Lovely 2.0 vibrerende cockring met app

25-01-2019

Sextoy review by Tess: Lovely 2.0 vibrerende cockring met app

Hoewel ik enorm veel van seksspeeltjes hou, vind ik niet elk soort seksspeeltje even fijn. Bijvoorbeeld trileitjes op afstandsbediening, daar heb ik echt niet zoveel mee. Vibrerende cockringen vallen voor mij ook een beetje in die categorie. Ik heb er gewoon niet zoveel mee. Voor mij werkt het meestal niet heel geweldig. Maar toen ik over de Lovely 2.0 hoorde, werd ik dan weer wel nieuwsgierig. Een smart cockring die leert wat ik en mijn partner lekker vinden en ons dan inspiratie geeft. Klinkt best goed toch? Van Our Lovely kreeg ik de Lovely 2.0 opgestuurd om te reviewen.

De verpakking van de Lovely 2.0

Lovely 2. 0 vibrerende cockring met app Lovely 2. 0 vibrerende cockring met app

Bijna alle seks toys zitten tegenwoordig in een witte verpakking. Zo ook de Lovely 2.0. Maar toch vind ik deze verpakking wel tof omdat je door het doorkijkje de ring al ziet liggen. Maar je kijkt ook gelijk door de hele doos heen, want ook aan de onderkant zit een klein doorkijkje. Grappig bedacht! In de verpakking vind je ook het laadstation met USB oplaadkabeltje en de (erg karige) gebruiksaanwijzing.

De looks & specs van de Lovely 2.0

Lovely 2. 0 vibrerende cockring met app Lovely 2. 0 vibrerende cockring met app

De Lovely is helemaal gemaakt van siliconen, dus helemaal bodysafe. Het siliconen voelt lekker aan, maar trekt wel wat stof aan. De achterkant van de Lovely ring is helemaal glad, op de voorkant heeft ‘ie drie ribbels die me erg aan het WiFi logo doen denken en een knopje. Ik denk dat de Lovely 2.0 waterproof is, aangezien er in de gebruiksaanwijzing staat dat je ‘m onder stromend water schoon moet maken, maar er staat hier verder niks over. De Lovely 2.0 heeft zeven vibratie standen. Qua vorm moest ik een beetje denken aan een kruizing tussen de We-Vibe Pivot en We-Vibe Verge.

De Your Lovely app

Lovely 2. 0 vibrerende cockring met app Lovely 2. 0 vibrerende cockring met app

Ik kon in de eerste instantie de Your Lovely app niet vinden, maar via de link in de gebruiksaanwijzing en in de doos was ‘ie alsnog snel gevonden. Ik kon verder ook geen aanwijzingen vinden over hoe ik de cockring moest connecten met de app. En ik moet bekennen dat het me nog steeds niet 100% duidelijk is. Soms ging het heel soepel en op andere momenten kreeg ik de connectie niet eens voor elkaar. Ik denk dat je het knopje een aantal seconden ingedrukt moet houden, maar vaak ging de ring dan gewoon gelijk vibreren, zonder dat er connectie met de app was.

Wat kan die app dan allemaal?

Lovely 2. 0 vibrerende cockring met app Lovely 2. 0 vibrerende cockring met app Lovely 2. 0 vibrerende cockring met app

De app beloofde dus van alles, dus ik was super benieuwd. Je moet om te beginnen best wel veel informatie invullen in de app: je gender (bonuspunten voor de optie ‘other’), je leeftijd, lengte en gewicht. Ik gok dat dat is omdat de app ook bij houdt hoe vaak en hoe lang je de Lovely 2.0 gebruikt en dan ook nog laat zien hoeveel calorieën je verbrand hebt. Verder moet je ook je interesses nog aangeven. Je kan kiezen uit: BDSM, foreplay, bedroom atmosphere, passionate seks, erotic intelligence, rough seks, oral, threesomes en intimacy. Je kan er zo veel kiezen als je wilt en over deze onderwerpen krijg je dan tips. Ook kan je nog een partner toevoegen aan de app. Deze kan dan de ring van afstand besturen en je kan antwoorden op vragen bij bepaalde tips met elkaar delen. Je kan de app ook gewoon op één telefoon gebruiken, zonder een partner toe te voegen.

App troubles

Het klinkt allemaal best wel tof, maar bij mij werkte het allemaal toch niet zo tof. Ik heb een Huawei telefoon en ik heb eerder ook wel al moeite gehad met apps van sextoys en de connectie. En zo dus ook bij de Lovely 2.0. Ik kreeg het niet voor elkaar om de connectie vast te houden. Wanneer mijn scherm uit gaat, en dat gebeurt natuurlijk vanzelf als je er niet de hele tijd op tikt, dan bleef de cockring wel vibreren, maar als ik dan mijn scherm weer aan deed, om bijvoorbeeld van standje te wisselen, was de connectie dus al weg. Super irritant, want opnieuw connectie krijgen ging niet altijd even snel of makkelijk.

Hoe lang dan?

