LoveBotz Pleasure Pole

02-08-2019

Sexmachine review: LoveBotz Pleasure Pole

Bij sexmachines denk je misschien gelijk aan van die apparaten met een dildo die dan vanzelf stoten. Je draait aan een knopje en het begint. Je hoeft alleen maar te liggen of te zitten en verder  niks te doen. Maar er zijn dus ook sexmachines zonder motor. Zoals de Pleasure Pole van LoveBotz. Toen ik dit ding in de webshop van Easytoys zag, vroeg ik me echt af wat de fuck dit nu weer was. Dus ik vroeg aan Megan van Easytoys of ik er één mocht testen, wat gelukkig mocht. En de volgende dag stond de postbezorger met een enorm pakket voor mijn deur, want de doos waar de Pleasure Pole in zit, is dus al enorm.

Wat is de LoveBotz Pleasure Pole?

Enorm groot, maar ook enorm grappig eigenlijk. De Pleasure Pole is dus een soort pogostick. Een stok met een veer er in. En op deze sekspogostick kan je een dildo vastmaken en dan ga je er niet mee springen, nee, maar je kan dus het handvat steeds naar beneden duwen en zo stoot de dildo in je vagina. Je kan ‘m trouwens ook voor anaal gebruiken. Op de verpakking zie je modellen die de verschillende mogelijkheden demonstreren. Ik vind het er echt super grappig uitzien. Ik moet wel zeggen dat ik er niet direct geil van werd.

De verpakking van de LoveBotz Pleasure Pole

Lovebotz pleasure pole Lovebotz pleasure pole

Maar hoewel de verpakking dus enorm groot is, had de  inhoud toch wel wat weg van een Ikea-pakketje. De paal zelf zat gelukkig wel al in elkaar, maar ik moest zelf het handvat en het deel waar de dildo op zou komen monteren. ‘Very easy’ volgens het instructiepapiertje. ‘Not so easy’ als je het mij vraagt. Uiteindelijk heeft Jay mij gered, want ik vond het irritant en onduidelijk. Hij vond het wel makkelijk, al was hij wel bang dat hij iets stuk zou maken omdat het allemaal niet zo stevig voelde.

De dildo’s

Lovebotz pleasure pole Lovebotz pleasure pole

Bij de Pleasure Pole krijg je twee dildo’s. Eentje lijkt op een penis en de andere heeft meer een buttplug vorm, maar dan zonder brede basis. Omdat je deze dildo vastmaakt op de paal, kan ‘ie (als ‘ie goed vast zit) niet naar binnen schieten en kan je ‘m dus op deze manier veilig anaal gebruik. Voor los gebruik, zonder de paal, is deze dildo niet geschikt voor anaal gebruik. Natuurlijk kan je deze zwarte dildo ook vaginaal gebruiken. Hij is gemaakt van siliconen en dus bodysafe en goed te reinigen. De andere dildo is gemaakt van TPR en niet bodysafe. Eigenlijk helemaal tegen mijn principes in om dit te testen, maar omdat de andere dildo wel bodysafe is en ik wilde proberen of  ik ook  een andere dildo erop kon doen, heb ik deze uitzondering gemaakt. Maar deze dildo is geen aanrader dus.

Dildo met een gat

Lovebotz pleasure pole Lovebotz pleasure pole

De dildo’s hebben aan de onderkant een gat, dat gaat om het daarvoor bedoelde deel van de Pleasure Pole heen. Ik  had zelf nog een dildo van Tantus die wel van siliconen is, met een gat voor een bullet. Deze dildo kon ik ook gewoon met de Pleasure Pole gebruiken. Ik gok dat dit met elke dildo met bullet gat zal lukken, net zoals vac-u-lock dildo’s.

Verschillende standjes

Lovebotz pleasure pole Lovebotz pleasure pole

Je kan de Pleasure Pole staand, zittend en liggend gebruiken. Ik vond het er allemaal wel een beetje raar en ingewikkeld uitzien, maar was toch ook wel benieuwd. Er waren ook momenten dat ik me afvroeg waarom ik in godsnaam om dit ding gevraagd had. Ik zag nog niet echt voor me hoe het geil zou zijn dat ik met een pogostick mezelf zou neuken. En wie bedenkt zoiets? Hoe komt iemand hier nou ook op?

Tijd om de Pleasure Pole te testen

Nadat de Pleasure Pole een tijdje in een hoekje van onze huiskamer had gestaan (want hallo, waar laat je dit enorme ding? Hij past niet in mijn sextoy mandjes in mijn sextoy kast) werd het toch echt tijd om te gaan testen. Nu test ik seksspeeltjes meestal alleen, want dat vind ik fijner en makkelijker. Het is tenslotte niet zo geil als je samen in bed ligt en ik dan vooral bezig ben met of de knopjes wel op een handige plek zitten bijvoorbeeld. Maar toen ik deze fuck-pogostick ging testen, was ik wel gewoon extra blij dat ik dat alleen deed. Want ik wilde gewoon niet dat iemand me zo zou zien. Ik vind dat niemand zich hoeft te schamen voor het gebruiken van sextoys, voor masturberen, voor doen wat je zelf lekker vindt. Maar toen ik in een soort squat-houding die pogostick stond in te drukken zodat de dildo op en neer ging, ja, toen voelde ik toch wel schaamte.

