Curve by Fantasy Lingerie Katia

19-01-2018

Lingerie review by Tess: Curve by Fantasy Lingerie Katia

Curve by fantasy lingerie katia

Ik ontdekte een leuke lijn plus size lingerie van het merk Curve by Fantasy Lingerie. Ik mocht een setje uitzoeken om te reviewen. Ik koos het setje Katia: Two piece halter bra top with matching gartered panty. Oftewel een halter bh topje met een bijpassende slip met jarretelbandjes.

Wat me opviel bij deze Curve lijn, was dat veel broekjes vrij hoog vielen. Dat vind ik fijn, want als je een wat grotere maat hebt, betekent dat vaak dat je buik ook wat dikker is. En voor mij persoonlijk vind ik het fijner als mijn buik wat bedekt is, dat vind ik vaak ook mooier staan. Dus ik werd wel blij van deze lijn.

De verpakking

Curve by fantasy lingerie katiaDe verpakking van dit plus size lingerie setje vind ik best wel mooi. De tekst ‘Sexy is for every body’ vind ik echt tof en het model is echt heel mooi en plus size, dus dat is fijn. Het setje ziet er op de foto’s echt heel mooi uit. Op de achterkant van de doos zie je ook goed hoe de achterkant van de set er uit ziet, dat vind ik belangrijk om ook goed te kunnen zien. Zeker als je alleen af moet gaan op de foto’s dan is dat gewoon nodig. Er staat ook duidelijk op de verpakking dat de kousen er niet bij zitten. Dat vind ik niet erg, want ik heb mijn eigen kousen waarvan ik weet dat die in elk geval goed zitten. Bij plus size is dat vaak ook best lastig.

De stof

Curve by fantasy lingerie katiaHet Katia setje is gemaakt van zwart kant en zwarte mesh stof. De mesh stof voelt heel lekker zacht aan. Het kant voelt niet heel zacht maar zeker niet oncomfortabel.

De slip heeft aan de bovenkant een elastieken band, die voelt ook lekker zacht aan en is goed rekbaar. De stoffen, het kant en de mesh, zijn allebei ook elastisch.

Bij dit setje krijg je ook nog een soort sjaaltje. Dat kan je achter aan het slipje vastmaken als strik, of je kan je polsen ermee vastbinden, eventueel ook aan de opening van de slip. Dit sjaaltje is ook gemaakt van dezelfde mesh-stof, maar dan wel dubbel genaaid, waardoor het extra zacht en comfortabel voelt.

De BH Top

Curve by fantasy lingerie katiaDe BH top vond ik er op de foto’s dus echt super mooi uitzien, zowel aan de voor- als achterkant. Ik was echt heel benieuwd of hij zou passen en hoe ‘ie zou staan.
De achterkant sluit net als een gewone BH met een verstelbare haakjessluiting. Het viel me wel gelijk op dat deze maar 1 haakje breed was. Normaal bij grotere maten BH’s is dat twee of drie haakjes breed, voor meer steun denk ik.

In de nek sluit de top met een klein knoopje, dat er bij mij gelijk af schoot. Gelukkig is dit wel makkelijk te maken, maar het is wel een beetje jammer als dit al gebeurt nog voor je het setje voor de eerste keer aan hebt getrokken.

Toen ik het knoopje weer gefixt had en de BH top ging passen was ik super benieuwd. Het zat in elk geval lekker en comfortabel, maar hoe zou het er uit zien. Toen ik in de spiegel keek, was ik echt heel erg teleurgesteld. Dit stond echt gewoon niet. Niet een beetje niet, maar écht niet.

Een anticlimax

Curve by fantasy lingerie katiaIk heb een D cup, maar ik heb nog steeds niet het idee dat mijn borsten erg hangen (nee zelfs na het testen van die gag met klemmetjes nog steeds niet). Maar ze hebben wel wat steun nodig. Een beetje naar boven duwen doet de vorm toch wel veel goed en als ze wat dichter naar elkaar geduwd worden, dan ziet het er wat meer sexy uit. Nou, deze BH top doet echt niks van dat alles. Mijn borsten hingen er gewoon helemaal in zoals ze zijn, maar dan vind ik ze naakt nog wat charmanter eigenlijk.

