Liberator Pulse Sekskussen | Sekskussen review

06-01-2020

Review: Liberator Pulse Sekskussen

Sekskussens, wat moet je er mee? Dat vroeg ik me ook af, voor ik de Liberator Wedge/Ramp Combo getest had. Toen kwam ik er achter hoe ontzettend tof sekskussens zijn. Toen ik van Easytoys de Liberator Pulse kreeg, was ik dan ook erg blij. Ik was benieuwd of dit sekskussen, in een hele andere vorm, ook zo fijn zou zijn.

De verpakking van het Liberator Pulse Sekskussen

De doos van het liberator pulse sekskussen op mijn bed. Je ziet een vrouwenlichaam in lingerie achter het kussen liggen op de doos. De zijkant van de doos van het liberator pulse sekskussen opengeklapt. Je ziet foto's van een stel die bezig is op het kussen en ook nog drie tekeningen voor inspiratie wat je met het kussen kan doen.

Ik verwacht ook niet anders van Liberator, maar ook deze verpakking is gewoon weer helemaal goed. Het ziet er netjes maar ook sexy uit. Normaal hou ik niet zo foto’s van mensen op verpakkingen van seksspeeltjes, maar op deze verpakking vind ik het er wel mooi uitzien. Onder het flapje zie je ook nog wat voorbeelden van hoe je het sekskussen kan gebruiken. Zowel met tekeningetjes als met echte mensen. Fijn voor wat inspiratie, want ik had zelf ook niet gelijk door hoe je deze Liberator Pulse nou precies kon gebruiken.

De hoes die om het kussen zit, is waterdicht. De stof voelt lekker zacht aan, maar trekt wel als een gek stof en pluisjes aan. Ook zaten er al wat plekjes op de stof die er niet helemaal mooi uitzagen. Dat is iets wat je met deze stof al snel hebt. Ik vind het zelf niet zo storend, maar als je goed kijkt, of foto’s maakt van het kussen (maar wie anders dan een sekstoytester doet dat?), valt het wel op.

Slechtste unboxing ooit

De gebruiksaanwijzing van het liberator pulse sekskussen waarop staat hoe je hem uit de vacuum verpakking moet krijgen en hoe je een dildo er in kan schuiven. De onderkant van het liberator pulse sekskussen. Je ziet de rits van de buitenstelaag stof, die staat open. Daar onder zie je nog een rits met een meer glimmende stof, die me een beetje aan een regenpak doet denken.

Wat ik ook echt grappig vind is dat de Pulse helemaal vacuum verpakt zit. Daardoor is de doos dus zo klein. Of nou ja klein, kleiner dan het sekskussen zelf in elk geval. Ik dacht dat het leuk was om ‘m even uit te pakken in een vlog. In mijn hoofd zou dat er dan helemaal tof en soepel uitzien. In de praktijk leidde het tot de slechtste unboxing video ooit, maar we hebben er wel om gelachen. Het was dus nog best wel lastig om ‘m uit z’n strakke verpakking te krijgen, maar als het eenmaal gelukt is, dan heb je ook wat.

Seksmeubels

Het liberator pulse sekskussen naast de liberator wedge. De wedge is veel breder dan de pulse Het liberator pulse sekskussen en de wedge van achteren gezien. De pulse is duidelijk hoger dan de wedge

Eerder testte ik de Liberator Wedge/Ramp Combo, dat zijn twee losse sekskussens, die je ook op elkaar kan leggen. Deze Liberator kussens worden ook wel seksmeubels genoemd. Het zijn echte positioneringskussens. En dat werkte ook verrassend goed. Maar de Liberator Pulse kan je niet alleen als positioneringskussen gebruiken. Hij heeft ook vakjes om een dildo of vibrator in te schuiven!

Waarom zou je een Liberator sekskussen gebruiken?

De regenboogdildo die in het vakje van de liberator pulse geschoven wordt. De regenboogdildo zit met de zuignap in het vakje van de liberator pulse geschoven.

