Lovehoney Daydream Clitoral Vibrator

13-05-2022

Een vibrator die er uit ziet als een beautyblender, ik vond het gelijk cute. Ik was benieuwd hoe deze Lovehoney Daydream Clitoral Vibrator zou voelen. Ik kreeg ‘m van Lovehoney, speciaal voor Masturbation May!

Specs

Materiaal: siliconen, dus helemaal bodysafe
Oplaadbaar: ja
Standjes: 9 standen, waarvan 3 steady
Waterproof: ja
Verkoopprijs: 49,95 euro, hier te koop bij Lovehoney
Is ’t wat? Hij is cute en zacht

De verpakking en de inhoud

De lovehoney daydream en de verpakking waarvan je de voorkant ziet, op het stoeltje Je ziet de zij- en achterkant van de verpakking van de lovehoney daydream en daar voor ligt de gebruiksaanwijzing.

Deze Lovehoney Daydream zit in een vrij basic verpakking. Het is een klein doosje met daarop een foto van de sextoy en verder weinig spannends. Op de zijkanten van de doos vind je allerlei nuttige en minder nuttige informatie.

In de verpakking zit een gebruiksaanwijzing in een paar talen. Niet in het Engels, want dat staat al op de doos. Wat ik overigens best een aparte keuze vind, want als je het doosje gelijk hebt weggegooid, heb je dus geen gebruiksaanwijzing in het Engels. Hopen dat je dan nog één van de andere talen kan lezen. (Nederlands staat er niet in.) Verder vind je in de verpakking het USB-oplaadkabeltje en natuurlijk de Lovehoney Daydream Clitoral Vibrator zelf.

Mijn eerste indruk van de Lovehoney Daydream Clitoral Vibrator

De lovehoney daydream naast een lipstick De lovehoney daydream in mijn hand.

Zoals ik al zei, lijkt deze Lovehoney Daydream Vibrator wel heel erg op een beautyblender. Je weet wel, zo’n ding waar je make-up mee op je gezicht aanbrengt. Zo’n make-up sponsje voelt altijd lekker zacht, maar deze Daydream voelt ook best zacht. Hij is gemaakt van dual density siliconen, dat betekent dat de buitenste laag siliconen zacht is, terwijl de laag daar onder een stuk steviger is. In de praktijk betekent dat dat ‘ie een beetje squishy aanvoelt. Ik vind dat wel lekker voelen.

Het Lovehoney logo zie je subtiel glimmend op de voorkant van de sextoy. Op de onderkant vind je het knopje waarmee je deze vibrator bedient. Dat is er één. Slechts één knopje is altijd een beetje lastig voor een toy met meerdere standjes, want als je per ongeluk één keer te veel klikt, moet je weer door alle standjes heen klikken. Maar zeker bij kleine seksspeeltjes is dit wel heel gebruikelijk. Het magnetische oplaadpunt zit ook onderop de toy.

Lovehoney Engeland – invoerrechten

De lovehoney daydream in mijn hand, ter vergelijking met de volgende foto waarop ik de top wat indeuk. De lovehoney daydream in mijn hand, ik deuk met mijn vinger de top een beetje in.

Lovehoney zit in Engeland dus is het nu zo dat als je daar bestelt, het zo kan zijn dat je invoerrechten moet betalen. Wanneer dit het geval is, bewaar dan je bonnetje. Maak er een foto van en mail het naar [email protected]. Vermeld ook je paypal gegevens of als je dat niet hebt, een telefoonnummer waarop je bereikbaar bent. Je krijgt dan het geld wat je betaald hebt aan invoerrechten terug van Lovehoney. Fijne service!

De test van de Lovehoney Daydream Clitoral Vibrator

De lovehoney daydream naast een flesje sliquid glijmiddel. Het knopje van de lovehoney daydream

Ik gebruikte een beetje waterbasis glijmiddel. Je kan beter geen siliconenbasis glijmiddel gebruiken met siliconen toys. Kies wel een glijmiddel zonder glycerine en parabenen, want deze ingrediënten kunnen de vagina irriteren. Sliquid of Pjur Woman Nude zijn goede keuzes.

De vibraties van de Lovehoney Daydream zijn een beetje buzzy. Dat houdt in dat ze redelijk oppervlakkig zijn. Ik vind zelf diepe vibraties altijd fijner, die dringen diep door, ook tot het inwendige gedeelte van mijn clitoris.

Hoewel dit dus niet mijn favoriete vibraties zijn, kon ik toch wel genieten van de Daydream. Door de vorm en de zachtheid vond ik het heel prettig om mijn clitoris te stimuleren met deze minivibrator. Dat squishy gevoel wat ‘ie heeft, dat voelt dus heel lekker als ik ‘m tegen mijn vulva aan druk. Het voelt heel zacht, fluffy en lief, wat ik best grappig vind.

Wat ook leuk is aan de vorm van de Daydream, is dat je zowel het puntje kan gebruiken als de ronde zijkant. Het puntje geeft hele gerichte (pinpoint) stimulatie, terwijl de zijkant juist een wat groter gebied stimuleert. Dat is super leuk, want dan kan je een beetje afwisselen.

De Lovehoney Daydream Vibrator heeft naast drie steady standjes ook zes vibratiepatronen. Ik ben zelf het meest fan van de steady vibraties, maar er zitten ook best wel wat leuke patronen bij. De patronen vind ik vooral heel geschikt om mee te beginnen. Het zet je clitoris wel lekker ‘aan’.

Conclusie

Dit zal niet mijn favoriete seksspeeltje worden. Daarvoor vind ik de vibraties niet goed genoeg. Wat jammer is, want hij voelt verder dus wel heel lekker en zacht. De vorm is ook echt heel tof. Ik denk dat voor mensen die dus niet per se harde, diepe vibraties willen hebben, dit echt wel een leuke sextoy is.

Je kan de Lovehoney Daydream hier bestellen bij Lovehoney voor 49,95 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.