Lovehoney Love Me Babydoll and Heart Patterned Stockings

14-02-2020

Lingerie review: Lovehoney Love Me Babydoll and Heart Patterned Stockings

De namen van de lingerie items van Lovehoney zijn altijd zo lang. Zo heet deze Love Me Babydoll eigenlijk ‘Lovehoney Plus Size Love Me Lace Red Soft Cup Babydoll Set’ en de kousen heten voluit ‘Lovehoney Plus Size Nude and Red Heart Patterned Stockings’. Hele mond vol dus, maar wel een super leuk setje zo voor Valentijnsdag dacht ik.

De verpakkingen en maten

De kousen in de verpakking Het kaartje wat aan de babydoll hangt.

Vaak zit sexshop lingerie in een doosje, maar de Lovehoney lingerie niet. Gewoon een plastic zakje. De kousen zitten verpakt zoals kousen meestal verpakt zijn, om een kartonnetje met ook daar weer plastic omheen. Niks bijzonders dus, maar het gaat ook om de inhoud.

De babydoll en de kousen zijn allebei plus size, en allebei in één maat. One size, Queen size. Ze zouden geschikt moeten zijn voor iedereen met maat 18 tot en met maat 24. Dat zijn Engelse maten, in Nederlandse maten komt dat ongeveer neer op maat 46-52.

De plus-size lingerie struggle

Close-up van het bh-deel van de lovehoney love me babydoll. Je ziet een strikje met een hartje tussen de twee cups. De onderkant van de lovehoney love me babydoll. Je ziet de rode doorzichtige stof met daar onder een randje kant.

Het blijft gewoon super lastig om sexy, goed passende, plus size lingerie te vinden. Ik heb al meerdere setjes getest, maar het is gewoon nooit perfect. Bij dit Love Me Babydoll setje (er zit ook een string bij, dus is het een setje) was ik een beetje bang voor het one-size ding. Het is dan wel een one size – queen size ding, maar ik vind het toch nog steeds lastig te begrijpen hoe één maat op zoveel verschillende lichamen kan passen. Kijk, als het gewoon een super stretchy dingetje is, dan snap ik het wel. Maar een babydoll met cups en beugels? Hoe dan?

Kousen

De kousen in een v gevouwen op een blauw ondergrondje. De kousen voor de verpakking

Wat ik een nog grotere struggle vind dan lingerie, zijn kousen. Ieder dik persoon heeft een ander lichaam. Nu heb ik echt dikke bovenbenen en mijn benen zijn ook nog eens behoorlijk lang. Zie daar maar eens passende kousen voor te vinden. Ik draag het liefst hold-ups, want ik vind jarretelles altijd zo moeilijk. Neem je een iets te grote stap, schiet ineens zo’n haakje los en zakt je kous een stuk af. Ik draag mijn kousen ook graag zo hoog mogelijk, echt tot aan mijn lies, en met jarretelles lukt dat meestal niet. Maar goed. Dan zie ik deze Heart Patterened Stockings, doorzichtige kousen met rode band en hartjes op de achterkant. Ja, dan vergeet ik al mijn bezwaren tegen jarretelkousen. Dit ziet er toch gewoon te cute uit!

De juiste hoogte

Ik heb mijn hand in de kous, zodat je kan zien dat de kous zelf doorzichtig is, maar de rode bovenband en de rode hartjes niet. Close up van de bovenband met daaronder het eerste hartje.

Het voordeel van jarretelkousen is dat de bovenband veel rekbaarder is dan die van hold-up kousen. Dus je hebt sneller kans dat ze passen. In de eerste instantie dacht ik dat deze hartjes kousen me veel te klein waren. Ze leken tot net boven mijn knieën te komen. Maar er zat toch nog wat extra rek in en met wat moeite kreeg ik ze tot op acceptabele hoogte. Acceptabel voor de meeste mensen dan, want voor mijn persoonlijke voorkeur zaten ze veel te laag. Ze kwamen net niet tot de helft van mijn bovenbeen. Ik kon ze hierdoor prima vastmaken aan de jarretellebandjes van een gordeltje wat ik nog had. Deze kousen zijn dus best wel one-size – queen size, in elk geval voor mensen die hun kousen niet per se heel hoog willen dragen. Wanneer je benen minder lang zijn en/of minder dik (dan die van mij), zullen ze natuurlijk wel hoger komen.

De babydoll

Ik lig op mijn buik op bed, met de babydoll aan. Je ziet mijn benen ook met de hartjes kousen. De achterkant van de babydoll, of gewoon mijn kont.

Bij de Love Me Babydoll vond ik het one-size principe toch minder goed werken. Ik vind het op zich echt een super schattige en best wel sexy babydoll. Op het eerste gezicht leek ‘ie me ook best redelijk te passen en vond ik ‘m ook echt wel leuk staan.

