Lora DiCarlo Baci – review

21-06-2021

Ik schreef eerder al een aantal reviews over sextoys van het merk Lora Dicarlo. Het is een bijzonder merk! Van Easytoys kreeg ik de Lora DiCarlo Baci. Een sextoy die de clitoris door middel van luchtdruk stimuleert. Het luchtdrukdeel in de Lora DiCarlo OsΓ© 2 vond ik super indrukwekkend, dus ik was erg benieuwd of de Baci dat ook zou zijn.

Specs

Materiaal: Siliconen en ABS-plastic (bodysafe allebei!)
Oplaadbaar: Ja
Standjes: 10 standjes (geen patronen)
Waterproof: Ja
Verkoopprijs: 179 euro, hier te koop bij Easytoys
Is ’t wat? Wow, ja!

De verpakking en de inhoud

De lora dicarlo baci naast de verpakking, waar de sleeve om zit. De lora dicarlo baci in de open verpakking. Je ziet dat die geel aan de binnenkant is.

Lora DiCarlo heeft duidelijk aandacht besteed aan de verpakkingen. Ze zijn allemaal hetzelfde, met natuurlijk wel elk de foto en informatie van de betreffende sextoy. De Baci zit in een vierkante doos met daaromheen een sleeve. Zonder de sleeve is de doso super discreet. Het Lora Dicarlo logo staat er als een soort subiele, niet herkenbare print op. De doos opent als een boek en is geel aan de binnenkant. Vind ik tof, want geel is niet een kleur die je veel tegenkomt in sextoyland.

Aan de ene kant van de doos zit een kleiner doosje met daarin het gele bewaarzakje, waar je ook het logo als een printje op ziet. Ook zit het oplaadkabeltje en de gebruiksaanwijzing in dit doosje. In de andere kant van de doos zit de Lora DiCarlo Baci zelf. Op de toy zit een doorzichtig kapje. Ik denk om β€˜m te beschermen of schoon te houden. Het lijkt me niet echt nodig, maar ik ben wel een sucker voor hoe dit er uit ziet, want dat is heel tof.

Mijn eerste indruk van de Lora DiCarlo Baci

De lora dicarlo baci met het kapje, de gebruiksaanwijzing, het garantiekaartje, het bewaarzakje en het oplaadkabeltje. De lora dicarlo baci van de zijkant gezien, met het kapje er op.

De kleur van de Baci is best apart. Volgens Easytoys is het roze, maar dat is het toch ook niet helemaal niet. Ik vroeg aan Jay welke kleur hij deze toy vond, zijn antwoord was β€˜meh’. Geen fan dus, duidelijk. Ik zou haast willen zeggen dat deze kleur licht-lever is, maar dat klinkt ook echt vies. Het is een beetje een onbestemd kleurtje, maar I don’t hate it.

De vorm van de Lora DiCarlo Baci is wel origineel. Ik heb nog geen andere luchtdrukstimulator gezien met deze vorm. Hij is ovaal. De onderkant is van ABS-plastic en de bovenkant van siliconen. Die bovenkant vind ik een beetje lijken op een vulva.

Het is de bedoeling dat deze toy een groter gedeelte van de clitoris stimuleert dan alleen de glans (het topje van de clitoris, wat je kan zien). De bulbi van de clitoris (zeg maar die dikke pootjes) liggen ongeveer onder je kleine schaamlippen. Het idee is dat de Lora DiCarlo Baci door deze vorm ook dat deel van de clitoris kan stimuleren

Het powerknopje zit aan de zijkant van de toy en het plus- en minknopje aan de onderkant.

De test van de Lora DiCarlo Baci

De lora dicarlo baci van voren gezien. Er naast staat een lipstick, die net iets hoger is dan de baci. De lora dicarlo baci van boven gezien, er naast ligt een lipstick. Ze zijn ongeveer even lang.

Ik was benieuwd hoe deze vorm luchtdrukstimulator zou werken voor mij. Zo op ’t eerste gezicht leek het me niet super fijn in de hand liggen. Volgens de gebruiksaanwijzing zou je een beetje waterbasis glijmiddel moeten gebruiken, maar ik doe dat met luchtdruktoys nooit.

