Love to Love Witty

10-05-2024

De Love to Love Witty is een multifunctionele sextoy. Je kan ‘m dragen, maar je kan zelf kiezen of je dat vaginaal of anaal doet. Er zit ook nog een kleine, flexibele bal aan de toy, die je clitoris of perineum kan stimuleren. Ik kreeg ‘m van Love to Love zelf.

Specs

Materiaal: siliconen (bodysafe)
Oplaadbaar: ja, maar de afstandsbediening heeft een knoopcelbatterij
Standjes: 10 standjes (per motor), waarvan 3 steady
Waterproof: ja
Verkoopprijs: 38,99 euro, hier te koop bij Sinful, of hier bij Love to Love zelf
Is ’t wat? Ik vind ‘m leuk, zeker voor deze prijs.

Verschillende soorten draagbare sextoys

Draagbare sextoys, of pantyvibrators zijn voor mij vaak een beetje hit or miss. Die vibrerende eitjes met afstandsbediening, zoals de Lovense Lush, doen het voor mij eigenlijk niet zo. Ik voel dat dan vibreren in mijn vagina, maar ik vind dat gevoel op zich niet per se opwindend. De setting kan dat wél zijn, maar het gevoel alleen, neuh. Dit type vibrator zie je in verschillende vormen, je hebt bijvoorbeeld zo’n vorm als de We-Vibe Moxie, die je met een magneetje vastmaakt in je slipje. Dan is er nog een vorm zoals de Lovense Dolce, een beetje en V-vorm waarbij één deel in de vagina gaat en één deel tegen de clitoris rust.

Nu zijn er ook draagbare sextoys met een vergelijkbare vorm als de Love to Love Witty, kijk bijvoorbeeld naar de Satisfyer Top Secret +. Een deel om in te brengen in de vagina (of anus) en deel om de clitoris te stimuleren. Maar ook al is deze vorm dus niet per se nieuw, ik vind de vorm van de Love to Love Witty toch wel echt uniek. Het eitje wat de clitoris stimuleert, zit namelijk maar alleen maar op twee plekken vast, waardoor hij ook makkelijk kan kantelen. Hierdoor is dit deel echt heel flexibel en is het dus heel makkelijk om ‘m precies het goede plekje te laten raken. Ook geeft het een ander soort druk als je ‘m kantelt, en dat is ook echt wel leuk om mee te spelen en te ontdekken hoe het voor jou het beste werkt.

Het deel wat je inbrengt in de vagina is ook heel flexibel. Het onderste deel is heel smal, waardoor het ook makkelijk te bewegen is. Dit is met het inbrengen, zeker als je dat anaal doet, net wat lastiger, maar verhoogt het draagcomfort echt heel erg. Een stevige sextoy, die niet met je lichaam meebeweegt, zit lang niet zo lekker als een flexibele.

De test van de Love to Love Witty

Natuurlijk gebruikte ik een beetje waterbasis glijmiddel, want een siliconen sextoy glijdt van zichzelf gewoon niet zo makkelijk en glijmiddel maakt alle sextoys lekkerder! Ik kies graag voor een glijmiddel zonder glycerine en parabenen, want die twee ingrediënten kunnen de vagina irriteren en daar zit ik niet op te wachten. Sliquid Sassy is nog steeds één van mijn favoriete glijmiddelen. Ik heb de Love to Love Witty vaginaal getest, maar je kan ‘m dus ook anaal gebruiken.

Met een beetje glijmiddel ging het inbrengen heel makkelijk. Zoals verwacht, zit de Witty echt heel comfortabel. Omdat de basis van de toy zo smal is, draagt het lekker en de flexibiliteit werkt daar ook echt aan mee.

De Love to Love Witty heeft twee motoren, één in het deel wat je inbrengt en de ander in het kleine eitje. Onderop de sextoy zit één knopje. Dit is het powerknopje, maar ook het knopje waarmee je door de standjes kan klikken. Gelukkig is er ook een afstandsbediening, die heeft twee knopjes. Als je zowel het seksspeeltje als de afstandsbediening aanzet, zijn ze automatisch gekoppeld. Met het powerknopje op de afstandsbediening klik je door de standjes van het inwendige deel van de Witty, met het andere knopje kan je de vibraties van het eitje bedienen.

Wat ik gek vind, is dat hij eigenlijk begint bij steady standje drie. Eerst het hardste steady standje, dan medium en dan zacht. Ik heb dit vaker bij sextoys gezien en ik vraag me altijd af of dit een fout is, want waarom zou iemand dit willen? Ik ben écht de grootste fan van steady standje drie, aangezien dit meestal het hardste steady standje is, maar ik wil er niet mee beginnen. Ik wil zachtjes beginnen en het zelf opbouwen naar het hardste (steady) standje. Laat mij dit gewoon zelf doen, waarom zou je dit omdraaien?

De vibraties van de Love to Love Witty

De vibraties van het inwendige deel zijn echt heel goed. Dit zijn krachtige en diepe vibraties. De vorm van het inwendige deel vind ik ook echt fijn. Aan de onderkant smal, maar aan de bovenkant een stuk breder. Dit voel echt lekker en stimulerend in mijn vagina. De vibraties van het eitje zijn een stuk minder, hier zit duidelijk een minder goede motor in. Dat vind ik jammer, want dit zijn juist de vibraties die mij het meeste doen en die over het algemeen zorgen voor een orgasme. Dit is wel echt een verbeterpunt nog voor deze sextoy, want als de vibraties van de clitorisstimulator net zo goed zouden zijn als de interne vibraties, dan zou dit écht een top toy zijn! Maar hee, deze sextoy is écht heel budget-vriendelijk, dus ik wil er niet te erg over klagen. Als er een tweede versie zou komen, met een betere motor, dan zou ik ook verwachten dat dit seksspeeltje gelijk een stuk duurder zou zijn.

De vorm en de afstandsbediening

Ik vond het in de praktijk ook echt heel fijn dat het eitje zo flexibel was, want ik merkte dat als ik ‘m op een bepaalde manier kantelde, dat de stimulatie voor mij echt nog lekkerder voelde. Dit is echt de eerste draagbare sextoy met dit model waarbij dit zo werkt, ik vind het een top idee!

De afstandsbediening werkt goed en makkelijk. Als ik de Love to Love Witty in m’n eentje gebruik vind ik het gewoon heel handig dat ik niet elke keer op het knopje tussen mijn benen hoef te drukken. Maar ook met een partner is het natuurlijk heel spannend om met de afstandsbediening te spelen. Omdat de Witty zo comfortabel te dragen is, is hij ook zeker geschikt om samen te gebruiken als jullie uit gaan bijvoorbeeld. Maakt een etentje of een avondje stappen een stuk spannender!

Conclusie

Ik vind de Love to Love Witty echt een toffe sextoy. Over de vorm is duidelijk goed nagedacht en die werkt ook heel goed. De vibraties van het inwendige deel zijn top, die van het kleine eitje wat minder. De afstandsbediening werkt goed en dit is gewoon een heel leuk en budgetproof sextoy om heel leuk mee te spelen.

Je kan de Love to Love Witty hier bestellen bij Sinful voor 38,99 euro, of je koopt ‘m hier bij Love to Love zelf

 

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.