Lovense Gemini Bluetooth Vibrating Nipple Clamps

19-12-2022

Toen ik zag dat Lovense vibrerende tepelklemmen had, was ik gelijk excited. Vibrerende tepelkemmen die je op afstand kan (laten) bedienen, dΓ‘t leek me nou leuk! Ik kreeg deze Lovense klemmen van Eropartner.

Specs

Materiaal: siliconen en ABS plastic, PC plastic en nylon
Oplaadbaar: ja
Standjes: 7 standjes waarvan 3 steady, maar in de app nog veel meer mogelijkheden
Waterproof: water-resistant, IPX6
Verkoopprijs: 99 euro, hier te koop bij Erotouch , of iets goedkoper hier op Amazon.
Is ’t wat? Ik vond het een anticlimax.

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de lovense gemini De achterkant van de verpakking van de lovense gemini en de inhoud van de verpakking

Lovense heeft natuurlijk hele herkenbare verpakkingen. Ze zijn zeker niet origineel te noemen, maar er is ook weinig mis mee. De Lovense Gemini vibrerende tepelklemmen zitten in een wit doosje, met daarop een foto van de toy. Er onder loopt een golvend streeppatroon.

Op de achterkant van het doosje vind je wat informatie over de klemmen.

In de verpakking zitten natuurlijk de Lovense Gemini Bluetooth klemmen, maar ook een koordje voor om je nek, het USB-oplaadkabeltje, een zwart bewaarzakje en de gebruiksaanwijzing. Om het middelste deel van de Gemini zit een plastic houdertje zodat je β€˜m aan je bh kan klikken. Dit houdertje kan er ook vanaf.

Mijn eerste indruk van de Lovense Gemini Bluetooth Vibrating Nipple Clamps

De lovense gemini in mijn hand. De lovense gemini en een lipstick

Ik heb in m’n leven nog niet zo heel veel vibrerende tepelklemmen gezien, en volgens mij zijn dit de eerste vibrerende tepelklemmen met bluetooth, maar ik had toch niet verwacht dat ze er zo uit zouden zien. Ik vind de look van deze klemmen wel echt apart. De vorm van de klemmetjes zelf is zeker opvallend te noemen.

De onderkant van de klemmetjes is best wel groot, terwijl de bovenkant meer het formaat is wat je zou verwachten. De bovenkant heeft ook een schroefje, zodat je kan zorgen dat het klemmetje niet helemaal meer dicht kan en het dus minder hard klemt. De klemmetjes hebben een kleurverloop van donkerroze naar lichtroze. Ze zijn met een draadje verbonden naar het middendeel. Daar vind je ook het knopje. Deze klemmen hebben maar één knopje, maar de meeste mensen zullen toch ook voor de app kiezen in plaats van het knopje.

Op de achterkant van het middendeel zitten de magneetpuntjes waar je de oplader tegenaan klikt. Het hoesje wat om dit middendeel zit, heeft een uitsparing voor de magneetjes, maar mijn lader doet het niet als dit hoesje er nog omheen zit. Heel apart.

Het koordje wat je er bij krijgt, kan je vastmaken aan het middendeel. Dan dragen je tepels niet het gewicht van dit deel. Ik vind het wel jammer dat het koordje zwart is en niet bijpassend roze.

Sowieso vind ik het er allemaal niet heel mooi of luxe uitzien. Het is niet helemaal wat ik gewend ben van Lovense.

De test van de Lovense Gemini Bluetooth Vibrating Nipple Clamps

Het hoesje om de lovense gemini, waardoor de lader toch niet meer goed past. Het hoesje en het koordje van de lovense gemini

Ondanks dat ik niet echt onder de indruk was van de look en uitstraling van deze Lovense tepelklemmen, was ik nog steeds heel benieuwd. Het idee van vibrerende tepelklemmen die op (lange) afstand bediend kunnen worden, spreekt me wel echt aan. Extra omdat ze dat schroefje hebben, waardoor je ze dus ook kan dragen zonder dat het (teveel) pijn doet.

Eigenlijk hou ik dus helemaal niet zo van tepelklemmen. Ik vind het idee altijd wel echt spannend en als iemand anders ze, tijdens een BDSM-spel, bij me opdoet, dan vind ik het heerlijk om ze te haten. Maar nu ik deze klemmen bij mezelf op moest zetten, vond ik het toch even lastig.

Maar, mijn nieuwsgierigheid won toch, en zo had ik de Lovense klemmen dan toch op mijn tepels. Door middel van de schroefjes kon ik ze precies zo instellen dat ze wel een beetje pijn deden, maar zeker niet teveel.

En toen zette ik de vibratie aan. Wat. Een. Anticlimax. Maar echt. Lovense staat, naast de geweldige app, vooral bekend om zijn geweldige diepe, krachtige vibraties. Niet voor niets dat de Lovense Dolce één van mijn favoriete toys is. Geen idee wat ze nu aan het doen zijn, maar deze vibraties zijn écht niet des Lovense. Deze vibraties zijn super buzzy en licht. Je hoort het ook gelijk aan het geluid, het klinkt als een zoemende bij. Dat is eigenlijk nooit een goed teken bij vibrators.