De stimulatie van de Lora DiCarlo Baci is echt heel intens! Ik vind gelijk het eerste standje al best pittig. Ik hou daar van, dus voor mij is dat helemaal prima. De meeste andere luchtdrukstimulators beginnen wel met zachtere standjes. Bij de Baci werkt het trouwens wel ook om β€˜m net boven je clitoris te laten zweven. Dan voel je het ook nog wel, maar minder heftig.
De luchtdrukstimulatie voelt wel echt heel lekker, het is van die diepe luchtdrukstimulatie waar ik heel erg van hou.

Tenminste, de eerste vier standjes dan. Vanaf standje vijf voelt de stimulatie best wel anders. De eerste vier standjes voelen zoals hoe het klinkt als een motor opstart. Ik vind dat bij luchtdrukstimulatie heel fijn voelen. Vanaf standje vijf is de stimulatie meer continu. Wat ook lekker is, maar heel anders. Het is wel een aparte ervaring, bijna alsof het twee verschillende toys zijn. Wanneer ik bij standje vijf aankom, voelt het eerst even als een teleurstelling, maar wanneer ik doorklik naar standje zes ben ik gewoon weer zo onder de indruk van hoe hard dit is, dat alle teleurstelling verdwenen is.

Tien standjes vind ik niet als heel veel klinken, maar tijdens gebruik leek dat wel zo. Ik was (weer) verbaasd over hoe hard deze Baci kon. Bij de OsΓ© 2 had ik me daar al over verbaasd, maar nu gebeurde het gewoon opnieuw. Want de Baci kan Γ©cht heel hard. En als je denkt: β€˜wow, harder kan niet!’, dan kan dat bij de Baci gewoon wel. Echt, indrukwekkend! Als je fan bent van véél stimulatie en je vindt dat normale luchtdruktoys nooit hard genoeg kunnen, dan is de Lora DiCarlo Baci echt jouw toy.

De vorm van de Lora DiCarlo Baci

De lora dicarlo baci in mijn hand, je ziet goed de vorm van de bovenkant van de toy. Je ziet aan de onderkant het langwerpige plus en minknopje van de lora dicarlo baci, en aan de voorkant zie je het ovale powerknopje.

Zoals ik al zei, heeft de Baci dus best een aparte vorm. Het viel me heel erg mee hoe die in de hand ligt. Eigenlijk was het best comfortabel.Β  Mijn hand ligt op de bovenkant en zo kan ik super makkelijk bij de knopjes. Ik word altijd wel blij van toys waarbij de knopjes goed geplaatst zitten. Lijkt misschien een kleinigheidje, maar het verhoogt wel mijn masturbeer-gemak en dat vind ik fijn.

Rondom het tuutje zit nog een verhoogd ovaal deel van siliconen. De bedoeling is dus dat dit je schaamlippen en het onderliggende deel van de clitoris stimuleert. Dat deed het bij mij niet. Ik had in andere reviews gelezen dat mensen dit heel lekker vonden, dus ik had me er wel een beetje op verheugd. En eerlijk gezegd maakte het me wel een beetje onzeker.Β  Want waarom voel ik daar niks van? Is er iets mis met mijn schaamlippen of clitoris? Ik heb zelfs aan Jay gevraagd of hij de Baci wilde vasthouden, met zijn vinger op het tuutje, zodat ik met mijn vingers kon voelen wat het ovale stukje daarnaast doet, zonder afgeleid te worden door het luchtdrukgevoel van het tuutje. Maar ook met mijn vingers voelde ik bijna niks.

Dus ik weet nog steeds niet zeker of ik nu gewoon hele ongevoelige schaamlippen en vingers heb, of ik iets verkeerd doe, of dat die stimulatie daar gewoon een beetje tegenvalt. Het had met trouwens super tof geleken als LoraDicarlo de Baci daar had laten vibreren, met een extra motortje dus, want ik kan me voorstellen dat dat wel heel fijn zou voelen.

Conclusie

Ik vind de Lora DiCarlo Baci echt wel een awesome luchtdrukstimulator. Hij ziet er tof uit, hij ligt lekker in de hand, de knopjes zitten op de juiste plek en, het belangrijkste, de stimulatie is mega goed! Wanneer je van wat zachtere/subtielere stimulatie houdt, is deze luchtdruktoy wellicht wat too much voor jou, maar hou je van veel en intens, dan vind je β€˜m vast net zo awesome als ik. Ik merkte niks van de stimulatie van mijn schaamlippen of de bulbi van de clitoris die daar onder liggen, maar ook zonder dat had ik geweldige orgasmes met de Baci.

Je kan de Lora DiCarlo Baci hier bestellen bij Easytoys voor 179 euro.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.