Love Distance Reach G

24-03-2023

Love Distance is een merk waar ik nog nooit van gehoord had, maar toen ik de Love Distance Reach G zag, moest ik gelijk denken aan vroegere tijden. Het maakte dat ik me nostalgisch en nieuwsgierig voelde. Ik kreeg deze vibrerende vlinder van Easytoys.

Specs

Materiaal: siliconen
Oplaadbaar: ja
Standjes: 20 standjes, die je elk harder en zachter kan zetten
Waterproof: ja
Verkoopprijs: nu in de aanbieding voor 111,99 euro, hier te koop bij Easytoys
Is ’t wat? Nee.

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de love distance reach g De achterkant van de verpakking en de binnendoos.

De Love Distance Reach G zit in een (onnodig) grote verpakking. Het ziet er wel mooi uit. De doos is stevig en paars, met een foto van de toy en her en der wat informatie. De buitenste laag is een sleeve, die je met wat moeite van de doos er onder kan schuiven.

Er onder zit een paarse doos die je open kan klappen. Dat geeft toch altijd een beetje een luxe gevoel, vind ik, zo’n soort doos. In de doos zie je dan gelijk de Love Distance Reach G zelf liggen, met daaronder een vakje met twee doosjes, die ook helemaal in stijl zijn. In één doosje zit de gebruiksaanwijzing en in het andere doosje zitten de accessoires: het oplaadkabeltje, de bandjes, een bewaarzakje en een houder voor je mobiel.

Mijn eerste indruk van de Love Distance Reach G

De inhoud van de verpakking van de love distance reach g De bandjes aan de love distance reach g

Zoals ik al vertelde, doet deze Love Distance Reach G me dus denken aan de sextoys van vroeger. Toen ik lang, lang geleden, begin 2000, voor het eerst in een sexshop werkte, waren deze draagbare, vibrerende vlinders best wel hip. Je had ze met en zonder piemel. Meestal waren ze gemaakt van enorm dubieus (wisten we toen nog niet) roze jelly materiaal. Er zat geen afstandsbediening bij (dat was toen nog zeldzaam) en een app al helemaal niet. Maar het feit dat je ‘m door die bandjes als een soort slipje kon dragen en je dan hands-free gestimuleerd werd, was het helemaal. Alleen werkte het nooit zo goed.

De Love Distance Reach G ziet er uit als de geupgrade versie van de ouderwetse roze vlinder. Gemaakt van siliconen, betere vorm, bandjes die je wel of niet kan gebruiken en een app. Helemaal leuk vind ik het!

Door de verpakking (en de prijs) voelt het allemaal best wel luxe. Je krijgt zelfs een telefoonhouder. Ik weet niet zeker of ik dat nu attent of weird vind. Ja, je kan ‘m met app gebruiken en in die app kan je ook videobellen, dus dan kan zo’n standaard best handig zijn. Maar het is wel de eerste sextoy die ik tegenkom met telefoonstandaard.

De test van de Love Distance Reach G

De love distance reach g naast een lipstick. De achterkant van de love distance reach g

Ik pakte de drie bandjes uit het doosje en vroeg me even af hoe dit nu vastgemaakt moest worden aan de siliconen vlinder. De gebruiksaanwijzing zei hier niks over, maar gelukkig bleek het wel simpel. Er gaat één bandje aan de beide zijdes van de bovenkant en aan de onderkant gaat elk één bandje voor je benen. Dan kan je de Reach G aantrekken als een soort slipje.

Natuurlijk gebruikte ik een beetje glijmiddel op waterbasis en drukte het powerknopje vast in zodat ‘ie in connect stand stond. Ik probeerde de vlinder op z’n plaats te krijgen, maar de bandjes trokken ‘m een kant op zodat het allemaal niet meer lukte. Het deel wat je in moet brengen in de vagina heeft best een pittige hoek. Wat goed is voor je G-spot, maar met inbrengen is het nogal lastig. Extra met die bandjes. Ik besloot de bandjes te skippen en ‘m gewoon in m’n slipje te dragen.

