Lovehoney Power Play 7 Function G-spot Vibrator

04-08-2017

Lovehoney power play 7 function g-spot vibrator

Tegenwoordig zijn de meeste vibrators oplaadbaar. Je krijgt er een USB kabeltje bij, en soms ook een stekkerblokje en laden maar. Maar dat betekent vaak ook dat zo’n toy toch wat duurder is. Maar natuurlijk zijn er ook nog vibrators die op batterijen werken. Je ziet ze steeds minder, maar ze zijn er wel. En vaak hebben die ook een wat vriendelijker prijskaartje.

Van Jacqs van Lovehoney kreeg ik de Power Play 7 Function G-spot Vibrator (zo, wat een naam) opgestuurd in ruil voor mijn eerlijke review. Een eenvoudige G-spot vibrator die op batterijen werkt. Twee AAA batterijen gaan er in. Voor de prijs van 26,95 kan je deze toy kopen bij Lovehoney.

Vooroordelen over batterijen

Lovehoney power play 7 function g-spot vibratorIk moet eerlijk zeggen dat ik toch wel wat vooroordelen had. Het was echt al een tijd geleden dat ik nog een seksspeeltje op batterijen gebruikt had, dus ik vond het toch wat ouderwets. En ik dacht ook dat twee AAA batterijen nooit krachtig genoeg zouden zijn voor een goede vibratie. Maar het viel allemaal echt heel erg mee.

De Power Play G-spot vibrator is gemaakt van siliconen. Hij voelt wel vrij hard aan, ik denk dat de laag siliconen niet heel dik is. Wat natuurlijk prima is, want dan worden de vibraties ook goed doorgegeven en het is nog steeds helemaal bodysafe. Je kan er een glijmiddel op waterbasis bij gebruiken. Siliconen- of oliebasis gaat niet samen met een siliconen toy. Wat veel siliconen toys wel hebben, is dat ze stof aantrekken. En dat heeft deze G-spot vibrator ook wel. Als je hem hebt schoongemaakt en je droogt hem af met bijvoorbeeld een stukje keukenrol, dan zitten er allemaal hele kleine witte dingetjes op de vibrator, die van het keukenpapier af komen.

Good vibrations

De vibraties van deze G-spot vibrator verbaasden me echt. Ik had er niet veel van verwacht, maar het zijn hele sterke en ook lekkere diepe vibraties. De vibrator heeft, zoals de (lange) naam al doet vermoeden, 7 standen. Drie steady vibratiestanden en dan nog 4 vibratiepatronen. Wat ik wel een nadeel vind, is dat deze sextoy maar één knopje heeft. Zeven standen en maar één knopje. Als je net het vorige standje toch lekkerder vond, dan moet je echt wel vaak drukken voor je weer terug bent bij dat standje. Aan de andere kant is het ook wel een super simpele bediening, kan niet mis gaan.

Kan niet missen

Lovehoney power play 7 function g-spot vibratorDe vorm van de Power Play G-spot vibrator is mooi slank en natuurlijk ook gebogen, zodat hij goed bij de G-spot kan. En dat kan hij ook echt! Omdat de vibrator vrij dun is, is hij erg makkelijk in te brengen. Door de vorm kan je eigenlijk je G-spot niet missen, denk ik. Bij mij zat hij eigenlijk gelijk tegen het goede plekje aan. De vibrator voelt vrij hard aan en zelf vind ik dat juist erg prettig bij G-spot stimulatie. Ik heb ook wel stevige stimulatie nodig daar.

De diepe vibraties trillen echt wel goed tegen je G-spot, maar persoonlijk hou ik meer van beweging tegen mijn G-spot dan vibratie. Vibratie voelt wel lekker daar, maar ik kan er niet van klaarkomen. Dus ik moest echt de vibrator bewegen tegen mijn G-spot, en dat gecombineerd met de vibratie, vond ik wel erg lekker. Op mijn G-spot vind ik steady vibratie het lekkerst, dus hier heb ik de patronen alleen even snel geprobeerd, maar al snel gewoon door geklikt tot ik weer bij de steady standjes kwam. Op deze manier was het voor mij geen probleem om een G-spot orgasme te bereiken.

Clitorale stimulatie

Lovehoney power play 7 function g-spot vibratorDeze vibrator is natuurlijk speciaal bedoeld voor G-spot stimulatie, maar ik vind hem als clitorale vibrator ook super goed. Door de vorm is het heel comfortabel vasthouden en het puntje is niet zo groot, dus ideaal voor clitorale stimulatie. Omdat de trillingen ook echt wel prima zijn, is dit echt een leuke extra functie voor deze G-spot vibrator.

Conclusie

Dit is echt een leuke toy als je niet al, net als ik, kasten vol met sextoys hebt. Wil je gewoon eens wat proberen en kijken of je het lekker vind. Misschien eens kijken of je G-spot stimulatie lekker vind bijvoorbeeld, dan is dit echt wel een geschikte vibrator. Niet te duur, eenvoudig te bedienen, makkelijk in te brengen en zowel voor G-spot stimulatie als clitorale stimulatie te gebruiken. Ik denk zelfs dat hij ook geschikt is voor prostaatstimulatie. Prima ding dus, hier heb je zeker geen miskoop aan. Je kan deΒ Lovehoney Power Play 7 Function G-spot Vibrator hier kopen.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.