Het stuk mesh is (in elk geval voor mijn lichaam) te lang, als dat wat korter was, zou het de boel wat naar boven trekken, dat zou al heel veel schelen. Als de stof wat steviger was, zou het ook wat meer steun geven. Dat zou ook fijn zijn. Een beugel in de cups, dat zou pas echt fijn zijn. En misschien wat vulling. Maar niks van dat alles was dus aanwezig. Wat deze BH top dus super comfortabel maakt, maar echt niet mooi of sexy. Tenzij je van jezelf al awesome boobs hebt die echt niks nodig hebben. Dan is dit echt super!

De achterkant vond ik trouwens wel echt heel mooi. Echt heel erg mooi en sexy. Maar ja, ik kon nog niet echt iets verzinnen waarbij de hele tijd alleen maar mijn achterkant zichtbaar was, dus ik heb daar eigenlijk niks aan.

De slip

Curve by fantasy lingerie katiaNa het passen van de BH had ik eigenlijk nog maar weinig zin om de slip aan te doen. Maar gelukkig was dit in elk geval geen anticlimax. De slip zit echt mooi en goed. En ook nog comfortabel.

Het model sluit echt heel mooi aan en dat hij zo hoog valt vind ik echt mooi en fijn. De elastische band was ook comfortabel en het openingetje aan de achterkant vond ik sexy. Ik zou zelf het sjaaltje niet zo snel gebruiken om daar als strik te knopen, want juist die opening is heel leuk.

De mesh inzetten zitten op de goede plekken en het kant is doorzichtig genoeg om sexy te zijn maar ook verhullend genoeg om me niet echt naakt te voelen.

De jarretelle bandjes kan je er af halen. Dat heb ik ook snel gedaan, want naar mijn smaak waren ze zelfs op hun kortst nog veel te lang. Ik hou er van als kousen echt heel hoog zitten, maar daar heb je dus echt wel veel kortere jarretelle bandjes voor nodig. Maar als je je kousen net zoals op de foto graag laag draagt, dan is dit natuurlijk wel handig. Voor mij fijn dat je ze er af kan halen in elk geval.

Conclusie

Curve by fantasy lingerie katiaIk vind het echt zo jammer dat die BH gewoon echt helemaal geen steun biedt. Zeker bij plus size lingerie is dat juist echt nodig. Ik bedoel, het model op de foto heeft enorme perky boobs die er echt heel mooi in zitten, maar zij is sowieso helemaal strak, heeft geen striae, geen cellulitis, er hangt niks en er zijn waarschijnlijk wel een aantal photoshop filters overheen gegaan. Dat heb ik dus allemaal niet. En ik begrijp dat als je een lingerie set maakt in maar twee maten (1XL / 2XL en 3XL / 4XL) dat het dan echt moeilijk is om er beugels in te doen, want we hebben allemaal een andere BH maat natuurlijk. Maar op de één of andere manier moet er toch wel echt iets van steun in een BH zitten bij plus size lingerie.

De slip was wel echt heel mooi, maar ik zou nooit een hele set kopen alleen maar voor de slip. Is best een dure slip dan.

Dus als je echt super boobs hebt, dan is deze set echt wat voor jou. Heb je gewoon oké boobs die wel iets van vorm en steun nodig hebben in een BH, zou ik deze set even overslaan.

Je kan de Katia Curve by Fantasy hier bestellen bij Bol.

Andere modellen van het merk Curve vind je hier bij Easytoys.

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Lingerie review by Tess: Curve by Fantasy Lingerie Yasmin Camisole | Tess Tesst - […] zonder gedragen. Maar verder is het hemdje echt wel mooi en fijn. Eerder reviewde ik al eens een ander…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.