Lovehoney Colourplay Colour-Changing Silicone Nipple Suckers

Sextoy review: Lovehoney Colourplay Colour-Changing Silicone Nipple Suckers

Zoals je vast weet, hou ik van silicone voor seksspeeltjes. Het materiaal is veilig omdat het niet giftig en niet poreus is. En het voelt ook nog eens fijn aan. Super geschikt materiaal voor alle sekstoys dus! Toen ik een tijdje terug een van kleur veranderende siliconen dildo testte, vond ik dat natuurlijk extra gaaf. En nu zag ik dat Lovehoney ook een paar toys van verkleurend siliconen heeft! Hoe leuk is dat! Ik kreeg de Lovehoney Colourplay Colour-Changing Silicone Nipple Suckers om te testen.

Specs

Materiaal: Siliconen (dus helemaal bodysafe)
Prijs: 12,95 en ze zijn hier te koop bij Lovehoney
Is het wat?: Werkt prima!

De verpakking van de Colourplay Nipple Suckers

De nipplesuckers voor de verpakking, een klein wit doosje met foto van het product. De nipple suckers voor de verpakking, je ziet de achterkant en de zijkant van het doosje, met veel tekst er op.

Lovehoney heeft een eenvoudige stijl voor al hun verpakkingen. Duidelijk herkenbaar en effectief, maar niet bijzonder of mooi. Gewoon praktisch. Je vindt alle informatie die je nodig hebt op de verpakking. En ik moest wel gniffelen om het zinnetje ‘sucker for colour’. Wat ook echt voor mij geldt, want ik moet eerlijk bekennen dat ik meer nieuwsgierig was naar het verkleurende siliconen, dan naar de nipple suckers zelf. Al was ik ook wel benieuwd naar deze suckers, want zulke nipple suckers had ik nog niet eerder gebruikt.

Hoe werken deze Colourplay nipple suckers?

De nipple suckers van voren gezien als ze liggen. Je kijkt tegen de bolletjes die je moet in knijpen aan. De nipplesuckers op een regenboogachtergrondje. Bij de ene nipple sucker kijk je in de holle binnenkant en de ander zie je schuin van de zijkant.

De nipple suckers zijn eigenlijk gewoon holle balletjes met een soort tuutje. De bedoeling is dat je het balletje in knijpt, en terwijl je dat zo vasthoudt, plaats je het tuutje over de tepel. Dan laat je los en zuigt de nipple sucker de tepel vacuüm. Super makkelijk dus!

Het verkleuren van het siliconen van de Colourplay Nipple Suckers

De ene nipple sucker is fel roze, de ander is donkerpaars. De nipplesuckers waarbij je duidelijk de verkleuring ziet. De ene is donkerpaars met een paar roze vlekjes, de ander is iets lichter paars, ook met roze vlekjes.

Het verkleuren van het siliconen gebeurt wanneer het siliconen warm wordt. Ze verkleuren dan van paars naar roze. Mijn boobs zijn denk ik niet heet genoeg, want tijdens het gebruik, verkleurt het siliconen bij mij niet. Het randje wat mijn huid raakt, verkleurt wel een beetje, maar dat zie je (bijna) niet als je ze op hebt.  Als ik de nipple suckers een tijdje in mijn hand hou, gebeurt het wel. Je kan ze natuurlijk wel voor gebruik even onder de warme kraan houden, zodat ze dan roze zijn. En dan zie je ze daarna langzaam weer terug kleuren naar paars. Ik vind het leuk! But I’m a sucker for colour.

De test

De nipple suckers met een lipstick er tussen. De lipstick is langer dan de suckers. De nipple suckers in mijn hand. Je kan zo goed zien dat ze niet zo groot zijn.

Nadat ik mezelf vermaakt had met het verkleuren van het siliconen (het ziet er gewoon zo leuk uit!) was het tijd om deze nipple suckers echt te testen. Ik kneep de balletjes helemaal in en zette ze op mijn tepels. Dat bleek iets te enthousiast,  want ze zogen echt heel hard aan mijn tepels. De bolletjes leken mij niet zo groot, dus ik had niet zoveel zuigkracht verwacht. Maar blijkbaar heb je maar een klein bolletje nodig voor flink wat zuigkracht. Ik schrok echt van het gevoel en vond het ook best pijnlijk. Nu hou ik op z’n tijd best van een beetje pijn, maar ik had dit niet verwacht.

