vibraties veel beter voor mij werkten, maar dat kon ik nu écht heel goed merken. Diepe vibraties trillen veel beter door en raken dus op die manier eigenlijk veel meer lekkere plekjes. Als het helemaal stil is, kan je de vibraties wel zachtjes horen. Maar ik zou het zelf zeker aandurven om ‘m in een restaurant of andere plek met wat geroezemoes of muziek te gebruiken.

Lovense Lush 1.0 vs Lovense Lush 2.0. For science!

Lovense lush 2. 0 Lovense lush 2. 0

Het leek me super interessant om de Lovense Lush 2.0 te testen, vooral om ‘m te vergelijken met de Lush 1.0, for science. Maar ik had niet verwacht dat ik het persoonlijk echt heel lekker zou vinden. Dus het was echt wel een hele leuke verrassing dat ik de Lovense Lush 2.0 echt heel lekker vind. Ik kom nog steeds niet klaar van dit trileitje wanneer ik ‘m in mijn vagina draag, maar ik word er wel heel erg opgewonden van. Van het gevoel van de vibraties (ja ze zijn echt goed!) op zich al, maar als iemand anders ‘m dan bedient, is dat helemaal awesome.

Lovense Link

Lovense lush 2. 0 review! | seks toy review door tess Lovense lush 2. 0 review! | seks toy review door tess

Wat ik van de Lovense app het aller leukst vind, is dat je een link kan generen. Je kan zelf de tijd van de geldigheid kiezen (kan in seconden of minuten). Die link kan je dan naar iemand sturen en die kan dan via die link jouw Lovense Lush 2.0 bedienen! Zo handig! Die ander hoeft dus niet eerst de app te installeren. Dat is toch altijd een beetje gedoe is. Zeker als het voor een eenmalig pleziertje is. Maar met de link kan je dus gelijk aan de slag. Die ander kan dan op de telefoon, laptop, ipad (of wat dan ook) heel simpel via het control panel jouw Lovense Lush 2.0 bedienen. Je kan dan geen gebruik maken van patronen, maar je kan ‘m harder of zachter zetten. Op die manier kan je eigenlijk wel live je eigen patroon maken dus ook. Super handig dat het verder dus ook gewoon anoniem is op deze manier, je hoeft niet iemands telefoonnummer te hebben bijvoorbeeld.

De functies in de Lovense app

Lovense lush 2. 0 review! | seks toy review door tess Lovense lush 2. 0 review! | seks toy review door tess

Met de Lovense app kan je ook gewoon zelf de Lush bedienen. Dan kan je dus ook datzelfde control panel gebruiken, of je kan kiezen voor patronen. Er staan standaard vier patronen in, maar je kan ook zelf patronen maken en opslaan, of patronen van anderen downloaden. Ook kan je kiezen voor de music functie. Je kan dan kiezen uit alle muziek die op jouw telefoon staat en de Lush trilt dan mee met de muziek. Super tof, dit werkt ook heel goed. Leuk om te experimenteren met verschillende muziekstijlen. Een andere functie die er een beetje op lijkt is de sound functie. Die reageert op geluid uit de omgeving. Je kan zelf de gevoeligheid van de microfoon instellen. Deze functie werkt het best als je echt direct in de microfoon praat (of zingt of gilt). Bij de Lovense 1.0 had ik dit al uitgetest in combinatie met een spanking en dat is zeker een aanrader (als je van spanking houdt dan hè).

Wakker worden met een trileitje

Lovense lush 2. 0 Lovense lush 2. 0

Wat ik echt de grappigste functie vind, is de alarm functie. Hoe leuk is het om wakker te worden van vibraties? Met dit vind ik het dan wel weer jammer dat de Lush niet tegen mijn clitoris trilt. Dat zou pas écht awesome zijn. Maar deze functie werkt dus zoals je vast al hebt bedacht: je stelt een alarm in en op dat tijdstip begint de Lush te vibreren. Yay! Super leuk! Ik zou wel voor de zekerheid ook nog je gewone wekker zetten, want bij mij was het zo dat de alarmfunctie het meestal niet deed als er langere tijd tussen zat. Waarschijnlijk omdat de connectie dus wel verloren raakt als je de app een tijdje niet gebruikt. Wanneer je de app weer aanklikt, is de connectie met de Lovense Lush 2.0 weer terug. Maar dat kan je natuurlijk niet doen terwijl je slaapt.

Niet wisselen

Lovense lush 2. 0 app screenshot Lovense lush 2. 0 review! | seks toy review door tess Lovense lush 2. 0 review! | seks toy review door tess

Wat ik wel een groot minpunt vind van de app is, wanneer je ‘m long distance gebruikt met iemand, ziet die persoon in de eerste instantie hetzelfde control panel als wanneer het via de link gaat. Alleen in de app zitten natuurlijk ook patronen en daar kan ook voor gekozen worden. Elk patroon moet apart verstuurd worden naar mijn Lovense app. Afhankelijk van mijn instellingen (voor deze persoon) moet ik dat eerst accepteren of wordt het patroon vanzelf afgespeeld. Er zit soms wel wat tijd tussen voor het patroon echt begint. Soms duurde het wel zo’n 20 seconden. De ander krijgt daar geen melding van en denkt dat het patroon gewoon al bezig is. Maar wanneer die persoon genoeg heeft van de patronen en gewoon zelf weer in control wil zijn over wat de Lush doet, dan kan dat niet. De melding ‘line busy’ verschijnt dan steeds. Ik moet dan eerst de connectie verbreken en de ander moet dan opnieuw een uitnodiging naar mij versturen om weer in het normale control panel te komen. Best wel raar. En jammer. Je moet dus eigenlijk echt een keuze maken of je het panel wilt, of patronen. Want afwisselen is echt een gedoe.

