Lovense Domi 2

30-05-2022

De Lovense Domi 2 is een wand vibrator die je met app kan bedienen. Daar staat Lovense natuurlijk ook om bekend. Ik kreeg deze remote controlled wand vibrator van Easytoys.

Specs

Materiaal: siliconen en ABS, dus helemaal bodysafe
Oplaadbaar: ja
Standjes: 3 steady standen en 4 patronen, maar in de app nog veel meer mogelijkheden
Waterproof: waterbestendig (IPX6)
Verkoopprijs: 109,99 euro, hier te koop bij Easytoys 
Is ’t wat? Wow, ja!

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de lovense domi 2 De lovense domi 2 en de achterkant van de verpakking

Lovense verpakkingen zijn niet veel anders dan (bijna) álle andere sextoy verpakkingen. Een witte doos met een foto van de toy en op de achterkant van informatie over de toy. Dit is wel een stevige doos, dus je zou je seksspeeltje hier ook prima in kunnen bewaren.

In de verpakking vind je natuurlijk de Lovense Domi 2 zelf, een zwart satijnen bewaarzakje (ik begrijp niet waarom dit niet een mooier zakje is, trouwens), het oplaadkabeltje, een quick start guide en een gebruiksaanwijzing. Wel lekker compleet, dus.

Mijn eerste indruk van de Lovense Domi 2

De lovense domi 2 in m'n hand De lovense domi 2 naast een lipstick

De Lovense Domi 2 is een redelijk kleine wandvibrator. Of eigenlijk moet ik medium-size zeggen, want hij is net wat groter dan kleine wandvibrators. Hij voelt best zwaar aan, waardoor het ook gelijk als een degelijke wand voelt. Best grappig dat op de verpakking staat dat dit een lichtgewicht toy is. Zo vind ik het dus niet voelen.

De kop is van siliconen en voelt lekker zacht aan. De nek (het deel onder de kop) is best wel flexibel. De Lovense wand ligt lekker in de hand. Hij heeft twee knopjes, een omhoog en een omlaag knopje. Die zijn ook goed te voelen en te herkennen als je ze niet kan zien.

Wat leuk is, is dat de zilverkleurige ring wanneer je de Domi 2 aanzet ineens verandert in een lichtgevende ring, met gekleurde lampjes! Leuke verrassing!

De verschillen tussen de Lovense Domi 1 en de Lovense Domi 2

Het handvat van de lovense domi 2 De kop van de lovense domi 2

Nu heb ik zelf geen Lovense Domi 1, maar ik heb natuurlijk wel even uitgezocht wat de verschillen zijn. De Lovense Domi 2 heeft een veel langere batterijduur. Je kan ‘m drie keer langer gebruiken dan de Domi 1. Hij gaat zo’n vijf tot zes uur mee als je ‘m vol opgeladen hebt.

Ook heeft de Domi 2 een betere antenne, waardoor je makkelijker verbinding maakt met de wand en dat je de connectie ook minder snel verliest.

En als laatste is het design van de Domi 2 wat aangepast, waardoor ‘ie nu nog lekkerder in de hand ligt.

De test van de Lovense Domi 2

De lovense domi 2 en een flesje sliquid De nek van de lovense domi 2 een beetje gebogen

Ik had natuurlijk wel al andere Lovense toys gebruikt, maar nog geen wand van Lovense, dus ik was heel benieuwd. Ik gebruikte een beetje Sliquid glijmiddel. Dat is een fijn waterbasis glijmiddel (wat compatible is met siliconen toys) zonder irriterende ingrediënten. Ook bij sextoys die je alleen uitwendig gebruikt, zoals wand vibrators, is glijmiddel echt aan te raden.

Toen ik de Domi 2 aanzette, was ik gelijk onder de indruk van de vibraties. Ze zijn zo diep, echt awesome. En dat was pas standje één! Als je vibraties al snel too much vind, dan kan je de Lovense Domi 2 beter overslaan. Maar als je bent zoals ik en je houdt van krachtige vibraties, dan ga je hier zeker blij van worden.

Standje twee is gelijk een heel stuk harder. Opvallend, want bij zo’n krachtig standje één had ik dit niet verwacht. Tussen standje twee en drie zit dan weer iets minder verschil. Maar tussen stand één en twee is wel een flinke stap.

