Lovehoney O Force 2 male vibrator

25-07-2017

De Lovehoney O Force 2 male vibrator kreeg ik van Lovehoney.eu in ruil voor een eerlijk review.

Use the force?

Lovehoney o force 2

Deze keer een review van een toy waar ik eerlijk gezegd niet zo goed van weet wat ik er nou van moet vinden. Misschien ben ik verwend met de Cobra Libre II of de PULSE III, en daarom extra kritisch, evengoed is de O Force 2 niet per se een slechte vibrator. Ik denk dat het gewoon niet mijn soort vibrator is, ondanks dat er toch wel wat gelijkenissen zijn met de Cobra Libre II.

De O Force 2 is een geheel zwarte siliconen vibrator. Daar het oog toch ook echt wat wil is dit echt wel een pluspunt, totdat je hem gaat gebruiken. Het grote nadeel is namelijk dat je op de mooie matzwarte siliconen laag ALLE vlekken en haartjes en stofjes ziet.

Wat niet helpt is dat de laag op de O Force 2 ook nog licht statisch lijkt te zijn waardoor zelfs de stofjes op de stofmijten aangetrokken worden door deze toy. Voor mensen die een donkere vloer hebben of een donkere bekleding op hun meubels, je weet tog!?

Als je Finding Dory hebt gezien heb je misschien een soort dejavu als je de O Force 2 voor het eerst uit de doos haalt. Er zit in deze male vibrator namelijk best een grote opening om je eikel en een deel van je schacht in te stoppen. Ik dacht echt meteen aan een walvishaai, wat overigens ook wel iets zegt over mijn psyche, maar daarover zullen we het nu maar even niet hebben.

Groot, groter, grootst

Het formaat van de O Force 2 is dan ook meteen een dingetje, ik vind hem ondanks de anti-glip grip ribbels niet heel erg handzaam. De ribbels zouden ervoor moeten zorgen dat zelfs als (en ik citeer) โ€œje handen helemaal onder het glijmiddel zittenโ€ je de Force 2 nog steeds goed zou moeten kunnen vasthouden. Dat klopt misschien wel, maar ik vind het zelfs zonder van het glijmiddel druipende handen een groot onhandzaam ding, en niet alleen is hij groot, hij is ook zwaar, voeg daar 3 AA-batterijen aan toe (ja die moeten er in) en je hebt een masturbator die gelijk dienstdoet als pols/ arm trainer. Je krijgt er in ieder geval bij regelmatig gebruik vast heule grote spierballen van.

Overigens, het โ€œklepjeโ€ van de o force 2 vind ik vrij fragiel en onhandig, een draai systeem dat waterdicht zou moeten zijn, werkt voor mij niet heel handig.Overigens, het โ€œklepjeโ€ van de O Force 2 vind ik vrij fragiel en onhandig, een draai systeem dat waterdicht zou moeten zijn, werkt voor mij niet heel handig.

Is er dan ook nog wat positiefs te zeggen?

Ja eigenlijk wel, want wie van stevige vibraties houdt zit wel de O Force 2 wel goed. Ik denk dat het daarmee ook eigenlijk wel leuk is voor mensen die aan CBT doen. Want ondanks dat de vibraties maar 5 standen hebben, van โ€œZO DAS STEVIGโ€ tot โ€œHEY IK HEB NET MIJN BROEK UIT DOE ES FF RUSTIG, OH FUCK TE LAATโ€, zorgt deze seks toy er echt wel voor dat je klaarkomt.

Ik heb liever ook wat meer variatie in mijn vibraties als het gaat om seks speeltjes, dus wellicht als de opvolger komt er misschien ook wat meer tease & denial standjes in kunnen? Het is maar een suggestie. Heb je echter hoge nood en wil je binnen 60 seconden klaar zijn, dan is dit het seksspeeltje voor jou.

Overigens vind ik de plaatsing van de knop die dit alles doet gebeuren niet heel erg handig, doordat de O Force redelijk groot is, is het knopje, bovenop de O Force 2, moeilijk te bedienen.. Zeker niet als je de 5de stand gebruikt en je bent klaargekomen, dan wil je gewoon dat het ophoudt, althans ik wel, alles is supergevoelig en dan moet het uit! Natuurlijk kan je met enig geweld de O Force 2 van je pik afhalen, maar dan heb je wel een kliederboel, niet dat hij vastzit ofzo, maar ja, je hebt net wel de mond van die walvishaai voorzien van een lading sperma. Kortom, een goed bedienbaar knopje lijkt mij een must.

Conclusie

De Lovehoney O Force 2 is een leuke instap male vibrator, zeker als je van stevige vibraties houdt. Het apparaat ligt wel zwaar in de hand, en is ondanks zijn mooie uiterlijk wel stofgevoelig.

Berg hem dus ergens op waar er geen stof bij kan of neem het voor lief. Op dit moment is de O Force 2 ook nog eens in de aanbieding bij Lovehoney en is hij zijn prijs meer dan waard. Wil je deze leuke vibrator dus kopen, klik dan hier, niet alleen krijg je korting, je helpt onze website ook nog eens!

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.