Het was ook alleen door het geluid dat ik door had dat de klemmen aanstonden. Want mijn tepels merkten dus precies niks van deze vibraties. Ik ging alweer helemaal twijfelen aan mijn eigen tepels. Ik heb lang geleden een operatie aan mijn borsten gehad, waardoor mijn tepels soms wat anders zijn qua gevoel. Dus ik dacht dat het daar aan zou liggen.

Ik probeerde nog van alles in de app. Daar heb je natuurlijk toegang tot een enorme berg aan vibratiepatronen, maar niks deed het voor me. Ik voelde wel Γ­ets, maar het was allemaal vrij skeer.

En zo kwam het dat ik die avond in een restaurant op het toilet stond met een vriendin, terwijl zij de Lovense Gemini klemmen op haar tepels zette. Je kan best uit eten combineren met nog wat extra testwerk, zo bleek. Ik was heel benieuwd of haar tepels de vibraties wΓ©l goed zouden voelen. Maar nee! Het bleek dus niet aan mijn tepels te liggen, maar echt aan hoe buzzy de vibraties zijn. Nu wil ik niet zeggen dat niemand deze vibraties zal voelen, maar zowel zij als ik voelen het dus (zo goed als) niet.

De mogelijkheden van de Lovense Gemini Bluetooth Vibrating Nipple Clamps

Het connect scherm van de lovense app. Het patronendeel van de lovense remote app. Live patronen tekenen met de lovense remote app.

Mochten jouw tepels wel heel lekker gaan op buzzy vibraties, dan vraag je je misschien af wat je nu precies allemaal kan met deze tepelklemmetjes.

Praktisch gezien kan je het middendeel van de Gemini dus vastmaken met het schuifje aan het midden van je bh. Of je kan het koordje aan het middendeel vastmaken en dat dan om je nek dragen.

Dan kan je met het knopje de klemmetjes aanzetten en ook met datzelfde knopje door de standjes klikken.

Maar leuker is het natuurlijk om de Lovense Gemini met de Lovense Remote app te bedienen, of iemand anders dit te laten doen. In de app heb je heel veel mogelijkheden. Je kan de klemmetjes (los van elkaar) afstellen zoals jij dat wil, door live omhoog en naar beneden te swipen voor harder en zachter. Ook zijn er een aantal standaard patronen waar je uit kan kiezen.

Je kan ook je eigen patroon ontwerpen, en dat kan je dan ook delen met anderen. Heel veel andere mensen hebben dit ook gedaan, en al hun patronen kan je dus ook gebruiken. Je kan aangeven dat je patronen voor de Gemini zoekt, maar dat houdt, volgens mij, gewoon in dat je patronen krijgt voor toys met twee motoren. Niet specifiek gemaakt voor deze tepelklemmen dus.

Ook kan je een partner op (lange) afstand de Gemini laten bedienen. Ondertussen kan je met elkaar tekst-chatten, bellen of videobellen. De Lovense toy kan ook reageren op muziek en op omgevingsgeluid en er zit ook nog een wekkerfunctie in. Al zou ik het niet aanraden om met tepelklemmen op te gaan slapen.

Genoeg opties dus! Als de vibratie dan niet zo kut was, was ik er ook wel echt blij van geworden.

Conclusie

De Lovense Gemini Bluetooth Vibrating Nipple Clamps vind ik echt een superleuk concept, maar de uitvoering werkt voor mij niet. De vibratie is zo buzzy, dat mijn tepels er (bijna) niks van voelen. Ik vind ze er een beetje vreemd en niet zo luxe uitzien, ook. Ik hoop dat Lovense hun traditie voortzet, waarbij ze na een tijdje met een verbeterde versie van een toy komen. Want ruimte voor verbetering is er zeker.

Je kan de Lovense Gemini Bluetooth Vibrating Nipple Clamps hier bestellen op Amazon of hier bij Erotouch, tussen de 79 en 99 euro.
Maar beter geef je je geld uit aan de Lovense Dolce (voorheen Quake), die kan je hier bestellen bij bol.com

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

2 Reacties

 1. Dankjewel voor de goede review, ik twijfelde nog erg over dit product.
  Het valt mij op dat bij al je Lovense reviews de prijzen enorm hoog zijn in verhouding tot de prijzen op de Lovense site zelf.
  Daar is de Gemini bijvoorbeeld maar €69,00, ook de Exomoon is maar €69,00, best een groot prijs verschil, ook bij alle andere speeltjes scheelt het een hoop, daar koop ik ze altijd. πŸ™‚

  Antwoord
  • Hi Spookje,

   Dank je voor je comment. Lovense heeft deze week hun Valentine sale waardoor ze op veel producten 50% korting hebben. Vandaar het prijsverschil.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.