Vlog: Love Magic Elegance en Curve by Fantasy Lingerie Cassie

09-12-2018

Vlog: Love Magic Elegance en Curve by Fantasy Lingerie Cassie

In deze vlog praat ik je weer bij over de afgelopen week. Ik vertel je over de Love Magic Elegance. Een hele krachtige, budgetproof magic wand. En ook over weer een plus size lingerie setje van het merk Curve. Deze keer wel met beugels in de bh en weer een hoog broekje.

Ik zou het echt super tof vinden als je je wil abonneren op mijn YouTube kanaal, dat kan je doen door hier te klikken. Dan blijf je altijd op de hoogte van mijn nieuwste vlogs. En als je de vlog leuk vind, druk dan ook nog even op het duimpje omhoog als je wilt!

Mijn geschreven review over de Love Magic Elegance vind je hier. En je kan ‘m hier bestellen.

Mijn geschreven review over het Curve Cassie setje vind je hier. En je kan het plus size lingerie setje hier bestellen.

En vergeet niet mijn site in de gaten te houden, want deze maand komt er een superrrr gave december giveaway aan!! #staytuned

Wil jij Tess Tesst helpen?

Als je een seksspeeltje op afstand gaat bestellen, een andere sextoy of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

EASYtoys.nl

BDSMstore.nl

Christine le Duc

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Lovehoney

Tantus

SelfDelve

Yay Orgasms

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.