Ongemakkelijk klaarkomen

Lovebotz pleasure pole Lovebotz pleasure pole

Heel lang duurde dat trouwens niet, want tot mijn grote verbazing kon ik er dus heel goed  mee klaarkomen. Goed, snel en vaak. En dat terwijl ik me dus echt afvroeg waar ik toch mee bezig was. Het voelde echt allemaal zo raar, awkward, ongemakkelijk, voor lul en weet ik veel wat nog meer. Als professioneel seksspeeltjestester kan ik blijkbaar ook in die omstandigheden prima klaarkomen, ik heb duidelijk de juiste baan gekozen.

Verstelbaar

Lovebotz pleasure pole Lovebotz pleasure pole

Je kan het handvat en het deel waar de dildo aan vast zit verplaatsen. Niet iedereen is even lang natuurlijk, dus dat is wel praktisch. Ik had de dildo zo hoog als ‘ie kon, en moest alsnog dus squatten. Prima workout voor je benen én armen deze Pleasure Pole. Maar hierdoor voelt het allemaal dus wel nog raarder. Het werkt wel echt. Ik vond zelf het handvat gewoon bovenop de Pleasure Pole makkelijker in gebruik dan het hartvormige handvat. Maar je duwt dus met het handvat de stok naar beneden en dan laat je ‘m weer terug veren. Het werkt simpel en heel effectief. Ik kreeg wel last van m’n beenspieren na een tijdje.

Liggen met de Pleasure Pole

Lovebotz pleasure pole Lovebotz pleasure pole

Omdat ik het staand zo weird vond, heb ik ‘m ook nog liggend geprobeerd. Je moet de onderkant van de paal dan tegen een muur doen. Op deze manier is het echt lastiger om de dildo in te brengen, op de goede plek te liggen en alles goed af te stellen. Dat was gewoon echt even gekut. Maar als  je dan eenmaal goed ligt, dan gaat het wel. Hoewel liggen natuurlijk comfortabeler is, werkte het op deze manier toch minder goed. De onderkant van de paal heeft wel een soort antislip iets, maar toch schuift de paal vrij makkelijk omhoog op de muur. En dan zit de dildo weer niet goed of gaat ‘ie er uit. Meestal net op het moment dat je bijna klaarkomt weet je wel. Irritant! Ook kreeg ik op deze manier sneller last van mijn armen. Staand had ik dat helemaal niet, maar liggend leek het vermoeiender en zwaarder.

Maar wat vind ik nou van de Pleasure Pole?

Lovebotz pleasure pole Lovebotz pleasure pole

Dus ja, wat vind ik van deze Pleasure Pole? Mijn eerste ingeving is: ‘voor lul!’ Maar liggend vond ik dat wel meevallen. Maar zo staand voelde het echt heel stom. En ook lekker dus. Ja, ik heb mixed feelings. Het werkt op zich dus gewoon wel. Je hebt echt dat stotende gevoel zonder dat je zelf de dildo vast hoeft te houden. Dat voelt wel echt heel anders. Dit geeft wel meer het neukmachine gevoel, alleen moet je er wel zelf wat voor doen. Het gevoel vond ik wel echt lekker en ik ben echt wel vaak klaargeomen van de Pleasure Pole. Maar ik moet wel zeggen dat ik ‘m wel flink aan de prijs vind voor wat je krijgt. Het is gewoon een stok met een veer er in met een dildo houder en een handvat. Die twee onderdelen zijn ook gewoon van plastic. De ‘schroefjes’ waar  je aan moet draaien om ze van hoogte te laten veranderen zijn ook van plastic en werken best wel raar. Het voelt niet heel stevig. Als deze sexmachine onder de honderd euro zou zijn, zou ik dat realistischer vinden. Voor dit bedrag kan je denk ik andere toys kopen die ook heel lekker zijn en minder raar aanvoelen.

Maar toch vind ik de Pleasure Pole best een leuk ding. Ik weet niet of ik ‘m nog een keer zal gebruiken, maar ik sluit het niet uit.

Conclusie

De LoveBotz Pleasure Pole is echt een heel apart ding. Hij functioneert prima, maar hij voelt  niet zo stevig aan. Zeker voor wat je er voor betaalt, vind ik dat wel een nadeel. Staand voelt het een beetje ongemakkelijk, maar is het wel super effectief. Liggend voelt het fijner en meer comfortabel, maar is ‘ie iets minder effectief. Maar het blijft gewoon een pogostick met een dildo er op.

Je kan de LoveBotz Pleasure Pole hier bestellen bij Easytoys, nu in de aanbieding voor 220,15

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

3 Reacties

 1. “Het voelde echt allemaal zo raar, awkward, ongemakkelijk, voor lul en weet ik veel wat nog meer” haha dat geloof ik graag!! Leuk idee wel en goed dat het uiteindelijk wel een positief effect heeft. Handig om leuke spelletjes mee te spelen.. ^^

  Antwoord
 2. Echt stoer dat je het hebt uitgeprobeerd…. ik sla een keer over, zeker voor €220. Ik vraag me nu wel steeds af, waar ga je dat enorme ding nu laten?

  Antwoord
  • Haha goede vraag! Ik denk achterin m’n kledingkast? 😀 Idk haha!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.