Love. Not War. Liebe

30-12-2022

Love. Not War is een merk wat ik nog niet kende. Deze Love. Not War. Liebe vibrator viel me gelijk op door z’n toffe oranje kleurtje en goede vorm. Ik kreeg ‘m van Easytoys.

Specs

Materiaal: siliconen en gerecycled aluminium
Oplaadbaar: ja
Standjes: 10 standjes waarvan 4 steady
Waterproof: water-resistant, IPX6
Verkoopprijs:  94,99 euro, hier te koop bij Easytoys 
Is ’t wat? I LOVE the Liebe!

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de love. Not war. Liebe De achterkant van de verpakking van de love. Not war. Liebe en de inhoud.

Love. Not War. vind het belangrijk duurzame producten te maken en dat zie je ook aan de uitstraling van de verpakking, die ook gemaakt is van gerecyclede materialen. Ik vind de verpakking er wel echt tof uitzien, maar het is zeker niet gelijk duidelijk dat het gaat om de verpakking van een seksspeeltje. Je ziet op de zijkant van de doos een tekening van de Liebe, maar verder zie je op de verpakking niet duidelijk hoe deze G-spot vibrator er uit ziet. Ik vind de illustratie op de voorkant van de verpakking wel heel mooi.

Verder vind je op de doos allerlei informatie over de toy. In de verpakking vind je natuurlijk de Love. Not War. Liebe zelf. Ook zit er een bewaarzakje in, het oplaadkabeltje, een quick start guide, een gebruiksaanwijzing en een kaartje met informatie over de duurzaamheid van het product.

Mijn eerste indruk van de Love. Not War. Liebe

De love. Not war. Liebe uit elkaar gedraaid, met het oplaadkabeltje in het onderste deel. Ik deuk de top van de love. Not war. Liebe in met mijn duim.

De Liebe ziet er echt heel tof uit. De bovenkant is van oranje siliconen, wat ook heel lekker zacht en squishy aanvoelt. De onderkant is van gerecycled aluminium en is goudkleurig. Het is een slanke vibrator, maar wel eentje met een hele goede vorm. Ik denk dat hij mijn G-spot heel goed kan stimuleren.

Je kan de bovenkant van de Liebe er af draaien. In het onderste deel prik je dan de lader. Je kan ook losse bovenkantjes kopen, want Love. Not War. heeft nog allerlei andere modellen. Helaas zijn deze bij Easytoys nog niet te koop. Maar het idee dat je de onderkant dus voor meerdere toys kan gebruiken, zodat er maar één batterij nodig is, vind ik wel echt heel tof!

Op de onderkant staat ook de merknaam Love. Not War. En helemaal onderop zit één (oranje) knopje om mee door de tien standjes te klikken.

De test van de Love. Not War. Liebe

De love. Not war. Liebe en het kaartje met uitleg over de duurzaamheid van deze vibrator. De love. Not war. Liebe in mijn hand.

Hoewel ik de Love. Not War. Liebe er heel tof uit vind zien, had ik niet bijzonder hoge verwachtingen van deze sextoy. Het is een vrij kleine vibrator en eigenlijk hou ik van een iets groter formaat. Maar de vorm zag er wel uit alsof mijn G-spot hier blij van zou kunnen worden.

Ik gebruikte natuurlijk een beetje waterbasis glijmiddel, ik koos voor Sliquid want daar zitten geen irriterende ingrediënten in. Ik zeg het heel vaak, maar met glijmiddel wordt je sextoy ervaring echt lekkerder!

Hoewel de Liebe natuurlijke en G-spot vibrator is, kan je ‘m ook heel goed gebruiken om je clitoris mee te stimuleren. Of eigenlijk elk deel van je lichaam wat je lekker lijkt (maar breng ‘m niet anaal in, want daar is ‘ie niet veilig voor). Ik koos er voor om eerst mijn clitoris te stimuleren. De vibraties van deze Love. Not War. vibrator zijn goed. Ik heb vibrator die krachtiger trillen, maar ik heb er ook een heleboel die het mindergoed doen. Ik zou zeggen dat ‘ie iets boven gemiddeld presteert en daar ben ik zeker tevreden mee. Omdat ik glijmiddel had gebruikt, voelde het heel lekker om met de vrij platte kop over mijn clitoris heen te glijden. Dit was echt nog veel lekkerder dan ik had verwacht. Glijmiddel voegt hier zeker wat toe, maar de vorm en de fijne trillingen van de Liebe deden hier veel in. Ik werd er erg blij van.

Maar natuurlijk was ik vooral benieuwd hoe hij het als G-spot vibrator zou doen. Ik kan zelf niet klaarkomen van alleen vibraties tegen mijn G-spot. Mijn G-spot is heel makkelijk, maar heeft wel echt wrijving nodig. Een vibrator met een goede kromming, zoals deze Liebe heeft, doet het trucje vaak wel.

Zo ook deze Love. Not War. Liebe. Hij werkt echt heel goed voor mijn G-spot. Het siliconen is niet alleen veilig voor je lichaam, maar het voelt ook echt heel lekker zacht. In de productomschrijving stond al iets over het rustig aan doen en langzaam opbouwen. Normaal ben ik daar niet heel erg van. Ik hou gewoon van hard en heftig. Maar wow, dit voelt écht heel lekker. Het is zacht en comfortabel maar toch heel opwindend. Zowel bij mijn clitoris als G-spot ervaarde ik dat en ik werd er echt blij van. En uiteindelijk kan ik hier ook gewoon heel hard van klaarkomen, dus dit werkt zeker voor mij.

Conclusie

Ik vind deze Love. Not War. Liebe echt wel verrassend. Hij is klein maar superfunctioneel. De vorm is echt goed, maar vooral ook die zachtheid voegt echt wat toe. Ook is het supertof dat Love. Not War. goed heeft nagedacht over duurzaamheid en dat ook goed in de praktijk brengt. Ja, dit merk ga ik zeker in de gaten houden.

Je kan de Love. Not War. Liebe hier bestellen bij Easytoys voor 94,99 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.