Lickgasm Kiss & Tell Pro

19-01-2024

Soms zeggen mensen wel eens: jij doet dit werk al zo lang, jij hebt vast alles al gezien. Maar gelukkig is dat niet waar. Ik word ook nog steeds wel eens verrast door sextoys die zo weird zijn dat ik denk: hoe verzin je dit? Dat dacht ik ook toen ik de Lickgasm Kiss & Tell Pro zag. Deze sextoy ziet er uit als een mondje, met lippen en tong. Dat is op zich nog niet zo uniek. Maar hij hapt! Of officieel zijn dit kusbewegingen. Maar even, hij hapt dus gewoon. Ik hou er van! Ik kreeg deze bijzondere sextoy van Easytoys.

Specs

Materiaal: siliconen en ABS (bodysafe)
Oplaadbaar: ja
Standjes: 3 steady standjes en 6 patronen (met beweging en vibratie). De vibrator heeft 4 steady standjes en 6 patronen
Waterproof: ja (IPX6)
Verkoopprijs: 149,99 euro, hier te koop bij Easytoys
Is ’t wat? Dit is zó raar, maar wel lekker!

Weirde sextoy

Ja, mensen, ik heb toch best wat aparte toys getest. Van light saber dildo tot dildo met m’n eigen hoofd in miniatuur er op, noem maar op. Jay en ik hebben daar wel eens een video over gemaakt. Maar deze Lickgasm Kiss & Tell Pro behoort toch zeker tot één van de weirdste sextoys die ik heb getest. Als hij nog niet aan staat, vind ik hem al een beetje gek. Het doet me meer denken aan een masturbator dan aan een sextoy voor mijn vulva. Er is een periode geweest dat sextoys met een tongetje even helemaal hip waren, maar dat waren meestal maar kleine tongetjes. En de rest van de toy zag er meestal ook niet uit als een mond. Maar goed, al die toys, die hadden geen happende mond. Ik weet ook gewoon niet zo goed hoe dit gegaan is. Dat mensen dan gingen vergaderen over ideeën voor nieuwe sextoys en dat iemand aan die tafel dan zegt: laten we een happende sextoy maken! En dat die anderen dan ook roepen: ja, wat een goed idee! Hebben ze discussies gehad over of er wel of geen tandjes in deze toy moesten zitten? Ik vraag me dat dus serieus af. Ik ben trouwens wel blij dat ‘ie geen tandjes heeft. Al vond ik die masturbators met tandjes best leuk. Maar bij mijn clitoris heb ik gewoon liever geen tandjes.

De staafvibrator in het handvat van de Lickgasm Kiss & Tell Pro

Wat ik ook echt een aparte keuze vind in deze Lickgasm Kiss & Tell Pro, is dat het handvat ook een vibrator is. Een hele basic staafvibrator. Nu is er absoluut niks mis met een basic staafvibrator, maar ik denk gewoon niet dat de mensen die gaan voor zoiets aparts als deze happende sextoy, dat die zitten te wachten op een middelmatige staafvibrator. Als je deze Lickgasm toy koopt, dan ga je voor bijzonder, voor anders, voor nieuwe sensaties. Wat moet je dan met een niet meer dan redelijk trillende gladde vibrator? Met een curve die zelfs mijn easy G-spot niet weet te plezieren. Dus, dit is eigenlijk ook alles wat ik over die kant/functie van deze sextoy wil zeggen. Voor de staafvibrator hoef je het niet te doen. Zie dat maar gewoon als een handvat.

De voorbereiding

Maar goed, terug naar die mond. Die tandloze mond. Bovenop de toy zitten drie knopjes. Het middelste knopje is het powerknopje. Het knopje aan de kant van de staaf is om door de vibratiestandjes van de staaf te klikken en het knopje aan de kant van de mond is om door de standjes van de mond te klikken. Natuurlijk had ik liever een plus- en minknopje gehad in plaats van een los powerknopje, maar goed.

Als ik de mond aanzet, hoor ik gelijk dat geluid wat de meeste bewegende toys maken. Zo’n mechanisch geluid. Het is niet heel hard, maar als je gevoelig bent voor geluid van je sextoys, dan kan je deze Lickgasm beter overslaan. Als je vaker mijn reviews leest, weet je dat ik voorstander ben van goed glijmiddel. Helaas is niet elk glijmiddel goed. Bij een toy van siliconen gebruik je beter geen siliconenglijmiddel, want dat kan je sextoy dan aantasten. Waterbasisglijmiddel dus. Ik kies altijd voor een glijmiddel zonder glycerine en parabenen, want die kunnen de vagina irriteren. Dus ik gebruik graag Sliquid, Pjur Woman Nude of YesForLove Natural Lube. Bij zo’n toys als deze Lickgasm Kiss & Tell Pro is genoeg glijmiddel gebruiken essentieel. Je wil dat de toy makkelijk kan bewegen over je vulva.

