Tess tesst: Love in Luxury Body Boudoir Massage Oil Candle

07-06-2017

Tess tesst: love in luxury body boudoir massage oil candle

Ik had ze wel vaker gezien, kaarsen waarvan het kaarsvet als het smelt als massageolie gebruikt kan worden. Super leuk idee zo’n massagekaars. Maar ik had het nog nooit geprobeerd. Dus toen ik van Lynn van Classic Erotica de Love in Luxury Body Boudoir Massage Oil Candle kreeg, was ik super benieuwd hoe dit nu echt zou voelen.

Spannende boodschap

De kaars die ik kreeg heeft de geur Moroccan Fusion, een lekkere zoete geur, niet te sterk. Wat ik erg leuk vond is dat de kaars in een kannetje zit waar je met krijt op kan schrijven! Je krijgt er zelfs een krijtje bij. Je kan hier dus een sexy boodschap op achterlaten voor je partner, hoe leuk is dat? Het schrijven op het kannetje gaat wel best een beetje lastig, omdat deze natuurlijk rond is, dus ik kreeg het niet heel netjes voor elkaar, maar toch is het echt wel een leuk extraatje. Ook wanneer je deze kaars cadeau geeft aan iemand, is het super leuk om hier een persoonlijke boodschap op achter te laten.

Nu is mijn leven als sextoytester natuurlijk al heel erg zwaar ;-), en nu moest ik ook nog eens verplicht gemasseerd worden door Jay, want ja, ik moet natuurlijk wel weten hoe deze kaars als massageolie aanvoelt. Zwaar leven!

De voordelen van soja

Ik ging er lekker voor liggen terwijl Jay de kaars aanstak. Toen kwamen we er achter dat we dit beter iets eerder hadden kunnen doen. Want hoewel de kaars van soja gemaakt is, en soja een vrij lage smelttemperatuur heeft, duurde het toch nog wel eventjes voor er genoeg olie ontstaan was om mee te kunnen masseren. Soja is trouwens erg huidvriendelijk, dat is ook wel belangrijk. En omdat de smelttemperatuur lager ligt dan bij gewone was, hoef je niet bang zijn dat het te heet voelt of dat je huid zou verbranden.
Terwijl de was aan het smelten was, begon de kamer ook al erg lekker te ruiken. Een beetje hetzelfde effect als bij een geurkaars, erg aangenaam.

Hot, hot, hot

Toen er na een tijdje genoeg olie was, schonk Jay deze op mijn rug. Ik vond het een beetje eng, want kaarsvet kan natuurlijk wel echt heet zijn, maar dat was nu dankzij de soja dus helemaal niet het geval. Het was gewoon lekker warm en het voelde erg fijn. Normaal moet je massageolie natuurlijk een beetje opwarmen tussen je handen, maar zo lekker warm als dit krijg je dat dan niet. Dit voelde gelijk al ontspannend.

De olie voelde wel een beetje anders dan normale massageolie. Ik had toch een klein beetje het gevoel dat er een dun waslaagje achter bleef op mijn huid. Maar alsnog voelde de massage prima. Jay vond het niet de fijnste olie om mee te masseren. Hij vond het niet goed genoeg glijden, en als hij er wat bij deed, juist weer teveel. Dus terwijl hij een beetje aan het mopperen was, lag ik vooral te genieten van een heerlijke massage en echt een lekkere geur.

Feromonen

In deze Body Boudoir kaars zitten ook feromonen. Nu heb ik al eerder Dona massageolie met feromonen getest en daar merkte ik niks van de feromonen. Ook bij deze massagekaars was dat niet anders. Ik geloof eigenlijk ook niet zo in feromonen in dit soort oliën en parfums. Ik begrijp hoe feromonen werken en ook dat je die synthetisch kan namaken, maar ik zou zelf echt heel erg verbaasd zijn als ik echt iets zou merken van feromonen in zo’n massageolie.

Ik vind dat zelf ook niet zo belangrijk. Een massage kan gewoon heel lekker zijn, heel ontspannend, fijn voorspel of gewoon even lekker tijd voor elkaar. Als ik daar geil van word, dan word ik er geil van. En zo niet, dan niet. Ik heb niet het gevoel dat ik daar per se feromonen bij nodig heb. Ik vind Jay ook sowieso al lekker, dus ik weet ook niet zeker wat feromonen in zo’n kaars daar dan nog aan toe zouden kunnen voegen.

Conclusie

Is deze massagekaars de beste massageolie ooit? Nee, dat kan ik niet zeggen, maar het is ook zeker niet slecht en gewoon best wel lekker. Ik vond het wel heel leuk om te gebruiken. Massageolie uit een kaars heeft toch gewoon wel wat. Het bracht mij bij voorbaat al wat meer in de mood. Het is toch anders en een beetje spannend, zo met dat kaarsvet. En ik vind het echt heel cute dat je iets op het kannetje kan schrijven, plus dat de geur gewoon echt lekker is. Ik zou deze massagekaars zeker cadeau geven aan iemand.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.