Lovehoney Positive Vibes + Giveaway

27-04-2018

Lovehoney Positive Vibes + Giveaway

Zoals je inmiddels wel zal weten, hou ik heel erg van sextoys. Wanneer een sextoy er ook nog eens super cute uitziet, dan ben ik eigenlijk al gelijk verkocht. Toen ik de nieuwe Positive Vibes vibrators van Lovehoney zag, was ik ook gelijk verliefd. Ik mailde meteen naar Jacqs van Lovehoney of ik er één mocht testen en of ze er dan ook nog één had voor een giveaway. Gelukkig stuurde ze gelijk twee super toffe vibrators uit deze serie op. Ik kreeg de Vibes before guys vibrator om te testen en de Positive Vibes Rainbow om weg te geven aan één van jullie.

Lovehoney positive vibes + giveaway

Ik vind gewoon de naam, positive vibes, al super leuk. Er zijn nog twee vibrators in deze serie. Eentje met regenboogkleurtjes met daarop de tekst ‘Good vibes only’ en een zwart met paarse, een beetje galaxy printachtig, met de tekst ‘I only fuck with magic’.

De Looks van de Positive Vibes vibrator

Lovehoney positive vibes + giveaway Lovehoney positive vibes + giveaway

De verpakking is eigenlijk heel eenvoudig, maar toch ziet het er super leuk uit. Zwart met holo sterretjes en in dat typische handlettering lettertype het merk. De vibrator steekt bedekt met een plasticje uit de verpakking. Het ziet er echt super cute uit, ik zou het zeker cadeau geven aan iemand.

De vibrator zelf is afgezien van zijn looks echt heel basic. Hij lijkt zelfs verdacht veel op mijn tweede vibrator die ik ergens begin 2000 kocht. Een hele simpele, plastic, groene staafvibrator, waar 2 grote C batterijen in gingen. Ik hield best wel van dat ding, ook al maakte ‘ie veel lawaai. Hij werkte beter voor me dan mijn eerste vibrator, een realistische zwarte vibrator (je weet wel met van die aders er op) gemaakt van een of ander dubieus raar ruikend materiaal. Maar goed, terug naar de positive vibes. Super basic dus. Hard plastic (wat niet poreus is en body safe), gewoon helemaal glad en ook deze vibrator heeft heel ouderwetsch twee C batterijen nodig.

Batterijen

Lovehoney positive vibes + giveaway Lovehoney positive vibes + giveaway

In de tijd dat (bijna) alle vibrators nog gewoon op batterijen werkten, kwam ik er al heel snel achter dat je toch echt een vibrator nodig hebt waar C batterijen in gaan. AA, AAA of nog erger, knoopcel batterijen, doen het gewoon niet voor mij. Te zwakke vibraties. Natuurlijk zijn er altijd uitzonderingen, maar over het algemeen stonden C batterijen voor krachtige en diepe vibraties.

Dus het kostte me eerst een tripje naar de supermarkt, want tegenwoordig heb ik zulke batterijen echt niet meer in huis, maar toen was ik dan ook klaar om te gaan testen. De vibrator is aan de onderkant simpel open te draaien. Ik kon geen aanwijzingen ontdekken hoe de batterijen er in moesten, maar net zoals vroeger deed ik ze maar gewoon allebei met het puntje naar boven er in, wat gelukkig werkte. Ik voelde gelijk dat in elk geval de bovenste batterij vrij vast zat, dus om die er weer uit te krijgen, moet je echt even goed en hard schudden. Het voordeel van een batterij die redelijk vast zit, is dat hij minder heen en weer schudt tijdens het vibreren, want dat is hetgeen wat meestal lawaai maakt bij zulke vibrators. Het was even pielen om de vibrator weer dicht te krijgen, met het systeem met bobbeltjes die in gleufjes moeten vallen voor je kan draaien, maar uiteindelijk zat alles dan toch weer op z’n plek. Met de batterijen er in, heeft de vibrator eindelijk een beetje gewicht. Zonder de batterijen zou je haast bang zijn dat hij weg zou vliegen bij een beetje tocht.