Ook meet de app dus hoe lang je de cockring gebruikt, om op basis van deze informatie ook weer extra tips te kunnen geven die bij jou passen. Maar het is dus maar één keer gelukt om iets te registreren, en dat was dan ook maar 3 minuten, daarna was de connectie ook alweer weg. Waneer het dus wel lukt om te registeren hoe lang je de Lovely 2.0 gebruikt hebt, dan geeft ‘ie dus in de app de tijd aan en hoeveel calorieën je daarmee verbrand hebt. Er zijn vast mensen die dit super interessant vinden, maar zelf vind ik het best wel raar. Ik hoop echt dat je seks hebt omdat je het fijn vindt, omdat je het lekker vindt, omdat je het leuk vindt. Niet omdat je er calorieën mee verbrandt. Ook vind ik het zelf denk ik gewoon iets te prestatie gericht. Ik weet ook niet zo goed hoe een app je persoonlijke tips kan geven op basis van hoe lang je penetratie hebt gehad tijdens de seks. Tijdens seks kan je zoveel dingen doen die leuk en lekker zijn. De duur van één onderdeel zegt natuurlijk maar vrij weinig. Ik vind het gewoon niet zo heel erg sexpositive denk ik.

De tips van de Your Lovely app

Lovely 2. 0 vibrerende cockring met app Lovely 2. 0 vibrerende cockring met app Lovely 2. 0 vibrerende cockring met app

Je kan dus op verschillende gebieden tips krijgen. Elke dag kan je per onderwerp één tip krijgen. De tips die ik heb gezien, zijn best gevarieerd. Ik vond het leuk dat de tips niet per se gericht zijn op het gebruik van de Lovely 2.0, maar gewoon echt leuke ideeën om je seksleven wat gevarieerder te krijgen. Bij elke tip staan ook meerdere opties, dus je kan zelf dan nog kiezen wat je wel en niet aanspreekt. Je moet elke tip ook beoordelen, zodat de app ook weer kan leren wat je wel en niet leuk vindt en daar de tips weer op kan aanpassen. Dit gedeelte van de app vond ik wel echt leuk. Er is ook nog een betaald gedeelte in de app, daar kan je chatten met een seks educator en video cursussen doen. Dit kost 30 euro per maand en dit gedeelte heb ik niet getest.

De Lovely 2.0 in gebruik

Lovely 2. 0 vibrerende cockring met app Lovely 2. 0 vibrerende cockring met app

De ring is vrij stretchy, maar niet heel groot. Bij mijn partner zat ‘ie niet comfortabel. Hij vond ‘m echt te strak en op een gegeven moment zelfs pijnlijk. Het knopje van de Lovely 2.0 zit op de voorkant van de driehoek en is niet zo makkelijk in te drukken. Extra lastig als je ‘m om hebt dus. Maar met de app, als je de connectie houdt, kan je ‘m dus ook bedienen. De eerste drie standjes lijken steady standjes, maar dat zijn ze eigenlijk niet. De vibraties gaan eigenlijk gewoon aan en uit. Bij standje één gaat dat langzamer dan bij standje drie. Bij standje drie lijkt het meer op een continue vibratie, maar is het nog steeds niet. Ik weet niet waarom dit is en persoonlijk had ik liever gewoon steady vibraties gehad. De vibraties zijn wel redelijk diep, maar zeker niet krachtig.

De vibraties

Lovely 2. 0 vibrerende cockring met app Lovely 2. 0 vibrerende cockring met app

Tijdens penetratie seks komt de ring dus steeds heel even tegen je vulva, of als je geluk hebt je clitoris aan. Het is natuurlijk een beetje afhankelijk van de manier waarop je neukt, maar meestal is het dus steeds maar een korte aanraking. Voor mij is dit niet meer dan een leuk extraatje. Ik kom er niet sneller of beter van klaar. Omdat de vibraties ook niet zo krachtig zijn, voegt het voor mij niet zo heel veel toe. De persoon die de cockring draagt, voelt wel meer van de vibraties. Verder heeft de drager ook nog het effect van de ring zelf, waardoor het dus makkelijker is om de erectie vast te houden. Dubbele fun voor de penis dus. Maar voor de clitoris voegt het naar mijn idee niet zo heel veel toe. Als je stil op elkaar zou blijven liggen, voel je de vibraties natuurlijk wel langer en beter. Maar dan kan je ‘m net zo goed als losse clitoris vibrator gebruiken natuurlijk. Persoonlijk kies ik daar dan ook weer liever een vibrator voor met meer power.

Conclusie

Ik vind het idee van deze Lovely 2.0 cockring heel leuk, maar voor mij werkte het toch nog niet zo goed. Misschien ligt het aan mijn Huawei telefoon, maar omdat de connectie steeds zo snel weg viel, was het gewoon niet prettig om de app te gebruiken. De tips in de app vond ik wel heel leuk. Wanneer de app (of de connectie) beter zou werken en de vibraties krachtiger zouden zijn, zou ik dit wel echt een hele toffe vibrerende cockring vinden.

Je kan de Lovely 2.0 hier bestellen bij Our Lovely voor 139 dollar

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.