Lovehoney Plus Size Moonlight Black Plunge Basque Set

22-04-2019

Lingerie review door Tess: Lovehoney Plus Size Moonlight Black Plunge Basque Set

Ik heb het al eerder gezegd, ik vind lingerie super mooi, maar goede plus size lingerie vinden vind ik ook super moeilijk. Lovehoney heeft een plus size lingerie lijn die er erg goed uitziet. Ik was er erg benieuwd naar. Christina van Lovehoney stuurde mij de Lovehoney Plus Size Moonlight Black Plunge Basque Set (een hele mond vol!) op in ruil voor mijn review.

Basque met baleinen

Lovehoney plus size moonlight black plunge basque set Lovehoney plus size moonlight black plunge basque set

Deze Lovehoney Plus Size lingerie set zit niet in een doosje. Hoeft van mij ook niet, want ik bewaar lingerie toch nooit in een doosje. Een basque is eigenlijk gewoon een corsage, of korsetje, net hoe je het wilt noemen. Hij is voorzien van baleinen, maar wel gewoon van het soort dat mee buigt. Het is niet zoals bij een echt korset dat je jezelf kan insnoeren of een smallere taille kan geven. Ik denk dat het de bedoeling is dat de baleinen voor een beetje extra stevigheid zorgen. Zelf ben ik niet zo gek op baleinen in lingerie (tenzij het een echt korset is), maar daar kom ik later nog op terug. Bij de basque krijg je ook een bijpassende string.

Mijn eerste indruk van de Lovehoney Plus Size Moonlight Basque

Lovehoney plus size moonlight black plunge basque set Lovehoney plus size moonlight black plunge basque set

Mijn eerste indruk van deze plus size lingerie set is heel positief. De stof ziet er echt heel mooi uit. Een gladde bordeaux rode stof met daar overheen mooi kant. De rest van de basque is gemaakt van zwarte doorzichtige stof. De zwarte doorzichtige stof is elastisch. Het voelt allemaal heel fijn en zacht aan. De cups zijn voorgevormd en voorzien van beugels. Het enige wat ik niet zo mooi vind, zijn de lusjes waar het rode lint doorheen moet. Deze zijn wat te ruim en te opvallend. Ik had ze liever iets strakker en zwart gezien, zodat je zelf nog kan kiezen of je het lint wel of niet wilt gebruiken. Als je nu het lint niet gebruikt, zie je dus op het zwarte gedeelte van de basque twee grote rode lussen zitten. Dat is niet mooi. Wat ik wel heel mooi vind, is de bovenkant, het extra stukje kant bij de BH bandjes. Aan de achterkant maak je die met een heel klein knoopje vast in je nek, zodat het ook echt mooi blijft zitten. Super leuk detail vind ik dat.

Plus size cups

Lovehoney plus size moonlight black plunge basque set Lovehoney plus size moonlight black plunge basque set

Deze Lovehoney plus size lingerie set is in twee maten verkrijgbaar: 1/2XL en 3/4XL. Ik was vooral heel benieuwd of de cups zouden passen. BH maten zijn natuurlijk altijd extra lastig bij dit soort setjes, het moet maar net goed zitten. Als je maat 3/4XL hebt, heb je daar niet automatisch een bepaalde cupmaat bij natuurlijk. Met mijn D cup vulde ik het BH-gedeelte net niet helemaal goed. Als er uitneembare vulling in gezeten had, was dit denk ik wat handiger geweest en beter voor meerdere maten geschikt geweest.

Heel veel haakjes

Lovehoney plus size moonlight black plunge basque set Lovehoney plus size moonlight black plunge basque set

De basque past verder gewoon goed. Het aantrekken is even een dingetje als je dat alleen wilt doen, want er zitten heel veel haakjes aan de achterkant die je vast moet maken. Wanneer je hulp hebt, gaat dit een stuk sneller. Als je je partner wilt verrassen in deze Lovehoney plus size lingerie set, zorg er dan voor dat je genoeg tijd hebt om jezelf er in te krijgen dus. Je gaat het nodig hebben. Wat wel handig is dat er vier rijen haakjes zijn, dus je kan zelf kiezen hoe los of strak je β€˜m wilt dragen. Aan de onderkant van de Moonlight Basque zitten nog vier jarretel haakjes. Je kan deze er ook af halen als je ze niet wilt gebruiken.