Zelf bepalen

De nipple sucker tussen mijn vingers, het bolletje helemaal in geknepen. De nipple sucker tussen mijn vingers, het bolletje een klein beetje ingeknepen.

Al snel kwam ik er achter dat je dus niet per se het bolletje helemaal in hoeft te knijpen. Je kan ook een klein beetje knijpen, zodat de zuigkracht ook een stuk milder is. Dat werkte veel beter voor mij. Al kan ik me best situaties voorstellen waarbij het wel spannend kan zijn, als het pijn doet. Maar dat hoeft dus niet. Je kan zelf bepalen hoe heftig het voelt. Dat vond ik wel fijn.

Glijmiddel

De nipple suckers met daarnaast een kleine tube sutil glijmiddel De nipple suckers met daarnaast de open tube sutil glijmiddel en een druppel glijmiddel op het randje van de sucker.

In het begin merkte ik ook dat soms de nipple sucker gewoon van mijn tepel af viel. Zomaar, zonder dat ik ‘m aanraakte. Als ik op het doosje had gelezen, had ik geweten dat het hielp om een klein beetje waterbasis glijmiddel te gebruiken. Dit werkte ook echt heel goed. Als je het randje van de nipple sucker een beetje insmeert, creëer je blijkbaar een soort extra verzegeling, waardoor het vacuüm beter en langer vastgehouden wordt.

Hoe voelt het?

Een nipple sucker staat rechtop, de ander ligt. Je ziet op de ene nipple sucker een grote roze vlek. De nipple suckers boven op elkaar.

Ik vond het gevoel van de Colourplay nipple suckers een beetje vergelijkbaar met dat van een tepelklem. Wanneer je ze er op zet, voel je wel even echt dat zuigende gevoel, maar daarna voelt het meer als een soort druk. Als ik ze niet te ver in geknepen had, vond ik het wel lekker voelen. Maar wat ik vooral fijn vond, was dat er na, als je ze er af gehaald hebt, je tepels extra gevoelig zijn. Ook waren mijn tepels (tijdelijk) wat groter.
Wanneer de suckers op mijn tepels zaten, vond ik het er wel een beetje gek uitzien. Het is waarschijnlijk net wat je gewend bent, maar ik vind tepelklemmen er toch wat meer sexy uitzien. Maar daarentegen, zijn deze suckers weer veel makkelijker te plaatsen op tepels, zeker al je net als ik niet zo ver uitstekende tepels hebt.

Clitoriszuiger

De nipple sucker naast een 3d clitoris De nipple suckers waarbij de ene aan de linkerkant roze is en aan de rechterkant paars. De andere is aan de bovenkant roze en aan de onderkant paars.

Hoewel de naam van deze sekstoy aangeeft dat deze suckers bedoeld zijn voor op je tepels, kan je zo’n sucker ook prima op je clitoris zetten. Dat vond ik ook best wel een succes. Het zuigende gevoel aan mijn clitoris vind ik lekker voelen. En ook hier was het zo dat daarna mijn clitoris nog gevoeliger was.

Conclusie

In het filmpje zie je de verkleuring versneld afgespeeld, dit duurde in het echt vijf minuten. 

Ik moest er even aan wennen en er achter komen hoe ik deze Lovehoney Colourplay Nipple Suckers moest gebruiken, maar uiteindelijk voelde het heel lekker. Na gebruik waren mijn tepels ook gevoeliger en dat vond ik fijn. De suckers zijn makkelijk in gebruik en extra geschikt voor mensen met kleine tepels/tepels die niet zo makkelijk samengaan met tepelklemmen.
Het kleurveranderende siliconen is super tof, maar om het echt goed te kunnen zien, moet je ze eigenlijk voor gebruik even warm maken.

Je kan de Lovehoney Colourplay Nipple Suckers hier bestellen bij Lovehoney voor 12,95

Abonneer
Abonneren op
7 Reacties
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Alle comments