Love to Love Dildolls Glitzy

22-07-2022

Love to Love is een merk wat ik eigenlijk nog niet kende. Maar toen ik zag hoe geweldig hun dildo’s er uit zagen, wilde ik er natuurlijk gelijk één testen. Van webxclusive.com kreeg ik de Love to Love Dildolls Glitzy, een roze glitterdildo.

Specs

Materiaal: siliconen, dus helemaal bodysafe
Standjes: je moet ‘m echt zelf bewegen (of iemand dat laten doen)
Waterproof: ja
Verkoopprijs: rond de 45 euro, hier te koop bij bol.com 
Is ’t wat? Hij is mooi én lekker!

De verpakking en de inhoud

De verpakking van de love to love dildolls glitzy De love to love dildolls glitzy naast de verpakking in close-up

Een dildo die Glitzy heet, moet natuurlijk wel ook een shiny verpakking hebben. En dat heeft deze Love to Love Dildolls Glitzy dan ook, want hij zit in een hele toffe holografische plastic koker. Ik hou heel erg van dat holografische, dus ik word daar sowieso gelijk al blij van, terwijl de verpakking verder zelf gewoon eenvoudig is. Maar shiny!

Op de verpakking vind je een heel klein beetje informatie over de dildo, maar veel meer informatie heb je denk ik ook niet nodig. In de verpakking vind je dan ook alleen de Dildolls Glitzy zelf, en verder geen gebruiksaanwijzing.

Mijn eerste indruk van de Love to Love Dildolls Glitzy

De love to love dildolls glitzy naast een lipstick De love to love dildolls glitzy in mijn hand.

Iedereen die mij een beetje kent, weet dat ik van roze, glitters en dildo’s hou. Dus een roze glitterdildo is helemaal perfect. De andere Dildolls zijn trouwens ook super leuk met van die toffe unicornkleurtjes! Maar deze Glitzy vind ik dus helemaal mooi. Echt zuurstokroze met zilveren glitters.

Wat me gelijk opvalt, is hoe lekker zacht dit siliconen voelt. Het is echt lekker squishy, maar toch nog stevig genoeg. De dildo is ook wat gebogen en hij heeft een ribbel bij de ‘eikel’, dus ik verwacht dat ‘ie mijn G-spot wel zal stimuleren. De onderkant van de dildo is voorzien van een zuignap. Zelf heb ik daar niet zoveel mee, maar als je je dildo graag ergens op wil plakken (alleen op gladde oppervlakken dan), is dat handig. Ook is ‘ie hierdoor geschikt voor anaal gebruik en voor gebruik in de meeste strap-on-harnasjes.

De test van de Love to Love Dildolls Glitzy

De love to love dildolls glitzy naast een flesje sliquid glijmiddel De love to love dildolls glitzy dubbelgebogen in mijn hand

Bij een seksspeeltje van siliconen kan je beter geen siliconenglijmiddel gebruiken, want dat kan je sextoy aantasten. Een goed waterbasisglijmiddel kan natuurlijk wel en dat kan ik je ook echt aanraden. Siliconen toys glijden van zichzelf niet zo makkelijk, en sowieso maakt glijmiddel alles lekkerder. Een goed waterbasisglijmiddel is bijvoorbeeld Pjur Woman Nude.

Omdat de Glitzy dildo zo lekker zacht aanvoelt, voelt ‘ie ook echt fijn om in te brengen. Hoewel ik ook echt fan ben van hardere dildo’s, juist omdat die heel stevig en goed stimuleren, kan ik zeker genieten van het zachte gevoel van een dildo zoals de Glitzy. Het voelt lief en comfortabel, en natuurlijk ook erg lekker!

De Love to Love Dildolls Glitzy is niet z’n grote of dikke dildo, maar hij weet wel echt goed mijn G-spot te raken. Bij de eikel zit ook een fijne ribbel en dat werkt altijd heel goed bij mijn G-spot. Mijn G-spot reageert het beste op wrijving, en met zo’n ribbel heb je gewoon wat extra wrijving. Deze roze glitterdildo doet het dan ook heel goed voor mijn G-spot.

Met zo’n zachte en flexibele dildo ben ik van tevoren altijd een beetje onzeker over hoe goed ‘ie mijn G-spot zal weten te stimuleren. Maar in dit geval zat dat dus echt helemaal goed, ik word hier heel blij van.

De zuignap van de Love to Love Glitzy werkt ook echt heel erg goed en vooral lang. Dat verbaasde me. Ik had ‘m op het (gladde) muurtje naast mijn bureau geplakt, en dagen later hing ‘ie er nog. Dat doet tot nu toe geen enkele andere dildo ‘m na.

Omdat de basis van de Glitzy breed is, zou je ‘m ook anaal kunnen gebruiken. Ik kan me voorstellen dat ‘ie misschien zelfs ook wel voor de prostaat zou werken, maar dat durf ik niet met zekerheid te zeggen.

Conclusie

De Love to Love Dildolls Glitzy is niet alleen een super mooie dildo, maar ook nog eens een hele goede dildo. Hij is niet groot of dik, maar hij weet wel precies mijn juiste plekje te raken. De ribbel bij de eikel gecombineerd met de kromming geeft mij hele fijne G-spot stimulatie. De zuignap werkt ook super goed. Ik ben fan van deze dildo!

Je kan de Love to Love Dildolls Glitzy hier bestellen bij bol.com voor rond de 45 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.