Lovehoney Plus Size Parisienne Longline Black Bra and Crotchless Thong Set

27-09-2019

Lingerie review: Lovehoney Plus Size Parisienne Longline Black Bra and Crotchless Thong Set

Ja, ik ben nog steeds op zoek naar mooie, sexy, plus size lingerie. En dat is moeilijk. Van Lovehoney kreeg ik dit Parisienne Longline bh en string setje. Ik zocht dit setje zelf uit, vooral omdat het er op het model op de website van Lovehoney zo geweldig mooi uitzag. Vooral het broekje vond ik er prachtig uitzien. Onlangs testte ik van Lovehoney ook de Moonlight basque en de Adore me stringbody.

Gaat het passen?

Lovehoney plus size parisienne longline black bra and crotchless thong set Lovehoney plus size parisienne longline black bra and crotchless thong set

De lingerie van Lovehoney zit altijd gewoon in een plastic zak. Er zit geen chique doosje omheen, maar voor mij hoeft dat ook niet. Ik bewaar dat toch niet. Het plus size lingerie setje is verkrijgbaar in twee maten: 1XL-2XL en 3XL-4XL. Ik had de grootste maat en ik vind het altijd wel spannend, met zulke maten, of het dan gaat passen. Bh’s zijn er niet voor niets in zoveel verschillende maten, toch? Juist met plus size lingerie zou ik denken dat die maten nogal wat uitmaken, maar nou ja, je weet het nooit.

Ik ben zelf met mijn figuur eigenlijk niet zo’n fan van longline bh’s. Als je her en der vet hebt, dan heb je al snel dat dat stukje wat onder de bh zit opkrult. Zolang je netjes rechtop staat, gaat het allemaal nog goed. Maar als je beweegt, of gewoon gaat zitten, dan blijft het meestal niet meer zitten. En dat staat dan gek, vind ik. Maar deze Parisienne bh zag er niet zo heel erg longline uit en het slipje vond ik zo mooi, dat ik het wel wilde proberen.

Eerste indruk van het Lovehoney Parisienne setje

Lovehoney plus size parisienne longline black bra and crotchless thong set Lovehoney plus size parisienne longline black bra and crotchless thong set

Mijn eerste indruk van het Lovehoney Parisienne setje was een beetje dubbel. Het slipje vond ik er in het echt ook gelijk heel mooi uitzien. Het kant voelt lekker zacht, maar ziet er wel heel mooi uit. De doorzichtige stof voelt ook fijn aan. Er zit fijn wat rek in het slipje, zonder dat het te slap aanvoelt. De jarretelbandjes gebruik ik eigenlijk nooit. Vooral omdat ze meestal gewoon niet goed blijven zitten. Als het metalen clipjes zijn wel, maar plastic clipjes blijven eigenlijk nooit goed zitten. En ik draag altijd zelf ophoudende kousen.

De bh had ik wat twijfels over. De dubbele bandjes zijn van vrij slap elastiek, terwijl ze wel gewoon verstelbaar zijn. Ik vroeg me af hoe zulke elastieken bandjes mijn D-cup borsten zouden moeten ondersteunen. Ook de stof die in de cups van de bh gebruikt is, voelde een beetje vreemd. Het leek allemaal niet heel stevig.

De bh

Lovehoney plus size parisienne longline black bra and crotchless thong set Lovehoney plus size parisienne longline black bra and crotchless thong set

Bij het passen kwam ik er achter dat ik gelijk had. De bh geeft echt geen steun. De bh past me redelijk. De cups voelen een beetje groot, terwijl mijn tepel er vrij makkelijk bovenuit piept als ik mijn borsten er goed in doe. Dat is best apart, dat het juist wat te groot voelt, maar dat de bovenkant van mijn borst niet zo lekker er in past. De bandjes zijn echt helemaal dubbel, ze komen dus niet halverwege bij elkaar. Ook aan de achterkant heb je twee bandjes. Dat vond ik niet helemaal lekker zitten.

