Lovehoney Dream Rabbit Thrusting Rabbit Vibrator

12-09-2017

Lovehoney dream rabbit thrusting rabbit vibrator

Ik heb in mijn leven al best wel wat Tarzanvibrators gebruikt. Mijn eerste was er een met allemaal gekleurde lichtjes, het leek wel een discobal voor mijn kutje. Maar nu kreeg ik van Jacqs van Lovehoney de Dream Rabbit Thrusting Rabbit Vibrator, in ruil voor een review.

Dit was toch wel weer wat nieuws en wat bijzonders voor mij. Want de schacht van deze vibrator trilt niet, hij draait niet, hij heeft geen pareltjes, nee, niets van dit al. Deze schacht stoot op en neer. Hoe leuk is dat! Ik was super benieuwd of dit nou net zo lekker zou voelen als het er uit zag.

Eenvoudige maar verwarrende verpakking

Lovehoney dream rabbit thrusting rabbit vibratorZoals eerdere Lovehoney sextoys die ik al getest heb, zit ook de Dream Rabbit in een eenvoudige kartonnen doos met daarop een afbeelding van de vibrator. Eenvoudig, clean, niks mis mee. Alleen jammer dat de doos niet stevig genoeg is om de toy ook echt goed in te kunnen bewaren en je ook geen bewaarzakje krijgt. Op de zijkant van de doos staat de gebruiksaanwijzing. Beetje jammer alleen dat volgens de plaatjes deze vibrator pareltjes in de schacht heeft, die twee kanten op kunnen draaien, want dat is toch echt niet het geval. Dus daar is duidelijk iets mis gegaan.

Goed voor een goede prijs

Veel Lovehoney toys zijn wat vriendelijker voor je portemonnee dan veel andere seksspeeltjes tegenwoordig. Zo ook deze Dream Rabbit, hij kost 49,95 en dat is echt wel een prima prijs voor een Tarzanvibrator die nog een bijzonder kunstje kan ook dus. Waarschijnlijk is het ook daarom dat deze duovibrator niet oplaadbaar is, maar gewoon lekker oldskool op batterijen werkt. Drie AA batterijen gaan er in. Wel handig dat je niet hoeft te wachten tot hij opgeladen is en gewoon gelijk aan de slag kunt gaan. Als je batterijen in huis hebt dan natuurlijk.

Lovehoney dream rabbit thrusting rabbit vibratorDe Dream Rabbit is wel gewoon waterproof en natuurlijk ook van siliconen gemaakt. Erg fijn siliconen ook, het voelt lekker aan en het trekt geen pluisjes aan, wat vaak bij siliconen toch wel het geval is. De bovenkant van de schacht heeft een soort ribbels, zodat deze net als een harmonica uitgerekt kan worden als hij omhoog stoot.

De bediening is eenvoudig. Er is een knopje voor de clitstimulator, die er zoals de naam al doet vermoeden, uit ziet als een konijntje. De clitstimulator heeft tien standen, waarvan drie steady vibratiestandjes en zeven vibratiepatronen. Met dat ene knopje scrol je dus door alle standjes heen.

Het stoten zet je aan met een eigen knopje, en daar heb je dan nog twee knopjes bij om hem sneller of langzamer te laten gaan. Persoonlijk zou ik liever die twee extra knopjes gehad hebben voor de vibratiestanden aangezien dat er tien zijn, terwijl er maar drie snelheden zijn voor het stoten.

Lovehoney dream rabbit thrusting rabbit vibratorDe batterijen plaatst je eenvoudig in een los batterijcompartiment, dat je daarna in de vibrator schuift. Super simpel en het is bijna niet mogelijk om dit verkeerd te doen. Toen de batterijen op hun plek zaten, kon ik beginnen met testen. Natuurlijk zette ik de rabbitvibrator eerst even aan, om te checken wat de knopjes doen en te zien hoe de beweging van de schacht zou zijn. Het zag er allemaal prima uit en het geluid viel me ook mee. Natuurlijk is deze sextoy niet fluisterstil, een apparaat dat op en neer moet bewegen maakt natuurlijk altijd wel wat geluid, maar het was voor mij echt wel acceptabel.

De glijmiddel kwestie

Hoewel ik de laatste tijd een paar keer heb gehoord dat je nu toch weer wel siliconen glijmiddel bij siliconen seksspeeltjes mag gebruiken, ben ik hier zelf nog niet helemaal van overtuigd (ik heb nog een trauma van mijn favoriete siliconen Tarzan jaren geleden die ineens gesmolten in mijn nachtkastje lag) dus gebruikte ik gewoon lekker waterbasis glijmiddel.

Qua omvang is de Lovehoney Dream Rabbit vrij gemiddeld, bij mij past hij in elk geval prima. En toen was eindelijk het moment daar. Ik besloot om gelijk het stoten uit te proberen en later pas de vibraties. Dit was weer iets nieuws, dus dat wilde ik gewoon eerst echt even goed voelen en ervaren.

Wow!

Lovehoney dream rabbit thrusting rabbit vibratorIk drukte op het knopje op de stootfunctie te activeren en al heel snel lag ik echt enorm te genieten. Wow, wat was dat lekker! Ik moest wel eventjes zoeken hoe ik hem het beste vast kon houden, om er voor te zorgen dat hij niet meer naar buiten stootte dan naar binnen. Maar toen dat eenmaal goed zat, was het echt super lekker en vooral echt heel opwindend.

Ik zette de clitorisstimulator er ook nog bij aan. Mijn voorkeur is bij bijna elke sextoy steady standje drie (want dat is meestal het hardst vibrerende steady standje en ik hou van harde vibraties) dus ik koos gelijk voor dit standje. En dat was een goede keus. De oortjes van het konijntje zijn wel super flexibel dus die moest ik wel even precies op het juiste plekje leggen, maar toen was het ook echt wel lekker.

Standje drie

Voor mij hadden de vibraties nog wel iets sterker gemogen, maar dit was ook gewoon al echt heel lekker. De combinatie van de clitorale stimulatie en het inwendige stoten was echt gewoon super. Ik werd echt heel snel heel opgewonden en het duurde ook echt niet lang voor ik klaar kwam. En toen wilde ik gewoon nog een keer en nog een keer. De vibratiepatronen heb ik heel even geprobeerd, maar die vond ik eigenlijk meer afleidend dan opwindend, dus die heb ik snel links laten liggen om gewoon weer terug te gaan naar het vertrouwde standje drie.

Lovehoney dream rabbit thrusting rabbit vibratorDit is echt wel een vibrator voor mij want ik ben best een luie masturbeerder. Ik wil gewoon lekker liggen en met één hand de sextoy vasthouden en genieten. En dat kan met deze Lovehoney vibrator perfect, terwijl je echt wel super gestimuleerd wordt, zonder dat je er verder wat voor hoeft te doen. Als ‘ie eenmaal op het goede plekje zit, hoef je ‘m verder niet meer te bewegen (want dat doet ‘ie in je kutje gewoon vanzelf!) dus je hoeft alleen maar te liggen en te genieten. Hoe lekker is dat.

Ik ben echt super blij met deze Thrusting Rabbit Vibrator en ga hem zeker vaker gebruiken. Dus ik moet voortaan zorgen dat ik genoeg batterijen in huis heb.

Je kan de Lovehoney Dream Rabbit Thrusting Rabbit Vibrator hier bij Lovehoney bestellen voor 49,95.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Sextoy review by Tess: Vibe Couture Rabbit Skater | Tess Tesst - […] Tarzan heeft dan gelijk alweer veel meer potentie voor mij. Eerder had ik ook al eens zo’n stotende Tarzan…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.