Rollen en baleinen

Lovehoney plus size moonlight black plunge basque set Lovehoney plus size moonlight black plunge basque set

Maar dan de baleinen. Ik ben dus dik en de lingerie modellen die je meestal ziet bij plus size lingerie, zijn dat ook wel, maar die zijn eigenlijk altijd heel strak. Ze hebben geen putjes, geen striae en al helemaal geen vetrolletjes. Ik heb dat wel. Als je niet helemaal strak bent, dan heb je al snel dus rollen, want vet verdeelt zich nu eenmaal meestal niet gewoon helemaal netjes en gelijk over je lichaam. En die rollen, daar hebben baleinen wel moeite mee. Ze moeten dan buigen, terwijl baleinen er eigenlijk voor bedoeld zijn, volgens mij, om de boel juist strak te houden. Maar daar zijn deze (en eigenlijk alle lingerie-)baleinen gewoon niet stevig genoeg voor. Zeker niet in combinatie met zulke dunne stof. Zeker aan de achterkant, waar de stof het dunst is, vind ik dat niet zo mooi staan met die baleinen die meebuigen. En als je deze lingerie wat langer draagt, dan zit het ook niet meer zo lekker. Al denk ik dat dat voor de meeste mensen niet zo’n probleem zal zijn, want dit is typisch van die lingerie die je vooral in de slaapkamer aan doet, en vrij snel al weer uit doet. Ik denk niet dat veel mensen deze lingerie onder hun kleding naar hun werk bijvoorbeeld dragen.

Strings bij plus size lingerie sets

Lovehoney plus size moonlight black plunge basque set Lovehoney plus size moonlight black plunge basque set

OkΓ©, dan moeten we het nog even hebben over de string. Strings bij plus size lingerie sets, dat blijft toch een ergernis van mij. Ik hou echt wel van strings, maar niet met van die elastiekjes. Deze elastiekjes-string is dan tenminste nog wel iets groter. Als in iets meer stof. En hij heeft een mooi stukje kant aan de achterkant. Dus van alle driehoekjes stof met elastiekjes is dit wel een van de mooiere. Maar hij past me niet. En als β€˜ie me wel paste, zou ik β€˜m echt nooit aantrekken. Ik heb het idee dat die strings er gewoon voor de vorm bij gedaan worden. Zodat het een set is, in plaats van een losse basque. Want een set klinkt nu eenmaal beter, en je denkt zelf dat je gewoon in één keer helemaal klaar bent en er niet nog een bijpassend broekje bij hoeft te zoeken. Maar goed, in dit geval past een zwarte string of een zwart broekje er natuurlijk ook prima bij, dus ik vind het niet zo erg. Maar het is wel een ergernis.

Mooi en sexy

Lovehoney plus size moonlight black plunge basque set Lovehoney plus size moonlight black plunge basque set

Ik heb dus wel wat puntjes van kritiek op deze Lovehoney plus size lingerie set, maar toch ben ik er wel heel tevreden mee. De basque is echt wel mooi en sexy en ik vind de kwaliteit ook mooi. Ik denk dat ik β€˜m echt wel vaker zal dragen. De string niet, die gaat weg.

Conclusie

Deze Lovehoney Plus Size Moonlight Plunge Bask Set is echt heel mooi. De stof is mooi, zit lekker en voelt fijn aan. De cups zijn voor mij net iets aan de grote kant, ik denk dat je deze 3/4XL het beste past met een DD, E of F cup. De baleinen zijn niet stevig en vormen gewoon met je lichaam mee. De string is super eenvoudig en past mij niet. Toch een paar minpunten, maar over het algemeen genomen ben ik wel blij met deze basque.

Je kan de Lovehoney Plus Size Moonlight Pluge Bask Set hier bestellen bij Lovehoney normaal voor 44,95 maar nu in de aanbieding voor maar 25 euro!

(Hij is er trouwens ook in het zwart met groen en helemaal in het bordeaux rood! En ook in niet plus size maten.)

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Die β€œbaleinen” vind ik ook altijd een ergernis in lingerie. Ik vraag me wel eens af of er echt mensen zijn waarvoor ze wel flatteus staan. Iemand?

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.