Lovehoney Plus Size Belle Amour Cherry and Black Longline Bra Set

17-04-2020

Lingerie review: Lovehoney Plus Size Belle Amour Cherry and Black Longline Bra Set

Ik val in herhaling als ik hier weer vertel wat een struggle het toch is om fijne, sexy plus size lingerie te vinden. Maar hee, het is wel waar. Maar, ik ga dapper door met mijn zoektocht. Deze keer kreeg ik van Lovehoney de Lovehoney Plus Size Belle Amour Cherry and Black Longline Bra Set. Een hele lange naam, dus ik hou het in de rest van de review gewoon bij Belle Amour set.

De verpakking en de inhoud

De lovehoney belle amour set in de verpakking, wat gewoon een doorzichtige plastic zak is Close-up van de jarretelgordel met daarop het kaartje wat er aan hing.

Zoals altijd zit de lingerie van Lovehoney gewoon in een doorzichtige plastic zak verpakt. Geen fancy doosje, maar voor lingerie vind ik dit prima. Het doosje is alleen maar extra afval.

Bij deze Belle Amour set krijg je een longline BH, een string en een jarretelgordel. Op de kousen na helemaal compleet dus. Het was op zich leuk geweest als de kousen er ook bij zouden zitten, maar misschien heb je die nog, of in elk geval kan je nu je eigen favoriete kousen uitzoeken, in de juiste maat. Bij Lovehoney zelf hebben ze trouwens al voor 6,95 prima kousen! Ik moet ook zeggen dat ik 44,95 echt niet duur vind voor een lingerieset met drie items, dus wat dat betreft snap ik wel dat er geen kousen bij zitten.

Het prachtige plussize model

De longline bh van de lovehoney belle amour set De jarretelgordel met daaronder de string.

Het plussize model op de Lovehoney website is echt zo’n perfecte plussize-babe. Allemaal curves, maar wel super strak. Goede borsten, goede kont. Geen putjes, geen hangbuik, geen flapperende armen. Ik hoop gewoon dat ze gephotoshopt is, eigenlijk. Maar goed, dat zijn dan meer mijn onzekerheden. Maar dat maakt het voor mij wel altijd wat lastiger om in te schatten hoe zo’n lingeriesetje mij zal staan. Want dat deze Belle Amour set haar perfect staat, vind ik logisch. Maar met mijn figuur is het altijd even afwachten. Net zoals de meeste mensen (onafhankelijk van lichaamstype) heb ik gewoon dingen die me wel staan, en dingen die me niet staan.

Zou het lingerie setje mij staan?

Close-up van de bh, zodat je ziet dat het kant helemaal tot achteraan doorloopt. Close-up van het roze kant

 

Ik vind het altijd fijn als een broekje wat hoger is, dat vind ik mij vaak goed staan. In dit geval was dat dan de jarretelgordel. Ik kon op de website niet zien hoe de string was, maar ik ging maar uit van niet veel. Over het algemeen zijn de strings die je bij dit soort lingeriesetjes krijgt van die elastieken-veter-dingetjes. Die vind ik gewoon niet mooi en bij mijn lichaam al helemaal niet. Maar ik had al bedacht dat ik zelf ook nog wel een zwarte string had die er ook prima bij zou matchen.

Mijn eerste indruk van het Belle Amour setje

Ik lig op mijn buik op bed en draag de lovehoney belle amour set Ik op bed in het lovehoney belle amour setje

Maar! Toen het setje binnen kwam, werd ik dus vooral door de string verrast. Dit was geen touwtjes-string. Oké, aan de achterkant zit er wel een elastiekje, maar bij de heupen niet. Daar zit gewoon stof! En kant! Whoohoo! En de hoeveelheid stof aan de voorkant zag er ook uit alsof het wel eens goed zou kunnen passen. Daar werd ik nou gelijk al blij van.

De rest van de Belle Amour set zag er ook goed uit. De Lovehoney plus size lingerie kan je altijd in verschillende maten bestellen, maar dat zijn geen normale lingerie maten. Zo had ik maat 3-4XL en of dat dan overeenkomt met mijn bh-maat (95D) is dan altijd even afwachten. Mijn eerste indruk was goed en ik had het idee dat het qua maat wel goed zou komen. De bh is voorgevormd en voelt lekker zacht. Ook de jarretelgordel zag er goed uit. Ik kreeg gelijk zin om het setje aan te trekken.