Ook nu ging het inbrengen nog best lastig door de hoek. Toen ‘ie zat, vroeg ik me af of ik iets verkeerd had gedaan of dat de vorm van mijn vulva afwijkend was. Ook al heet deze sextoy de Reach G, ik had toch verwacht dat die vlinder ook mijn clitoris zou stimuleren. Maar hij raakte mijn clitoris niet eens. Toen ik de Reach G aanzette, voelde ik ook geen vibraties bij mijn clitoris.

Ik was best een beetje teleurgesteld, want zo’n vlinder toy is juist zo geschikt om zowel inwendig als clitoraal te stimuleren. Maar de Love Distance Reach G maakt dus geen gebruik van deze mogelijkheid. Als de vorm iets anders was geweest en er een bobbeltje ter hoogte van de clitoris had gezeten (met daar ook een extra motor), dan was dit zoveel leuker geweest.

De Love Distance app

De love distance reach g naast de verpakking waar een stukje over de app op staat. De love distance reach g in mijn hand.

Je kan de Love Distance Reach G bedienen door middel van het ene knopje wat er op zit, maar dat is niet per se heel handig. Je wilt hem het liefst met de app bedienen. Die kan je zowel gebruiken voor solo play, als voor partner play. Dus je kan ‘m eigenlijk zelf als afstandsbediening voor de vlinder gebruiken, of je kan een partner je toy laten bedienen, vanaf (lange) afstand, en ondertussen chatten, voicechatten of videobellen.

Ik ben van sextoy apps gewend dat je allerlei extra opties hebt in de app. Meer standjes, de toy laten reageren op muziek of omgevingsgeluid, audioverhalen, zelf patronen maken, noem maar op. Maar in de Love Distance app kan je alleen uit twintig patronen kiezen. Je kan die in de app wel harder en zachter zetten. Maar er zijn geen extra functies.

De toy laten connecten met de app gaat best makkelijk. Als ‘ie in connect stand staat, heeft de app snel verbinding gemaakt. Maar die verbinding behouden, is blijkbaar een stuk lastiger. Mijn connectie werd echt heel vaak verbroken. Het opnieuw connecten ging dan vrij snel en makkelijk, maar dat moest ik elke keer wel handmatig doen. Dat stoort het masturberen wel heel erg, zeker omdat het zo vaak gebeurde.

Hoe voelt de Love Distance Reach G

De telefoonhouder van de love distance reach g Close-up van de bandjes van de love distance reach g

Zoals ik al zei, stimuleert de Reach G mijn clitoris niet. Hij trilt wel tegen mijn G-spot, maar de vibraties zijn niet krachtig en ook niet zo diep. Het is niet superslecht, maar zeker ook niet heel goed. Net iets onder middelmatig, zou ik zeggen. Sowieso is mijn G-spot nooit zo onder de indruk van vibraties, en deze vibraties zijn echt niet goed genoeg om dat te veranderen. Het voelde wel lekker, zeker bepaalde patronen vond ik best goed, maar meer dan ‘wel lekker’ was het ook niet. Dit is niet een sextoy waar ik van kan klaarkomen. Daarvoor raakt hij gewoon niet de juiste plekjes.

Conclusie

Ik vind het idee van de Love Distance Reach G echt heel leuk. Een remake van een ouderwetse sextoy. Maar ik had gehoopt dat ‘ie dan ook echt veel beter zou zijn dan die vieze jelly vlinders van vroeger, en dat is helaas niet zo. De Reach G raakt wel mijn G-spot, maar de vibraties zijn niet krachtig genoeg om indruk te maken. Het is ook een gemiste kans dat hij mijn clitoris niet stimuleert. De app werkt ook niet zoals je zou willen: het connecten gaat makkelijk, maar de connectie vasthouden lukt niet. En als je dan kijkt naar hoeveel deze toy kost, dan zou ik het gewoon niet doen. In deze prijscategorie kan je dan véél beter gaan voor de Lovense Dolce (voorheen Quake), die écht heel geweldig is!

Je kan de Love Distance Reach G hier bestellen bij Easytoys, nu in de aanbieding voor 111,99 euro

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.