Het model van de bh is duidelijk niet geschikt voor mijn borsten. Of in elk geval, ik vind het niet mooi staan. Mijn borsten staan van zichzelf best wel uit elkaar. Ik vind het mooi als een bh ze een beetje naar elkaar toe duwt. Maar dat doet deze bh helemaal niet. En door de diepe v-uitsnede in het midden, lijkt het net of de bh te laat zit. Terwijl dat dus niet het geval is. Maar dat longline gecombineerd met die uitsnede en dan mijn borsten die van zichzelf niet meer heel prompt omhoog staan, nee. Ik werd er niet heel blij van. Verder bleef de bh wel redelijk goed zitten. Het longline stukje is niet zo lang, dus het rolt of klapt niet zo snel om.

Het slipje

Lovehoney plus size parisienne longline black bra and crotchless thong set Lovehoney plus size parisienne longline black bra and crotchless thong set

Dan het slipje van het Lovehoney Parisienne setje. Of de kruisloze string eigenlijk. Weet je, op dat model staat dat slipje echt zo ontzettend mooi. Dus toen ik het zelf aantrok, kon het eigenlijk alleen maar tegenvallen. En op zich is het echt best wel een mooi slipje hoor, maar het zit helemaal niet zo als bij het model. Toen ik later nog even goed naar die foto van het model keek, zag ik dat zij ook wel echt van die perfecte curves heeft. Een super smalle taille in vergelijking bij haar mooie ronde heupen. Dat heb ik niet. Bij haar lijkt het slipje ook echt een V te vormen aan de voorkant. Bij mij was het veel meer recht. En mijn buik is niet strak en glad. Dus bij haar zie je alleen maar gladde, strakke huid door die doorzichtige stof. En dat is bij mij niet. Dat geeft wel een hele andere look aan dit op zich mooie slipje.

Het kostte even tijd voor ik het beeld van het model uit mijn hoofd had en (soort van) objectief naar dit slipje kon kijken. Maar toen kwam ik eigenlijk tot de conclusie dat ik dit wel echt een mooi slipje vind. De achterkant vind ik ook tof, het kant valt mooi over mijn billen, maar laat toch een groot stuk bloot. Ik vind van die smalle strings meestal niet zo mooi. Zo’n smal stukje stof over mijn heupen en billen vind ik een beetje gek staan, omdat mijn heupen en billen groot zijn. Maar bij dit slipje is dat dus een bredere strook en dat vind ik mooi. Het kant is ook mooi.

Niet-zo-afneembare jarretelles en open kruis

Lovehoney plus size parisienne longline black bra and crotchless thong set Lovehoney plus size parisienne longline black bra and crotchless thong set Lovehoney plus size parisienne longline black bra and crotchless thong set

De jarretelbandjes moeten er af kunnen, maar dat kreeg ik zelf niet voor elkaar. De lusjes waar de haakjes doorheen zitten, rekken niet. De haakjes zijn van metaal en buigen helemaal niet mee. Dat is wel lastig dus. Ik ga ze er zelf gewoon afknippen, omdat ik zeker weet dat ik de bandjes nooit ga gebruiken. Dit slipje ga ik zeker vaker dragen.

Ik had in de eerste instantie helemaal niet door dat dit slipje een open kruis had. Dit open kruis is ook wel echt anders dan ik het normaal zie. De opening begint vrij achteraan. Eigenlijk zo’n beetje bij de ingang van mijn vagina. Maar ter hoogte van mijn clitoris is het slipje gewoon dicht. Dat vind ik wel apart. Je kan dus wel makkelijk piv-seks hebben met dit slipje, maar je kan dan niet zo makkelijk bij de clitoris. Onlogisch. Maar daardoor vind ik het slipje er wel mooier uitzien. En het is ook wel grappig dat je dus in de eerste instantie helemaal niet ziet dat dit een open kruis slipje is.

Conclusie

De bh van dit Lovehoney Parisienne setje vind ik niet geschikt voor een plus size lingerie setje. Hij geeft veel te weinig steun en is zowel te groot als te klein. Ik vond ‘m ook niet mooi staan.

Het slipje staat mij heel anders dan het model. Logisch, want ik ben geen model. Maar ik moest even wennen aan de andere look. Ik vind het wel een heel mooi slipje, met een subtiel open kruis. Het past goed, staat leuk en zit lekker.

Je kan het Lovehoney Parisienne setje hier bestellen bij Lovehoney, nu in de aanbieding voor maar 22,48 (normaal 44,95)

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.