Er zijn, wanneer je de wand zonder app gebruikt, helaas maar drie steady standjes. Dat vind ik wel vrij weinig voor een wandvibrator in deze prijscategorie. Zeker wanneer ik dan voel hoeveel verschil er tussen stand één en twee zit, denk ik dat deze vibrator beter vijf steady standjes had kunnen hebben, zodat de stapjes wat kleiner zouden zijn. De standaard vibratiepatronen zijn prima. Ik vond ze niet spectaculair, maar ik ben dan ook geen patronen-fan. Het is fijn dat ze er zijn.

De Lovense Domi 2 en de Lovense Remote app

De lovense domi 2 naast een telefoon met de lovense remote app De lovense domi 2 naast een telefoon, je ziet een aantal patronen in de app.

Ik ben van mening dat wanneer je een seksspeeltje van Lovense hebt, je die ook wel met de Lovense Remote app moet gebruiken. Natuurlijk doen de knopjes het ook, maar in de app heb je zóveel meer mogelijkheden.

Het connecten met de Lovense app ging bij mij elke keer super makkelijk. Ook het behouden van de connectie ging probleemloos.

Je kan ‘m zelf live bedienen door te swipen. Zo heb je dus veel meer dan drie steady standjes en zijn de stappen niet zo groot. Er zijn dan geen stappen, want de overgang gaat geleidelijk. Ook kan je je eigen vibratiepatronen maken, of die van anderen downloaden. Zelf ben ik super slecht in vibratiepatronen maken, maar andere mensen zijn daar duidelijk wel goed in. Super verrassend soms, ik hou er van. Je moet alleen niet letten op de weirde namen die sommige mensen hun patroon geven.

Ook kan je de Lovense Domi 2 natuurlijk op afstand laten bedienen door iemand anders. Dat gaat in de Lovense Remote app allemaal vrij eenvoudig en soepel. En natuurlijk is dat super spannend! Het maakt niet uit waar de ander is. Of die nu in bed naast je ligt, of aan de andere kant van de wereld. Zo lang jij je telefoon maar in de buurt hebt en jullie allebei een internetverbinding hebben.

Er zijn meerdere mogelijkheden in de app, zo kan je de Domi 2 bijvoorbeeld laten reageren op muziek en geluid. Ook kan je een wekkerfunctie gebruiken, maar die lijkt me voor een wandvibrator dan niet zo nuttig. Bij mijn telefoon werkt de wekkerfunctie trouwens ook nooit, want na een paar uur inactiviteit is de connectie dan toch weg. Oh, en er is sinds kort een nieuwe functie: speed mode. Daarbij gaat de sextoy harder trillen hoe harder je beweegt. Leuk voor in de trein, bijvoorbeeld, maar daar is dan bijvoorbeeld de amazing Lovense Dolce beter geschikt voor dan de Domi 2. Maar goed, mogelijkheden genoeg dus, in de app.

Geweldige orgasmes met de Lovense Domi 2

Lovense domi 2 De ring van de lovense domi 2 geeft licht.

Persoonlijk vind ik de steady standjes het allerlekkerst, maar ook zijn er wel wat patronen van anderen die ik erg fijn vind. Maar steady standjes of patronen, omdat de vibraties van de Domi 2 zo geweldig zijn, had ik ook een heleboel geweldige orgasmes. Dit zijn echt de vibraties die het doen voor mij. Als ik het voor het zeggen had, zou elke sextoy zo trillen als deze toy. Echt, love it! Ik vind een wat kleinere kop ook altijd fijner. Dat is wel echt persoonlijke voorkeur, want ik ken veel mensen die juist een grote kop bij een wandvibrator fijn vinden. Maar voor liefhebbers van een kleine kop, is deze wand wel ideaal.

Conclusie

Ik hou van de Lovense Domi 2. Vorig jaar was ik ook al echt verliefd op de Lovense Dolce en nu heeft Lovense me weer zo blij gemaakt. De vibraties zijn echt geweldig en de mogelijkheden in de app eindeloos. Het voelt heerlijk, het werkt makkelijk, de connectie is goed. Ik kan niet anders zeggen dan yay voor Lovense!

Je kan de Lovense Domi 2 hier bestellen bij Easytoys voor 109 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.