De bovenkant van de babydoll is net een bh, maar in plaats van een haakjessluiting aan de achterkant, heb je daar eigenlijk hetzelfde systeem wat je normaal bij schouderbandjes hebt. Nu zijn het twee bandjes op de rug, met zo’n schuifje waarmee je ze strakker of losser kan maken. Je hebt eigenlijk iemand anders nodig om de bandjes strakker te doen wanneer je de babydoll aan hebt, want zelf is dat niet te doen. En de babydoll aantrekken terwijl de bandjes al op de juiste strakke maat afgesteld staan, is ook lastig. Je kan ‘m ook gewoon niet zo strak dragen, dan kan je het wel zelf.

Welke cupmaat?

Ik zit op mijn knieën op bed en ik draag de love me babydoll. Je ziet onder de babydoll een jarretelbandje uitkomen en net de rand van de kous. Close-up van mijn borsten en decolleté in de lovehoney love me babydoll

Als je uit gaat van mensen met een kledingmaat van 46 tot en met 52, dan zegt dat nog helemaal niks over hun cupmaat. En dat was ook wel te merken, want de cups passen bij mij ook gewoon niet helemaal lekker. Het is niet dat het helemaal niet past, maar voor mooi had ik toch wel een cupmaatje kleiner moeten hebben. Ik draag meestal bh maat 95D. Ik ben niet zo goed met bh maten inschatten, maar ik had wel het idee dat het model op de Lovehoney website grotere borsten had dan ik. Haar borsten passen wel in het jurkje, maar nou ja, dat zegt dus blijkbaar niks. Als je minimaal een maatje kleiner hebt dan ik, dan denk ik dat je borsten er beter in passen. Maar als je kleine borsten hebt, kan dat ook weer een probleem zijn, denk ik. Lastig!

Leuk genoeg voor thuis

Ik op bed met de lovehoney love me babydoll aan. Je ziet de jarretelbandjes onder het jurkje uit komen en ik hou mijn hand in mijn decolleté Mijn benen in de lucht terwijl ik de hartjes kousen draag. De hartjes zitten op de plek waar normaal de naad bij naadkousen zou zitten. Ik draag er rode hoge hakken bij.

Ondanks dat de Love Me Babydoll niet helemaal lekker past, vind ik ‘m toch wel heel leuk. Leuk genoeg voor een spannend avondje thuis in de slaapkamer in elk geval. Ik vind ‘m daar prima voor. Maar voor een avondje parenclub bijvoorbeeld, vind ik ‘m dan weer niet goed genoeg voor zitten. Bij mij dus. Als ‘ie goed zou passen, dan zou ik ‘m daar zeker geschikt voor vinden. Het one-size principe is gewoon onhandig.

Kutstring

De string die hoort bij de lovehoney love me babydoll. Het is een rode kanten string. De achterkant van de lovehoney love me babydoll, je ziet de bandjes met schuifjes op de rug.

Ik vind de combinatie van de kousen met de babydoll wel echt helemaal awesome. Het staat echt heel erg leuk bij elkaar. Je moet dus wel zelf een jarretellegordeltje hebben, want dat zit er niet bij. Wat er wel bij zit, is een string. En daar kan ik alweer helemaal niks mee. Dat is bij mij meestal het geval met de strings die je bij dit soort setjes krijgt. Ik pas de string wel, maar het is zo’n laag modelletje. Met mijn buik is dat gewoon geen gezicht. En op mijn heupen was ‘ie ook echt wat te strak. Hoe meer je richting de maat 46 gaat, hoe beter ‘ie zal zitten, lijkt me. Maar dan moet je alsnog dus van zo’n laag broekje houden.

Conclusie

De Love Me Babydoll is echt wel een mooie babydoll. Hij zit mooi in elkaar, de stoffen zijn mooi en voelen fijn aan en het model is heel flatterend. Maar hij is niet geschikt voor elk lichaam met een maat van 46 tot en met 52. Ik gok dat deze babydoll het beste uitkomt bij een cupmaat van C85/C90/C95/D80/D85. Maar zoals ik zei, ik ben geen bh maten expert.
De kousen zijn echt zo ontzettend leuk, maar afhankelijk van hoe jouw benen zijn, zullen ze hoger of later zitten.

Je kan de Love Me Babydoll hier bestellen bij Lovehoney voor 35,95 

Je kan de Heart Patterned Stockings hier bestellen bij Lovehoney voor 9,95

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

2 Reacties

 1. Die hartjeskousen zijn echt supercute!

  En een one size fits all voor bh’s vind ik echt een raar concept. Iedereen die borsten heeft weet toch hoe vervelend (of pijnlijk) een niet goed zittende bh is? Lijkt me eerder iets zodat het partners makkelijker wordt om iets te kopen terwijl ze de bh maat niet weten 🤔

  Antwoord
 2. Een outdoor sweater!! 😉
  Ik vind hem leuk en het staat je ook echt super op de foto maar te veel ‘mits’ en ‘maar’ naar mijn smaak. Dan is hij voor mij te duur voor een avondje uit elkaar trekken.
  De kousen zijn super schattig maar sinds jouw tip ben ik groot afnemer bij evaly.nl.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.