Lovense Dolce (voorheen Quake) – review

15-10-2021

De nieuwste sextoy van Lovense heeft direct al een nieuwe naam gekregen. Eerst was het de Lovense Quake, maar nu heet β€˜ie de Lovense Dolce. Dolce betekent iets als lief, zoet of zacht. Eigenlijk denk ik dat Quake een passendere naam is voor deze toy, maar daar vertel ik je straks over. Ik kreeg deze draagbare vibrator met app van Easytoys.

Specs

Materiaal: siliconen, dat is niet giftig of poreus en dus helemaal bodysafe
Oplaadbaar: ja
Standjes: 10 standjes, waarvan 3 steady. In de app nog veel meer mogelijkheden.
Waterproof: ja
Verkoopprijs: 129,95 euro, hier te koop bij EasytoysΒ 
Is ’t wat? Oh echt wel!

De verpakking en de inhoud

De lovense dolce in de verpakking, met daarnaast de voorkant van de verpakking De lovense dolce voor de achterkant van de verpakking

Lovense heeft altijd keurige verpakkingen. Niks mis mee, wel een tikkeltje saai. De Lovense Dolce zit in een stevig wit doosje met op de voorkant een foto van de sextoy. Op de achterkant van de verpakking vind je wat informatie over dit seksspeeltje.

In de doos zit natuurlijk de Lovense Dolce zelf, het USB-oplaadkabeltje, een (beetje goedkoop ogend) bewaarzakje, een quick start guide en een gebruiksaanwijzing. Lekker compleet dus. Als ze nou ook nog eens een wat mooier bewaarzakje maken, ben ik echt helemaal blij.

Mijn eerste indruk van de Lovense Dolce

De lovense dolce, het bewaarzakje, het oplaadkabeltje, de gebruiksaanwijzing. De lovense dolce in mijn hand.

Voor ik het doosje open maakte, had ik het idee dat de Lovense Dolce vergelijkbaar zou zijn met een We-Vibe koppelvibrator, zoals de We-Vibe Chorus. Toen ik de Dolce uit z’n verpakking haalde, schrok ik een beetje van het formaat. Deze sextoy is een heel stuk groter dan de We-Vibe Chorus! Nu heeft de Dolce ook op zich wel een andere functie dan de Chorus. De We-Vibe Chorus is bedoeld om te dragen tijdens penis-in-vagina seks. Ik gebruik β€˜m als draagbare vibrator, maar daar is β€˜ie dus op zich niet voor bedoeld.

De Lovense Dolce wel! Dit is echt een draagbare vibrator. Hij is, net zoals de We-Vibe Chorus, ook te bedienen met een app.

De vorm van de Lovense Dolce

De lovense dolce naast de lovense lush 3 De lovense dolce naast de lovense lush 3

Het deel van de Lovense Dolce wat je inbrengt in de vagina, is qua vorm en formaat gelijk aan de Lovense Lush. Het deel van de toy wat tegen je clitoris aan geplaatst moet worden, vind ik best groot. Het seksspeeltje zelf voelt ook best zwaar aan. Het is best een indrukwekkend ding als ik β€˜m zo in m’n hand heb.

Wat ik in de eerste instantie niet door had (ja, altijd éérst de gebruiksaanwijzing lezen!), is dat de Lovense Dolce te verbuigen is. Hij heeft een U-vorm, maar je kan die wijder maken. Gelukkig maar! Want het is super belangrijk dat een seksspeeltje zoals deze goed past bij jouw lichaam. Anders zit het oncomfortabel en dan is het toch moeilijker om er van te genieten.

Wanneer je de Dolce in de juiste vorm gebogen hebt, voelt β€˜ie wel heel stevig. Hij houdt die vorm echt heel goed vast. En daardoor kan je, als je zit, ook een beetje wiegen en dan beweegt de toy een beetje in je. Ik vond dat echt heel fijn voelen!

De test van de Lovense Dolce

De lovense dolce op de strakste stand. De lovense dolce wat verder uitgevouwen.

De eerste testronde van de Lovense Dolce was een hele aparte ervaring. Ik zal jullie de details besparen, maar het was grappig en een beetje gΓͺnant tegelijk. Twee vriendinnen hadden om de beurt de controle over mijn Dolce via een linkje wat je kan aanmaken in de app. Dat is super handig, want dat bekent dus dat degene die jouw toy bestuurt, zelf de app niet per se hoeft te installeren.