Traploos verstelbare vibraties

Lovehoney positive vibes + giveaway Lovehoney positive vibes + giveaway

Deze vibrator heeft geen verschillende standjes of vibratiepatronen. Nee, je draait gewoon aan de onderkant en dan begint hij zacht en hoe verder je draait, hoe harder hij gaat. Ja, zo ging dat vroeger. Dat noemden we dan ‘traploos verstelbaar’, dan leek het nog een beetje fancy allemaal.

Toen ik ‘m aan draaide, was ik echt blij verrast. Deze vibraties zijn gewoon echt lekker diep en dat vind ik fijn. Good vibes, yay! Als ‘ie nog niet zo hard trilt, is het geluid echt heel goed te doen. Maar hoe verder je draait, hoe harder ook het geluid wordt. Ik stoor me hier niet zo aan, maar ik weet dat veel mensen dit echt irritant vinden.

Omdat de vibrator gewoon helemaal recht en glad is, deed hij inwendig voor mij niet zoveel. Na een paar keer stoten ben ik er wel een beetje op uitgekeken. Ik ben ook gewend met toys van fijnere materialen en vooral betere vormen. Ik vind het bij inwendig gebruik vooral lekker als een sextoy mijn G-spot stimuleert en dat doet deze vibrator gewoon totaal niet. Gewoon recht toe recht aan trillingen in mijn vagina vind ik niet opwindend, het doet me weinig.

Clitorale stimulatie

Lovehoney positive vibes + giveaway Lovehoney positive vibes + giveaway

Al snel ging ik over tot stimulatie van mijn clitoris met de punt van de vibrator. De punt loopt wat smaller toe, waardoor je makkelijker een kleiner gebied kan stimuleren. Vind ik fijn, want dat is precies wat ik lekker vind. De vibraties zijn dus best wel krachtig en lekker diep, dus dit voelde voor mij echt helemaal goed. Klaarkomen met deze vibrator is voor mij dan ook echt geen probleem.

Wat ik fijn vind van een vibrator van hard plastic is dat je er elk glijmiddel bij kan gebruiken wat je wilt. Of het nu siliconenbasis of waterbasis is, dat maakt niet uit. Ik weet dat er ook liefhebbers zijn van kokosolie als glijmiddel (ik heb eigenlijk geen idee of dat wel of niet goed voor je vagina is, moet ik eens uitzoeken) maar zelfs dat zou dus kunnen. Het harde plastic geeft de vibraties ook helemaal goed door, bij een zachter materiaal worden de vibraties soms wel wat ‘geabsorbeerd’. Maar het blijft gewoon plastic, en dat voelt dus wel hard en het komt gewoon wat minder luxe over. De prijs van deze vibrators is daar dan ook wel weer naar, want ze kosten maar 18,95 en dat is toch echt wel een goede prijs.

Conclusie

Deze Positive Vibes zien er allemaal echt super leuk uit, ook de verpakking. Dat maakt ze heel erg geschikt om als kadootje te geven aan iemand, maar ook als eerste vibrator is dit denk ik een hele goede. Gewoon super basic, niet te duur en super cute. En, het belangrijkste, de vibraties zijn ook gewoon goed. Enige nadeel is dus het geluid als ‘ie wat harder trilt.

Je kan de Positive Vibes vibrators hier bestellen bij Lovehoney voor 20,84 of twee stuks voor maar 25 euro!

Positive Vibes vibrator Giveaway

Zoals ik aan het begin van mijn review al zei, ik mag de Positive Vibes Rainbow weggeven! Wat moet je doen om mee te doen met deze giveaway? Super simpel: Volg mij en Jay op Instagram. Onder onze volgers verloten we de Positive Vibes vibrator. De uitslag wordt zondag 6 mei bekend gemaakt.
Deze actie staat open voor deelnemers met een postadres in Nederland of België. 

De winnaar is: Max Laadvermogen!

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.