Love to Love Fireball

19-04-2024

Ik ben nog niet zo bekend met het merk Love to Love. Eerder heb ik wel eens een dildo van dit merk gereviewd, wel gelijk een hele toffe met glitters: de Love to Love Dildolls Glitzy. Die beviel erg goed, zowel qua look als feel. Maar in deze review vertel ik je over een andere sextoy, de Love to Love Fireball. Een massageapparaat en vibrator in één. Ik kreeg ‘m van Love to Love zelf.

Specs

Materiaal: siliconen (bodysafe)
Oplaadbaar: ja
Standjes: 9 vibratiestandjes (per motor), waarvan 3 steady
Waterproof: spatwaterdicht
Verkoopprijs: 79,90 euro, hier te koop bij bol.com of voor € 69,99 bij Love to Love
Is ’t wat? Ik ben fan!

Masseren én vibreren

Een vibrator en massageapparaat in één heb ik al een keer eerder gereviewd. Al is de JimmyJane Evoke meer een massageapparaat waarmee je ook over je vulva kon rollen, maar er is ook een versie waarbij het handvat ook als vibrator gebruikt kan worden. Maar deze Love to Love Fireball is anders. Hij doet me heel erg denken aan het massagestaafje waar ik zo enthousiast over was in de Naughty and Nice adventskalender van 2022. Dat staafje had ook twee balletjes aan de uiteindes waarmee je kan masseren. Dat was een heel simpel, klein ding, maar daar was ik al zo blij mee. De Fireball is groter, voelt lekkerder, kan ook trillen én je kan ‘m ook als vibrator gebruiken. Whoohoo, dat klinkt goed, toch?

De massagekant van de Love to Love Fireball

De ene kant van de Love to Love Fireball ziet er uit als een vrij klassieke vibrator. Hij is licht gebogen en heeft wat ribbels bij de top. De andere kant ziet er uit als een Y en heeft aan de uiteindes dus die twee balletjes. Die zijn ook van siliconen en voorzien van ribbels. Die Y-vorm, die zorgt ervoor dat dit massageapparaat zó geweldig voelt. Er zijn niet veel massage-tools die echt lekker voelen als je ze op jezelf gebruikt. Maar dit dus wel en het is geweldig.

Als je naar boven duwt, dan voelt het al lekker, maar als je dan weer terug gaat, dus naar beneden, dan ‘pakken’ die balletjes je als ‘t ware beet en dan masseren ze je. Het is moeilijk uit te leggen (ik hoop dat het filmpje het duidelijk laat zien) maar het voelt écht heel lekker en komt echt in de buurt bij een echte massage. Ik vind het sowieso heel ontspannend om mezelf te masseren met deze Love to Love Fireball, maar als iemand anders het bij mij doet, dan is dat nog lekkerder.

Ik vind het ook echt een top idee om een sextoy te combineren met een massage toy. Want seks is nu eenmaal het lekkerst als je je lekker ontspannen voelt. En voor mij (en voor veel mensen) werkt een massage daar heel goed bij. Zelf vind ik het heerlijk om gemasseerd te worden, maar zelf masseren vind ik vreselijk. Ook krijg ik best wel snel last van mijn handen en dan is het helemaal vervelend. Maar gewoon wat rollen met deze Fireball is easy-peasy! Ik vind het ook leuk dat er ook vibratie bij de balletjes zit. Dat voegt net wat extra’s toe en het maakt het ook gelijk wat meer sexy voor mijn gevoel. Het is ook echt leuk om de fijne en lekkere plekjes te ontdekken op elkaars lichaam. Of op je eigen lichaam, want alleen is deze Love to Love Fireball ook echt supertof.

De Love to Love Fireball als vibrator

Goed, het massagedeel van de Fireball is dus amazing! Maar hoe is hij als vibrator? Nou, ook echt heel goed. Goede vibratie snappen ze duidelijk bij Love to Love. De vibratie is diep en krachtig, precies zoals ik hoop bij elke sextoy (maar wat vaak niet zo is). Helemaal goed dus! Mijn G-spot werd ook blij van de Fireball, maar zoals je misschien weet (toch best een gek idee hoeveel mensen dingen weten over mijn G-spot) is mijn G-spot best wel makkelijk. Met wat wrijving (dus niet alleen vibratie) krijg ik best makkelijk een G-spot orgasme. Dat was nu ook het geval. Maar als jouw G-spot wat moeilijker is, dan kan ik me voorstellen dat het toch lastiger is met deze toy. hij heeft niet zo’n sterke kromming en ook geen grote ribbel voor makkelijke G-spot stimulatie. Die kleine ribbels op de top doen wel wat, maar nou ja, je kent je eigen G-spot het best. En als dat nog niet het geval is, dan denk ik dat andere toys wellicht wat beter geschikt zijn om je G-spot mee te ontdekken. Maar dat doet niks af aan hoe enthousiast ik ben over deze Fireball vibrator. Want als ie het niet doet voor je G-spot, dan kan je ‘m ook nog prima gebruiken om je clitoris mee te stimuleren. Omdat de vibratie zo goed is, is dat ook écht heel lekker. Hij heeft drie steady vibratiestandjes en dan nog zes patronen. Best wel toffe patronen ook, maar om klaar te komen ga ik toch altijd naar de steady standjes.

Conclusie

I love de Love to Love Fireball. Wat een geweldige sextoy is dit. Het massagedeel is écht heel lekker, ook als je het bij jezelf doet. Met een partner is het ook echt een feestje. De vibrator is ook heel goed. Krachtige en diepe vibratie, precies zoals ik het graag zie (en voel). Je kan heel fijn experimenteren met deze toy, lekker je lichaam ontdekken. En het is heel fijn om even te ontspannen met een massage (ook als je het bij jezelf doet) voor de sexy times.

Je kan de Love to Love Fireball hier bestellen bij bol.com voor 76,90 euro of voor € 69,99 bij Love to Love

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.