Lil’ Vibe Lil’ Rabbit Vibrator

28-03-2022

Een kleine vibrator die er cute uitziet, what’s not to love? Ik hou er van, tenminste, als het een minivibrator is die óók goed vibreert, want dat is lang niet altijd het geval. Ik was benieuwd hoe dat zou zijn bij deze Lil’ Vibe Lil’ Rabbit Vibrator die ik kreeg van Easytoys.

Specs

Materiaal: ABS en siliconen, dus helemaal bodysafe
Oplaadbaar: ja
Standjes: 10 standjes, waarvan 3 steady
Waterproof: Ja
Verkoopprijs: In de aanbieding voor 19,95 euro, hier te koop bij Easytoys 
Is ’t wat? Oh ja! Krachtig en lekker!

De verpakking en de inhoud

De verpakking van de lil’ vibe lil’ rabbit vibrator met daarvoor de vibrator zelf, het bewaarzakje, het oplaadkabeltje, de button en de boekjes. De lil’ vibe lil’ rabbit vibrator voor de verpakking waarvan je de achterkant ziet.

Als je vaker mijn reviews leest, heb je vast ook mijn sneren naar de superstandaard witte verpakking met foto van de sextoy gelezen. Ik ben daar ook wel gewoon een beetje klaar mee. Dus ik was extra blij toen ik de toffe verpakking van de Lil’ Vibe Lil’ Rabbit Vibrator zag. Een driehoekig doosje! Helemaal leuk! De basis van het doosje is wel wit, maar hij is vooral erg roze, met golfjes en puntjes en ook een foto van de toy. Waar overigens niks mis mee is, want we willen allemaal natuurlijk wel weten wat er in de verpakking zit.

Op de zijkant van de verpakking zie je wat doodles, het ziet er allemaal heel vrolijk en gezellig uit. Op de achterkant vind je heel summier wat informatie, maar eigenlijk is dat ook wel alles wat je moet weten over deze sekstoy.

In de verpakking vind je natuurlijk de Lil’ Vibe Lil’ Rabbit Vibrator zelf, maar ook het oplaadkabeltje. En dan het bewaarzakje. Ik vind het helemaal leuk. Het is een vegan-leather etuitje met ‘#DontKillMyVibe’ er op en het logo van Lil’ Vibe. Originele bewaarzakjes zijn echt tof. En dan krijg je ook nog een button met diezelfde tekst. Super leuk!

Mijn eerste indruk van de Lil’ Vibe Lil’ Rabbit Vibrator

De lil’ vibe lil’ rabbit vibrator naast een lipstick De lil’ vibe lil’ rabbit vibrator in mijn hand, ik buig het oortje.

Ik vraag me wel eens af wie als eerste het idee heeft gehad om een vibrator er uit te laten zien als een konijntje. Het is toch een beetje weird. Maar alsnog vind ik het toch ook schattig. Deze Lil’ Rabbit heeft flexibele oortjes, waarvan ik verwacht dat ze een beetje zullen flapperen als je de vibrator aan zet.

De bovenkant van de sextoy, het konijn, is helemaal van roze siliconen. De onderkant is van zwart ABS. Helemaal onderop zit het knopje waarmee je door de tien standjes klikt. Op de voorkant van het zwarte ABS staat het CE-keurmerk en een icoontje wat aangeeft dat je deze vibrator niet zomaar in de prullenbak mag weggooien. Ik snap dat dit ergens op de toy geplaatst moet worden, maar om het nou op de voorkant in het zilver te doen, vind ik wel een aparte keuze. Op de achterkant zie je het driehoekje wat het logo is van Lil’ Vibe.

De test van de Lil’ Vibe Lil’ Rabbit Vibrator

De achterkant van de lil’ vibe lil’ rabbit vibrator De onderkant van de lil’ vibe lil’ rabbit vibrator. Je ziet het knopje en de oplader die de vorm van een hartje heeft.

Ik heb het al een keer eerder gehad met de Fifty Shades Freed Crazy For You Bullet waar ik toen ook al niet blij mee was. Deze vibrators beginnen met het hardste steady standje. Het volgende standje is een zachter steady standje en daarna volgt het zachtste steady standje. Waarom zou je dit doen? En waarom zou iemand dit willen? Ik denk dat echt voor de meeste mensen geldt dat ze stimulatie rustig willen opbouwen. Dan begin je dus met een zacht standje, om vervolgens steeds harder te gaan. Dat kan dus niet met deze vibrator. Echt storend.

Maar! Ik kan het de Lil’ Vibe Lil’ Rabbit Vibrator wel vergeven. Omdat de vibraties zó goed zijn dat ik daar gewoon heel vergevingsgezind van word. Ik kan niet zoveel fijne stimulatie handelen en dan ook nog geïrriteerd zijn. Want jeetje, wat wordt mijn clitoris blij van deze vibrator zeg!

Die oortjes zorgen er voor dat ik precies het juiste plekje kan raken. Ik kan één oortje gebruiken voor pinpointstimulatie net naast mijn clitoris. Of ik kan beide oortjes aan beide kanten van mijn clitoris laten trillen terwijl ze een beetje flapperen. Als je iets minder directe stimulatie wil, zou je ook nog de achterkant van de kop van de konijn kunnen gebruiken. Er zijn meerdere manieren waarop je deze minivibrator kan gebruiken, maar persoonlijk word ik dus erg blij van die oortjes die de vibraties echt heel goed doorgeven.

Nu heeft deze Lil’Rabbit Vibrator ook nog zeven patronen. Ik ben niet zo’n patronen-fan, maar sommigen zijn best lekker. Dat geldt zeker niet voor alle patronen, want er zaten er een paar bij die ik echt vrij slecht vond. Maar goed, ik denk niet dat dat heel erg is, aangezien er dus héle goede steady standjes zijn en ook nog patronen die ook lekker voelen. Zeker met deze aanbiedingsprijs is dit niks om over te klagen.

Conclusie

De Lil’ Vibe Lil’ Rabbit Vibrator ziet er schattig uit en doet het super goed. De vibraties zijn super krachtig en stimuleren mijn clitoris heel goed. Je kan met één van de oortjes een wat meer pinpoint-sensatie krijgen, of beide oortjes tegelijk gebruiken of de achterkant van de kop van het konijntje om juist een wat groter gebied te stimuleren. Veel opties die allemaal lekker en super stimulerend zijn, en dat voor zo’n klein prijsje! Zeker een aanrader dus.

Je kan de Lil’ Vibe Lil’ Rabbit Vibrator hier bestellen bij Easytoys, nu in de aanbieding voor 19,95 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.