Wat een leuke plus size lingerie set!

Ik lig op mijn zij op bed met de lovehoney belle amour set aan. Ik lig op mijn rug in bed en draag de lovehoney belle amour set. Naast me in bed ligt een zweepje met glitterhandvat.

Aangezien we in deze tijd toch nergens heen hoeven, was er niks wat mij tegenhield om het gelijk aan te trekken. Ik vind dat toch altijd wel spannend. Zal het passen? Zal het leuk staan? Soms zijn plussize lingeriesetjes gewoon zo oncharmant dat ik er gewoon een beetje (tijdelijk) ongelukkig van word. Maar dat was niet het geval met de Belle Amour set!

Ik stond voor de spiegel en ik werd gewoon blij. Wat een ontzettend leuk setje is dit! Het zit super comfortabel en het staat ook gewoon goed! De bh was een heel klein beetje aan de grote kant, maar komt echt heel goed in de buurt bij mijn maat. Hierdoor geeft hij mijn borsten wel iets minder steun dan ik leuk vind, maar nou ja, ik heb een setje als deze ook niet om de hele dag te dragen.

De Belle Amour bh

Close-up van de lovehoney belle amour set Ik in het lovehoney belle amour setje

Het is een longline bh, het kanten randje aan de onderkant van de bh bleef niet helemaal lekker zitten bij mij. Ik heb blijkbaar curves waar Lovehoney niet verwacht dat iemand curves heeft, dus het kant rolt vrij snel omhoog, waardoor het geen longeline bh meer is. Maar ik vond dat eerlijk gezegd niet storend. Niet qua gevoel, maar ook niet qua look.

 

Extra straps boven de cups vind ik altijd erg leuk en sexy, maar tegelijkertijd zit dat vaak niet helemaal lekker bij mijn borsten. Dat was nu ook, ze zaten niet vanzelf netjes of goed. Dat had wat hulp nodig en moest ik soms ook weer even verplaatsen. Op zich is deze bh al best druk met het kant, dus hadden de extra straps ook wel weg gekund. Misschien dat ik ze er nog wel eens vanaf knip, want volgens mij kan dat zonder problemen.

De string uit de Belle Amour set

De voorkant van de string uit de lovehoney belle amour set De achterkant van de string, waarbij je goed het kanten randje ziet.

De string is een klein wonder. Een string bij een plussize lingeriesetje die ik pas. Die ik gewoon best oké vind zelfs. Dat is me nog nooit gebeurt. Gewoon echt niet. Eerste keer! Dat alle plussize lingeriemerken hier maar van leren en voortaan ook minimaal dit soort strings bij hun setjes doen.

De jarretelgordel

Lovehoney plus size belle amour cherry and black longline bra set De achterkant van de jarretelgordel van de lovehoney belle amour set

En dan de jarretelgordel. Die heeft aan de achterkant drie rijen haakjes als sluiting, maar door de stretch kan ik ‘m gewoon zo aantrekken zonder ‘m open te maken. Gelukkig, want het zijn echt veel haakjes. De zwarte stof en het kant stretchen allebei goed, dat maakt deze gordel super comfortabel. Ik vind de afwisseling tussen het zwart en het roze kant ook echt heel tof. Het enige jammere vond ik dat het kant in het midden onderaan zo rond loopt. Bij mij benadrukt dat mijn buik juist. Een ronde vorm op die plek blijkt niet perfect te matchen met mijn ronde buik. Voor mij dan, want iedereen vind iets anders mooi natuurlijk. Maar zo in het totaalplaatje was het niet iets wat me echt heel erg stoorde. Want het geheel vond ik juist heel leuk en sexy.

Conclusie

Ik vind de Belle Amour set echt heel tof. Het komt niet zo vaak voor dat ik enthousiast ben over plus size lingerie, en al helemaal niet over de set als geheel. Maar ik vind bij deze set alle onderdelen gewoon echt goed. Eindelijk geen setje waarbij je de string gelijk weg kan gooien. De kwaliteit is goed, de pasvorm is goed, het zit comfortabel, het staat leuk. Ik ben tevreden!

Je kan de Lovehoney Plus Size Belle Amour Cherry and Black Longline Bra Set hier bestellen bij Lovehoney voor 44,95

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.