Happende sextoy

Met lekker wat glijmiddel ging ik dan aan de gang. Ik had géén idee wat ik kon verwachten. Of het zou voelen alsof iemand mijn clit er af zou bijten (oke, dan wel zonder tanden) of, nou ja, ik had gewoon geen idee. Eerlijk gezegd ging ik er niet vanuit dat het lekker zou zijn. Heel eerlijk, ik wilde deze toy alleen omdat ik ‘m zo fucking grappig vond. Want wie wil er nou een happende sextoy?

Dus. Toen werd ik dus echt verrast. Want wow, deze Lickgasm voelt dus gewoon écht heel lekker. De lippen bewegen zachtjes over mijn vulva terwijl de tong daar tussen ook nog trilt. Ik geloof niet zo in sextoys die orale seks nadoen, maar deze heeft daar toch wel echt iets van weg! Ik kan niet ontkennen dat ik mezelf niet een beetje voor gek verklaarde dat ik zo lag te genieten van een happende sextoy bij mijn clitoris, maar het voelde zo lekker, dat al snel al mijn gedachten gewoon verdwenen. Deze Lickgasm is echt een pro.

Het is een heel andere sensatie dan ‘normale’ sextoys. Het komt nog het meest in de buurt bij de Fantasy for Her Her Ultimate Pleasure, maar die was weer gelijk zo ontzettend heftig met ook dat vacuüm zuigen er nog bij. Dat was trouwens ook zo’n toy die ik vooral wilde omdat die zo weird was, maar wel heel lekker bleek. Misschien onderschat ik sextoys met tongen gewoon standaard. Of sextoys die er gewoon weird uit zien.

Maar, deze Lickgasm voelt dus echt als een bewegende mond bij je vulva. Ik vind die beweging echt heel lekker en intens voelen en totaal anders dan vibratie of luchtdrukstimulatie. Dit is niet iets wat ik elke dag zou willen gebruiken, maar voor zo af en toe is het echt geweldig.

Verschillende standjes

De eerste drie standjes zijn steady, de mond beweegt gewoon steeds wat sneller. Daarna komen de patronen. Die voelen ook gelijk wat meer onvoorspelbaar, wat ik leuk vind. Ook is bij die patronen de vibratie van de tong vaak wat beter en intenser voelbaar. Maar dat hele steady, dat is ook echt top hoor. Gewoon die beweging die zich steeds maar herhaalt, en precies op het goede plekje. Ik hou er van.

Ik dacht dat het ook lekker zou voelen om de mond een kwartslag te draaien, maar dat viel me een beetje tegen. Wél vond ik het lekker om met de mond een beetje op en neer te bewegen, zodat mijn hele vulvalippen ook gestimuleerd werden. Ja, ik had het niet verwacht, maar ik ben echt wel fan van deze Lickgasm Kiss & Tell Pro. Oké, ik had wel verwacht dat ik fan zou zijn van hoe bizar hij beweegt en dat ik dat gewoon ontzettend grappig zou vinden. Maar dat ‘ie zo lekker zou voelen, had ik gewoon echt niet gedacht.

Conclusie

De Lickgasm Kiss & Tell Pro ziet er ontzettend gimmicky uit, waardoor ik niet verwacht had dat ‘ie ook lekker zou zijn. Maar deze weirde sextoy is wél heel lekker! Het gevoel van de lippen die bewegen en de tong die trilt is echt heel goed. Als je houdt van bewegende stimulatie en nieuwe, een beetje rare, sensaties, dan is dit echt een goede toy voor jou. En je kan ook gewoon echt lachen met deze toy. Ik heb enorm veel lol gehad met een filmpje wat ik maakte met deze toy en macarons.
De staafvibrator zie ik maar gewoon als handvat, want daar is echt niets over te melden anders dan dat het een hele basic staafvibrator is en dat ik dat niet passend vind bij zo’n bijzondere sextoy.

Je kan de Lickgasm Kiss & Tell Pro hier bestellen bij Easytoys voor 149,95 euro

 

 

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.