Uitnodiging

Lovense lush 2. 0 review! | seks toy review door tess Lovense lush 2. 0 review! | seks toy review door tess Lovense lush 2. 0 review! | seks toy review door tess

Wat ik ook apart vond, is dat ik zelf niet iemand direct een uitnodiging kan sturen om mijn Lovense Lush 2.0 te besturen. Ik kan de mensen die ik heb toegevoegd in mijn app wel een chatberichtje sturen en vragen of zij dat willen, maar die ander moet dan dus mij een request sturen of ze mijn Lovense Lush 2.0 mogen bedienen. Dat is toch raar? Waarom mag ik daar niet zelf iemand voor uitnodigen?

De connectie van de Lush 2.0

Lovense lush 2. 0 Lovense lush 2. 0

 

De connectie is met de Lush 2.0 veel beter. Ik had wel eens dat de connectie weg viel, maar meestal herstelde hij dat vanzelf vrij snel. Dat is fijn. Ook had ik soms bij het opstarten wat moeite om connectie te krijgen met de app. De ene keer ging het gelijk goed, maar de andere keer duurde het weer een paar minuten. Ik heb een Huawei telefoon en ik weet dat die over het algemeen niet heel goed matcht met sextoys, dus waarschijnlijk ligt het daar aan. Maar het was nooit een te grote irritatie in elk geval en het lukte altijd wel. Als de Lush 2.0 een half uur standby stond, was daarna de verbinding weg, maar bij het openen van de app herstelde deze gelijk uit zichzelf weer. Dat soort dingen vind ik gewoon echt heel fijn.

Lovense voor webcammen

Lovense lush 2. 0 Lovense lush 2. 0

Wat ik trouwens ook nog een leuk weetje vond: de Lovense toys worden dus heel veel gebruikt door webcam modellen. Je kan je Lovense Lush 2.0 (en andere Lovense toys) koppelen met bepaalde webcam sites en dan heb je allerlei extra mogelijkheden. Dan kan je zelf instellen hoeveel tips/tokens de kijker moet bepalen voordat jouw seksspeeltje iets gaat doen. Je kan dat helemaal zelf bepalen, bijvoorbeeld hoe meer tokens, hoe harder je speeltje gaat vibreren. Of vanaf een bepaald bedrag dat er een patroon word afgespeeld, allemaal dat soort dingen. Super tof dus!

Conclusie

De Lovense Lush 2.0 is geen goedkope toy, maar ik denk dat je wel echt waar voor je geld krijgt. Ik heb nog geen andere sextoy met app getest die zo goed functioneerde als deze Lush. Ik heb er echt heel veel lol (en genot) van gehad en ik denk dat ik dit trileitje toch wel vaker ga gebruiken. En ja, daar ben ik zelf denk ik het meest verbaasd over. Ik hoop dat er misschien nog een update komt voor de app, waardoor je long distance makkelijker kan wisselen tussen patronen en het normale control panel, want dat zou helemaal fijn zijn.

Bij bol.com is de Lovense Lush 2.0 te koop voor 109,90

Bij BDSMStore.nl heb je de Lovense Lush voor € 119,- binnen 3 tot 5 werkdagen in huis.

Bij Easytoys is de Lovense Lush 2.0 te kopen voor € 119,-

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

8 Reacties

 1. Hoewel ik niet zo van de trileitjes ben maakt deze me wel heel nieuwsgierig….. Het lijkt me een leuk spel om een ander te laten bepalen hoe hard en wanneer ik tril (lees opgewonden word) Maar waarom is hij zo duur???????

  Antwoord
 2. Leuke interessante review! 👍🏻👍🏻👍🏻

  Ik zag in een aantal video’s op internet waar vrouwen dit ei gebruikte dat hun buik / benen heftig trilde (ik neem aan bij de hogere / hardere stand). Vibreert hij echt zo heftig of zal dat geacteerd zijn in het sexfilmpje?

  Antwoord
 3. Does the tail end of 2.0 also vibrate?

  Antwoord
  • Well, a little bit, because you can feel the vibrations going through the silicone to the tail end. But not enough to stimulate my clit.

   Antwoord
 4. Ik vind het alleen jammer dat de livense lush 2 maar 4 standen heeft ,ik had wel standen verwacht van zo’n duur sex speeltje, ik had er meer van verwacht
  En vind dan , te duur met de weinige mogelijkheden

  Antwoord
  • Hij heeft zeven standen, 3 steady en 4 patronen. Ik denk dat de mogelijkheden vooral zitten in de app, en volgens mij zijn dat er ook best wel veel.
   Wat had jij precies verwacht?

   Antwoord
 5. Als het apparaat op afstand kan worden bediend, hoever reikt dat dan? Werkt deze met app ook op afstand?

  Antwoord
  • Je bedient de Lush met het knopje wat er op zit, of met de app. De drager van de Lush moet diens telefoon in de buurt houden (bluetooth afstand, dus max. een paar meter). Ook kan een partner de Lush op afstand bedienen, daar is geen maximale afstand voor. Alleen moet dus de telefoon van de drager altijd in de buurt blijven.

   Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Realov Irena I Smart Mini Vibe met App | Tess Tesst - […] heb eerder toys met app van We-Vibe en Lovense getest. Ik was matig enthousiast over deze apps. Maar nu…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.