Lovehoney Desire Wand Vibrator

02-05-2022

Het is mei, oftewel: masturbatie mei! Nu vind ik dat elke maand een goede maand is voor masturbatie, maar één maand in het jaar waarop we allemaal even wat aandacht voor deze geweldige activiteit hebben, is natuurlijk super tof! Van Lovehoney kreeg ik voor Masturbation May de Lovehoney Desire Wand Vibrator. Prima keuze, want een wandvibrator mag eigenlijk niet ontbreken in je masturbatie-kit!

Specs

Materiaal: siliconen, dus helemaal bodysafe
Oplaadbaar: ja
Standjes: 5 standen die je elk op 10 intensiteitslevels kan instellen
Waterproof: splashproof
Verkoopprijs: 94,95 euro, hier te koop bij Lovehoney.eu
Is ’t wat? Ja, echt wel!

De verpakking en de inhoud

De lovehoney desire wand op de verpakking waar je de voorkant van ziet. De zijkant van de verpakking van de lovehoney desire wand, en je ziet ook de kop van de wand vibrator.

De verpakking van de Lovehoney Desire Wand Vibrator is prima, maar wel heel basic. Een donkergrijze, lange doos met paarse details. Met natuurlijk een foto van de wandvibrator, want een foto van de toy kan tegenwoordig niet ontbreken op een verpakking. Op de zijkanten van de verpakking vind je wat informatie over deze sextoy.

In de verpakking vind je de Lovehoney Desire Wand Vibrator zelf en het USB-oplaadkabeltje.

Lovehoney zit in Engeland dus is het nu zo dat als je daar bestelt, het zo kan zijn dat je invoerrechten moet betalen. Wanneer dit het geval is, bewaar dan je bonnetje. Maak er een foto van en mail het naar [email protected]. Vermeld ook je paypal gegevens of als je dat niet hebt, een telefoonnummer waarop je bereikbaar bent. Je krijgt dan het geld wat je betaald hebt aan invoerrechten terug van Lovehoney. Fijne service!

Mijn eerste indruk van de Lovehoney Desire Wand Vibrator

De lovehoney desire wand naast een lipstick. De lovehoney desire wand in mijn hand.

Ik vind de Lovehoney Desire Wand Vibrator echt wel een mooie wand vibrator. Het handvat is slank en heeft een mooie vorm. De kop is niet al te groot. Hij is gemaakt van paars siliconen, waardoor hij ook lekker zacht aanvoelt.

Op het midden van het handvat zit een rond knopje. Dat is het powerknopje en tegelijk ook het knopje om mee door de verschillende standen te klikken. Boven en onder dit knopje heb je het plus- en minknopje, om β€˜m harder en zachter mee te zetten. Je kan elke stand dus zo hard of zacht instellen al je zelf wil.

Er zitten ook stukjes plastic op de wandvibrator, die een donkere staal-look hebben. Hij ziet er echt tof uit. De wandvibrator voelt een beetje zwaar, vooral in de kop.

De test van de Lovehoney Desire Wand Vibrator

De nek van de lovehoney desire wand De knopjes van de lovehoney desire wand

Ik zeg het altijd, maar ook voor wandvibrators geldt het: het is echt fijner om glijmiddel te gebruiken bij seksspeeltjes. Een wandvibrator is niet bedoeld om in te brengen, hij is echt voor uitwendige stimulatie. Maar ook dan is het Γ©cht lekkerder om wat goed glijmiddel te gebruiken. Bij een speeltje van siliconen kies je dan het beste voor waterbasisglijmiddel. Ik gebruik altijd glijmiddel zonder glycerine en parabenen, want dat is beter voor de vagina. Bijvoorbeeld Sliquid of Pjur Woman Nude.

De vibraties van de Lovehoney Desire Wand Vibrator zijn echt heel goed. Ze zijn krachtig en diep, precies zoals ik het fijn vind. In de hogere standjes wordt het wel iets meer oppervlakkig, maar de kracht van de vibratie compenseert dan wel.

De meeste wandvibrators hebben een flexibele nek. Soms is de nek te flexibel, soms is het juist niet flexibel genoeg. Maar de Lovehoney Desire Wand Vibrator heeft echt precies de juiste flexibiliteit. Het voelt echt heel lekker om hiermee een beetje rondjes te draaien terwijl ik de kop tegen mijn clitoris druk. Wat ook fijn is, is dat de vibraties nauwelijks zachter worden als je druk zet. Dat is ook zeker niet bij elke wandvibrator zo, dus yay voor de Desire Wand!

Afgezien van de steady standjes, heeft deze wandvibrator natuurlijk ook patronen. Lang niet iedereen houdt van patronen. Zelf vind ik ze zo af en toe fijn. Bijvoorbeeld om mee op te warmen. En als je aan bondage doet, in combinatie met een wandvibrator, dan is een patroon ook veel leuker dan een steady standje, want daar wen je op een gegeven moment gewoon aan, of het gaat irritant voelen. De Lovehoney Desire Wand Vibrator heeft best wel een paar fijne patronen. Al kies ik om klaar te komen toch altijd gewoon voor een steady standje.

Zoals ik in het begin van mijn review zei, is mei de masturbatiemaand! DΓ© maand om masturbatie bespreekbaar te maken of om zelf eens wat nieuwe dingen op het gebied van masturbatie te ontdekken. Een wandvibrator is een super goede sextoy om mee te beginnen. Hij kan van heel zachtjes tot heel hard en je kan β€˜m over je hele lichaam gebruiken. Misschien vind je het fijn om rustig aan te beginnen en β€˜m bijvoorbeeld over de binnenkant van je benen te laten glijden, voor je naar je vulva beweegt. Of misschien ga je direct voor je clitoris. Of probeer je eens hoe het is om een wand te gebruiken in combinatie met bondage. Het kan allemaal. Dit is het moment om het lekker uit te proberen. Te experimenteren, te ontdekken wat jij lekker vindt en daar van te genieten!

Conclusie

Ik werd echt wel blij van deze paarse Lovehoney Desire Wand vibrator. Hij ligt lekker in de hand, is heel makkelijk te bedienen (ook als je β€˜m niet ziet), de vibratie is goed, de flexibiliteit van de nek is prima en hij ziet er gewoon tof uit. Hij is niet goedkoop, maar wΓ©l goed!

Je kan de Lovehoney Desire Wand Vibrator hier bestellen bij Lovehoney.eu voor 94,95 euro

Wil je verder lezen over de beste wand vibrators? Check dan deze post!

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.