Lovehoney Plus Size Celeste Black Lace Front Fastening Bra Set

25-11-2019

Lingerie Review: Lovehoney Plus Size Celeste Black Lace Front Fastening Bra Set

Ik ben nog steeds bezig met mijn zoektocht naar mooie, sexy plussize lingerie. Het is geen makkelijke zoektocht, maar ik ga gewoon lekker door. Deze keer kreeg ik van Lovehoney het Plus Size Celeste setje. Ik vond het er op de fotoโ€™s super mooi uit zien. Met dat mooie, strakke plus size model, waar ik eerder ook al over schreef. Haar staat alles, natuurlijk. Maar ik was vooral benieuwd hoe het mij zou staan.

Geen fancy verpakking

Lovehoney plus size celeste black lace front fastening bra set Lovehoney plus size celeste black lace front fastening bra set

De Lovehoney lingerie zit altijd gewoon in plastic. Geen chique doosjes of ander fancy gedoe, gewoon praktisch. Als je het cadeau wilt geven aan iemand, zou ik het nog wel zelf even mooi inpakken. En als je het voor jezelf koopt, maakt de verpakking niet zo heel veel uit. Het gaat om de inhoud.

Bh of topje?

Lovehoney plus size celeste black lace front fastening bra set Lovehoney plus size celeste black lace front fastening bra set

Op de fotoโ€™s van het setje had ik al gezien dat deze bh totaal geen steun zou geven. Ik vind het zelf eigenlijk meer een topje, of misschien een bralette, dan een bh. Maar ik vond het zo mooi en het leek me ook prima over een normale bh heen te kunnen. De string vond ik er ook mooi uitzien. Ik hou niet van slipjes die heel laag zitten, maar zo op het model leek dat bij deze string ook niet het geval.

Liefde op het eerste gezicht

Lovehoney plus size celeste black lace front fastening bra set Lovehoney plus size celeste black lace front fastening bra set

Toen ik het topje van het Celeste setje aantrok, gewoon over mijn bh dus, was ik er gelijk verliefd op. Wat vind ik dit mooi! En sexy en elegant. Het zit ook nog eens super comfortabel. Yay! Hier word ik dus echt heel blij van. Zonder bh vind ik dit topje niet zo mooi staan bij mezelf. Mijn borsten hebben wel wat steun nodig, dan vind ik ze een stuk leuker, en zoals verwacht geeft deze bh gewoon geen steun. Als je van jezelf borsten hebt die geen steun nodig hebben, of je houdt gewoon van een natuurlijke look, kan je deze bh prima zo dragen. Kwestie van smaak dus gewoon. Maar verwacht dus geen steun.

Zelf droeg ik er een zwarte kanten bh onder en ik vond dat echt heel mooi matchen bij elkaar. Net alsof het zo hoort. Maar ik denk dat een bh in een ander fel kleurtje er ook heel tof onder zou staan, juist vanwege het doorzichtige kant.

Mooie details

Lovehoney plus size celeste black lace front fastening bra set Lovehoney plus size celeste black lace front fastening bra set

Ik vind het echt heel tof dat het topje twee stofjes combineert. Het mooie, zachte kant en de doorzichtige stipjesstof. Er zit ook nog een soort klein kapmouwtje aan, van kant, en aan de onderkant nog een extra stukje stipjes stof. Ik vind het gewoon echt helemaal leuk.

De achterkant van de Celeste top is ook echt prachtig. Het kant loopt in schuine banen over je schouders en aan de onderkant heb je een elastieken bandje. Dat bandje is ook verstelbaar en voelt lekker zacht en comfortabel aan. Het knelt helemaal niet.

Achterstevoren

Lovehoney plus size celeste black lace front fastening bra set Lovehoney plus size celeste black lace front fastening bra set

Het leuke is dat je deze top ook prima achterstevoren kan dragen. Zo heb ik โ€˜m al heel veel onder jurkjes gedragen. Zeker bij een jurkje met een beetje een decolletรฉ vind ik dat super tof staan. Het kan een eenvoudig zwart jurkje echt speciaal en sexy maken. En het zit nog steeds comfortabel, ook achterstevoren.

Maar, zoals meestal het geval is, ben ik weer niet zo tevreden over het slipje. Het lijkt alsof bij plus size lingerie altijd of de top/bh fijn is en de slip niet, of andersom. In dit geval vind ik de string gewoon niet fijn.

De string

Lovehoney plus size celeste black lace front fastening bra set Lovehoney plus size celeste black lace front fastening bra set

Zoals ik al zei, ik hou er niet van als een slipje te laag zit. Bij het model op de foto zit het slipje echt wel redelijk hoog, een klein stukje onder haar navel. Dat zou voor mij ook echt prima zijn. Maar bij mij komt โ€˜ie lang niet zo hoog. En als je dan, zoals ik, een dikke buik hebt, dan blijft dat ook helemaal niet lekker zitten. Het rolt naar beneden als je net even te veel beweegt. En ik vind het bij mezelf ook niet zo mooi staan.

Platte buik

Lovehoney plus size celeste black lace front fastening bra set Lovehoney plus size celeste black lace front fastening bra set

De bovenkant van de string heeft ook een elastieken band. Dat is hetzelfde elastiek als bij de bh, maar bij een string of slip vind ik dat gewoon nooit fijn. Verder ziet de string er wel echt mooi uit. Dus misschien als je buik gewoon heel plat is, net zoals bij het model, dat โ€˜ie dan wel heel mooi zit. Ik vind het echt jammer dat โ€˜ie bij mij niet zo zit. Het had zo mooi kunnen zijn.

Setjes-dilemma

Lovehoney plus size celeste black lace front fastening bra set Lovehoney plus size celeste black lace front fastening bra set

Ik vind het altijd jammer als je een setje koopt en dan maar รฉรฉn item kan dragen. Vaak vraag ik me af of het dan nog wel het geld waard is. Maar in dit geval vind ik het topje zรณ mooi, dat ik het zelfs zonder de string echt wel het geld waard vind. En voor mensen die wel van lage slipjes houden of plattere buiken hebben dan ik, is de string dus waarschijnlijk ook gewoon heel goed draagbaar.

Conclusie

Het Plus Size Celeste setje is bij mij dus eigenlijk maar voor de helft succesvol, maar de top is gewoon echt zรณ mooi, dat ik er echt super enthousiast over ben. Ik draag het echt regelmatig. De kwaliteit is ook goed, het voelt allemaal heel fijn, het zit goed in elkaar en nou ja, er is echt niks mis mee.

Je kan het Lovehoney Plus Size Celeste Black Lace Front Fastening setje hier bestellen bij Lovehoney voor 34,95.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

4 Reacties

 1. Gelukt, cache geleegd en artikel kwam tevoorschijn ๐ŸŽ‰
  Zeer herkenbaar, zo’n afrollende slip ๐Ÿ™
  Topje inderdaad mooi!

  Antwoord
  • Ik had er zelf ook last van op mijn mobiel! Maar gelukkig dat het weer gelukt is!
   En ja, afrollende slips, echt, zo irritant. Maar het topje compenseert ruim vind ik!

   Antwoord
 2. Wauw!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.