Lovehoney 7 Inch Curved Silicone Dildo

01-09-2017

Lovehoney 7 inch curved silicone dildo

Van Jacqs van Lovehoney, die Engels is maar haar mails altijd met ‘dikke kus!’ of ‘groetjes en een kus!’ ondertekent, kreeg ik de Lovehoney 7 inch curved silicone dildo om te reviewen. Leuke mensen daar bij Lovehoney!

Lovehoney 7 Inch Curved Silicone Dildo

Duidelijke naam

Lovehoney 7 inch curved silicone dildoDit seksspeeltje heeft niet echt een naam die tot de verbeelding spreekt, maar het is in elk geval wel gelijk duidelijk wat je krijgt. Op de website heeft de naam ook nog de toevoeging ‘with suctioncup’. Ik denk dat er op de verpakking geen plaats meer was voor deze hele naam.

Nu ben ik nooit zo goed met die inches, dus ik had van tevoren nog niet zo’n goed idee hoe groot deze dildo zou zijn, maar 7 inch is dus ongeveer 18 centimeter. Prima maatje dus. Ook is hij vrij smal, zeker aan de bovenkant.

Dildo met gebruiksaanwijzing

Lovehoney 7 inch curved silicone dildoDe verpakking van de curved dildo is eenvoudig en clean, net zoals de naam van de dildo. In de verpakking vind je de dildo in een plastic zak en een gebruiksaanwijzing. Ja echt, een gebruiksaanwijzing voor een dildo. Zowaar stonden er nog best een aantal nuttige tips in, tenslotte is niet iedereen een ervaren dildogebruiker en dan kunnen zulke tips best welkom zijn.

Ik vind de curved dildo fijn aanvoelen. Het ene silicone is het andere silicone niet, per merk voelt het eigenlijk wel anders aan, maar deze is lekker glad en vrij stevig. Wat mij betreft is dat prettig voor een dildo, zeker één die je G-spot moet gaan stimuleren. Een schattig detail is het Lovehoney logo, een hartje, onderaan de schacht van de curved dildo.

De onderkant van de curved dildo is gewoon plat, met een opening in het midden. Het ziet er niet zo uit, maar dit werkt dus echt als een zuignap. En in de opening kan je ook een kleine vibrator of bullet doen. Ik heb dit geprobeerd met de NU Sensuelle Joie, dit is een super krachtige bullet, en de vibraties waren vrij goed door de hele dildo heen te voelen. Ik voelde de trillingen zelfs tegen mijn G-spot.

Anale zaken

Lovehoney 7 inch curved silicone dildoDe dildo is, zoals de naam al zegt, gemaakt van siliconen en licht gebogen. Daardoor is hij geschikt voor zowel stimulatie van de G-spot als de P-spot, oftewel prostaat. Omdat hij dus niet zo dik is, is hij ook voor beginners op anaal gebied best wel geschikt. Al hoorde ik laatst een dildomaker vol overtuiging zeggen dat je voor je eerste anale toy een toy moest hebben die niet dikker dan je vinger was. Dit is een mening die ik niet deel. Ten eerste heb je zelf toch al vingers, dus dan kan je toch net zo goed je vinger gebruiken. En ten tweede past een toy die iets groter is over het algemeen ook wel. Gewoon een lekker en goed glijmiddel gebruiken, goed ontspannen en rustig aandoen.

Veelzijdige sextoy

Lovehoney 7 inch curved silicone dildoDit is echt een leuke en vooral ook veelzijdige toy. Omdat de onderkant dus echt zo’n voet heeft, kan je hem ook heel goed voor anaal gebruiken. Wanneer je een toy anaal wilt gaan gebruiken, is het altijd verstandig om er op te letten dat de onderkant een voetje heeft, zodat de toy niet per ongeluk helemaal naar binnen kan schieten. Want je wilt denk ik niet op de spoedeisende hulp terecht komen met een kwijt geraakte dildo in je anus. En geloof me, dat gebeurt. Regelmatig.

Ik heb deze toy zelf niet anaal gebruikt, maar met deze toy zou ik dat in de toekomst best wel een keer doen. Ik ben niet zo’n held met anale spelletjes, maar met deze curved dildo zou ik het denk ik wel aandurven. Als ik in de juiste mood ben.

Ook past deze sextoy prima in een voorbind harnasje, ook weer door het voetje. Als je de goede maat bullet hebt, die er voor het grootste deel in verdwijnt, zou je die er zelfs ook nog bij kunnen gebruiken. Mijn NU Sensuelle Bullet kan dat niet, die stak nog vrij ver uit. Maar als voorbinddildo is hij dus prima te gebruiken, zowel voor vaginaal als anaal.

G-spot stimulatie

Lovehoney 7 inch curved silicone dildoZelf heb ik deze dildo dus gewoon als G-spot dildo gebruikt en daar hij is ook echt heel goed voor. De vorm is precies goed en door zijn gladheid is hij makkelijk te bewegen. Door de vorm is deze dildo vrij makkelijk in te brengen, hij wordt echt geleidelijk wat dikker. Beetje glijmiddel er op en gaan! De top wist mijn G-spot echt goed te raken en ik vond het lekker dat er een beetje een eikelvorm in zit, dat geeft nog net wat extra stimulatie door de ribbel die er daardoor in zit.

Door de voet kan je de dildo ook makkelijk vasthouden en er goed mee stoten. Als ik mijn G-spot wil stimuleren, moet ik over het algemeen niet heel zachtjes te werk gaan, maar echt juist een vrij stevig anders werkt het voor mij niet. Dat ging met de curved dildo heel goed en leidde ook tot een erg lekker G-spot orgasme.

Conclusie

De Lovehoney 7 inch curved silicone dildo is echt een prima dildo die me verraste met zijn mutifunctionaliteit. Ik verwachtte gewoon een G-spot dildo, maar had niet door dat hij ook een zuignap had, dat er een bullet in kon, dat hij ook prima zou zijn voor anaal gebruik en dat hem makkelijk in een strap-on harnas kon doen. De prijs, 26,95, vind ik ook erg goed. Boven de 40 euro heb je ook nog een gratis verzenden.

Je kan de Lovehoney 7 inch curved silocone dildo hier bestellen bij Lovehoney.eu.
Dit is een affliliate link, dus als je via deze link bestelt, help je mij en mijn site en het kost jou niks extra.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.