Hoewel het allemaal heel grappig was, was ik ook direct onder de indruk van deze dubbele vibrator. Want deze vibraties zijn echt amazing! Het is Lovense, dus ik had ook wel goede vibraties verwacht, maar dit overtrof mijn verwachtingen echt. De vibraties zijn super krachtig. Het voelde ook echt als een Quake. Veel meer dan een Dolce.

Normaalgesproken bij toys met zo’n vorm als deze, zijn de vibraties bij de clitoris een heel stuk zwakker dan de vibraties van het deel in je vagina. Maar niet bij de Lovense Dolce! En hallelujah voor dat! Dit is precies wat ik wil, krachtige vibraties voor mijn clitoris. De Lovense Dolce maakt me echt heel gelukkig!

Stimulatie van de clitoris

Lovense dolce Lovense dolce, je ziet de knopjes en magneetjes voor de lader.

De meeste mensen met een vulva hebben stimulatie van de clitoris nodig om tot een orgasme te komen. Dus dat is dan ook de plek waar je wil dat de vibraties het beste zijn, toch? De Lovense Dolce heeft twee motoren die volgens mij even krachtig zijn. Ik vind het op zich vreemd dat dit in 2021 nog steeds echt zo bijzonder is, maar dat is het wel echt!

Ik gok dat dat de reden is dat het deel bij de clitoris dus wel redelijk groot is. Ik kan me voorstellen dat wanneer je zelf een klein lichaam hebt, dat dat misschien vervelend is. Omdat het dan nogal β€˜bulky’ tussen je benen voelt. Of misschien ben je wel bang dat het zichtbaar is als je β€˜m (stiekem) onder je kleding draagt. Want dat is natuurlijk wel spannend om te doen met een seksspeeltje met app. Ik zou zeggen, als dit het geval is, draag iets wijds, want echt, de Lovense Dolce is zo geweldig!

De Lovense Dolce is geweldig!

De lovense dolce naast een telefoon De lovense dolce naast een telefoon

Natuurlijk heb ik de Dolce vaker getest. En elke keer was eigenlijk geweldig. Wanneer je, in de app, beide motoren niet precies even hard zet, lijkt dat elkaar nog eens te versterken. Wanneer je, net zoals ik, houdt van krachtige vibraties, ga je echt heel blij worden van deze sextoy.

Als de toy goed afgesteld staat, qua vorm, vind ik β€˜m heel comfortabel om te dragen. Hij blijft ook goed zitten. De Lovense app werkt ook makkelijk en best wel goed. Het connecten gaat over het algemeen heel snel. Soms valt de verbinding weg, maar die is dan ook snel weer hersteld.

Er zijn lekker veel mogelijkheden in de app. Ook als je het speeltje in je eentje gebruikt, is de app natuurlijk het handigst om te gebruiken. Want de twee knopjes die op de Dolce zelf zitten, zijn niet super makkelijk te bereiken als je β€˜m in hebt.

Je kan in de app de Dolce laten reageren op muziek of omgevingsgeluid. Je kan zelf patronen maken of patronen van anderen downloaden. Je kan de voorgeprogrammeerde standjes gebruiken of zelf swipen om de motoren (los van elkaar) harder of zachter te laten gaan. Ook kan je natuurlijk connecten met een partner. Tof ook dat je meerdere partners in de app kan opslaan. Helemaal goed dus!

Voor mij is dit met stip het beste seksspeeltje met app. Er is nog geen andere draagbare sextoy met app die zo goed en zo stimulerend is. De dubbele stimulatie doet het geweldig. Dit is denk ik een toy waar veel mensen wel echt van kunnen klaarkomen, want dat is nogal eens een probleem met draagbare sextoys. Ik ben echt fan van de Dolce (behalve van de naam, Quake was echt veel beter!). Hij is wat aan de grote kant, maar de vibraties compenseren dat enorm.

Conclusie

Ik hou van de Lovense Dolce! Dit is echt hoe ik een draagbare toy met app ook zou maken, als ik sextoymaker was. De vorm is makkelijk aan te passen en dan draagt β€˜ie heel comfortabel. Hij blijft goed zitten en hij vibreert echt meer dan geweldig! De app werkt goed en makkelijk. De Lovense Dolce is echt hΓ©t speeltje als je zoekt naar een draagbare toy met app. Vergeet al die eitjes, de Lovense Dolce is wat je wilt hebben!

Je kan de Lovense Dolce hier bestellen bij Easytoys voor 129,95 euro

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.