Lovense Exomoon – review

12-09-2022

Vroeger kon je er altijd vanuit gaan dat sextoy van Lovense knalroze of zwart waren. Maar sinds de Lovense Hyphy is deze zekerheid verdwenen. En nu is daar de Lovense Exomoon, een sextoy die ik eigenlijk niet bij Lovense verwacht had. Een lipstickvibrator, in zwart met rood.

Specs

Materiaal: ABS plastic en siliconen
Oplaadbaar: ja
Standjes: 7 standjes waarvan 3 steady, in de app nog véél meer mogelijkheden
Waterproof: ja (IPX7)
Verkoopprijs: 109,99 euro, hier te koop bij Easytoys 
Is ’t wat? Ja, dit is een lipstickvibrator deluxe.

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de lovense exomoon De achterkant van de verpakking van de lovense exomoon en alles wat je er in vindt.

Lovense heeft altijd hetzelfde soort verpakkingen. Een wit doosje met een foto van de toy en een golvend patroontje. Op de achterkant van de verpakking vind je wat informatie over de Lovense Exomoon en wat ‘ie kan.

In de verpakking vind je natuurlijk de lipstick vibrator zelf, een quick start guide, een gebruiksaanwijzing, het USB-oplaadkabeltje en een bewaarzakje.

Mijn eerste indruk van de Lovense Exomoon

De lovense exomoon naast een lipstick De lovense exomoon in mijn hand.

0Zoals ik al zei, is dit niet per se een vibrator die ik van het merk Lovense verwacht had. Lovense staat bekend om zijn supergoede vibraties en lipstickvibrators staan daar juist zeker niet om bekend. Aparte combinatie dus wel. Ook heeft Lovense nog niet eerder sextoys gehad die er niet uitzagen alsof het een sextoy was.

Het idee achter een lipstickvibrator is in principe dat je die in je tas mee kan nemen en dat het dan helemaal discreet is. Ik heb zelf nog nooit een lipstickvibrator gezien waarvan ik dacht dat het écht een lipstick was. Toppunt was wel Womanizer die een huge ass lipstickluchtdruktoy had (die overigens niet meer gemaakt wordt) die me meer deed denken aan een Sinterklaassurprise dan een echte lipstick. Maar goed, lipstickvibrators, ik vind ze cute, daar niet van, maar ik kan me gewoon niet voorstellen dat mensen dit écht in hun tas meenemen met het idee dat niemand dan kan zien dat ze eigenlijk een vibrator mee hebben. (Sowieso, tenzij je ergens heen gaat waar tassencontrole kan zijn, wie gaat er in je tas kijken, dan?)

Maar goed, los van mijn ideeën over lipstickvibrators en het merk Lovense, vind ik deze Lovense Exomoon er goed uitzien. Hij lijkt enigszins op een lipstick en hij ziet er gewoon wel cute uit. Het rode deel is van siliconen en voelt dus een beetje zacht en glad.

Op het onderste deel zit een rosegold knopje waarmee je door de standjes kan klikken. Maar natuurlijk gebruik je een Lovense sextoy altijd beter met de Lovense Remote app!

Om de Exomoon op te laden moet je aan de onderkant het siliconen flapje openklappen. Daar onder zie je de magneetjes waar de magneetlader op kan klikken. Een beetje raar, maar het werkt.

De test van de Lovense Exomoon

De lovense exomoon met het kapje er overheen. Close-up van de top van de lovense exomoon

Natuurlijk gebruikte ik een beetje waterbasisglijmiddel. Siliconenglijmiddel gaat niet zo goed samen met siliconen sextoys. Sliquid of Pjur Woman Nude zijn prima keuzes voor glijmiddel, die bevatten geen irriterende ingrediënten.

Ik had eigenlijk niet anders verwacht, maar de vibraties van de Lovense Exomoon zijn heel goed. De vibraties zijn diep en krachtig. Het is wel zo dat wanneer je iets meer druk uitoefent met de top van de lipstick, dat de vibraties dan ook echt wat minder worden. Maar alsnog zijn ze echt goed.

De vorm van deze lipstickvibrator maakt ‘m wel extra leuk. Je kan het schuine vlak gebruiken om een iets groter gebied te stimuleren, of het puntje van de lipstick voor pinpointstimulatie. Die variatie maakt het wel een extra interessante sextoy.

Hoewel ik echt wel fan ben van pinpointstimulatie, vond ik het toch het lekkerst om mijn clitoris met het schuine vlakje te stimuleren. De diepe vibraties zorgden er voor dat ik makkelijk kon klaarkomen met deze vibrator.

Natuurlijk is er ook de Lovense app. Hier heb ik eerder al over geschreven, dus ik ga dat nu niet te uitgebreid doen. De Lovense Remote app werkt echt goed. Het connecten gaat elke keer makkelijk en de connectie is echt steady. Het komt zelden voor dat de verbinding weg is.

Je hebt allerlei opties in de app. Je kan ‘m gewoon bedienen, maar je kan ook allerlei patronen die andere mensen hebben gemaakt downloaden en gebruiken. Ook kan je je eigen patronen maken, kan je de Exomoon laten reageren op geluid of kan je ‘m laten bedienen door een partner op (lange) afstand. Er is nu ook een functie dat je toy gaat trillen op basis van jouw snelheid. Dus als je bijrijder in de auto bent bijvoorbeeld, kan dat een leuke functie zijn.

Conclusie

De Lovense Exomoon is een toy die ik niet zo erg verwacht had bij Lovense, maar het is wel echt een goede lipstickvibrator. De vibraties zijn diep en krachtig, maar worden wel iets minder wanneer je druk uitoefent met de toy. Ook trilt het wel door in je vingers. Deze kleine vibrator is geschikt voor pinpointstimulatie en stimulatie van een wat groter gebied. Lekker veelzijdig. Hij werkt prima, met de app heb je nog véél meer mogelijkheden. Het is geen goedkope toy, zeker voor een lipstickvibrator, maar dit is wel echt een lipstickvibrator deluxe.

Je kan de Lovense Exomoon hier bestellen bij Easytoys, voor 109,99 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.