Toen ik nog nooit een sekskussen gebruikt had, vond ik het echt onzin. Ik heb in mijn bed en op mijn bank ook kussens. Die kan ik ook prima gebruiken. Bovendien heb ik ook niet per se kussens nodig tijdens de seks. Dat laatste is ook helemaal waar. Je kan prima seks hebben zonder (seks)kussen. Het eerste klopt niet helemaal. Ja, ik heb wel kussens, maar die kussens zijn echt niet te vergelijken met de Liberator kussens. Normale kussens deuken heel makkelijk in, zelfs de stevige kussens. Maar de Liberator sekskussens houden echt hun vorm. Ze deuken wel een klein beetje in, het zijn tenslotte kussens en geen blokken hout. Maar omdat ze hun vorm zo goed behouden, zijn ze dus perfect om te helpen bij bepaalde standjes. Dat kan je met een gewoon kussen (of opgestapelde kussens) echt niet bereiken.

Verrassend

De jejoue mimi soft wordt in het vibratorvakje van de liberator pulse geschoven. Je kan ook goed de vorm van de pulse zien, die iets weg heeft van een liggende komma. Het liberator pulse sekskussen van de zijkant, waarbij je ziet dat de dildo en de jejoue mimi in de vakjes zitten.

De Liberator Wedge verbaasde mij echt omdat mijn benen bijna als vanzelf de lucht in gingen, toen ik met mijn billen op het hoge stukje lag. Door de hoek waarin je dan ligt, is het super makkelijk om je benen de lucht in te gooien. Natuurlijk kan dat zonder kussen ook, maar bij mij gaat dat dan echt niet zo soepel. En het ligt ook gewoon heel lekker. Ik was benieuwd of de Liberator Pulse me ook zo zou verrassen.

Liberator Pulse met dildo

Een lichtroze, vrij rechte, vibrator, zonder uitlopende onderkant, op het liberator pulse sekskussen De lichtroze vibrator in het vakje van de liberator pulse. Je ziet dat 'ie een stuk korter is.

Ik zocht een fijne dildo met zuignap uit en schoof die in het vakje. De dildo zat echt super stevig vast. Als je een dildo of vibrator zonder zuignap hebt, kan je ‘m in de opening duwen. Dan verlies je wel een klein stukje lengte van je toy. Voor mensen die kortere benen hebben, kan dat juist een goed iets zijn. Dildo’s met een hele dikke onderkant, zoals de Ivy Toys Kollosos, passen er niet in.

Er zijn nog twee extra vakjes waar je een kleine vibrator in kan schuiven, voor vibraties tegen je clitoris en/of anus. Ik koos de Je Joue Mimi voor vibraties bij mijn clitoris, vanwege de goede vorm en fijne, diepe vibraties.

Schommelen

De ivy toys kollosos dildo op het kussen. Je ziet dat de basis van deze dildo heel dik is waardoor hij dus niet in het vakje past. Het liberator pulse sekskussen met daarop de ivy toys kollosos, die niet past vanwege de brede onderkant. Daarnaast een gele dildo zonder aparte basis en een regenboogdildo met zuignap, die beiden wel in het vakje passen.

Het voelde even vreemd om me in de juiste positie te manoevreren, zodat de Liberator Pulse tussen mijn benen zat. Zoiets voelt toch altijd een beetje awkward. Maar toen ik eenmaal zat, dacht ik daar niet meer aan. de onderkant van de Pulse is rond. Ik had eigenlijk verwacht dat door mijn gewicht daar niet meer zo veel merkbaar van zou zijn. Maar dat had ik verkeerd. Ik kon perfect schommelen met de Pulse. En terwijl ik de schommelbeweging maakte, waar ik zelf maar weinig voor hoefde te doen trouwens, voelde ik de dildo zachtjes in mijn vagina stoten. Wow! Dat voelde echt heel goed.

Ik had niet verwacht dat het zo goed zou werken. Ik vond het kussen er wat smal uitzien ook, maar nu bleek dat ‘ie voor mij ook echt niet breder had moeten zijn, want dan had ‘ie echt niet meer comfortabel tussen mijn benen geklemd gezeten. Nu voelde het precies goed.

Het vibratorvakje van de Liberator Pulse

Close-up van de vakjes van het liberator pulse sekskussen In de twee vibratorvakjes zitten twee vibrators. In één de jejoue en in de ander een lelo.

Het vakje waar de Mimi in zat, zat voor mij niet helemaal op de goede plaats. Ik denk dat het aan mijn lichaamsbouw ligt, maar dat is wel iets om rekening mee te houden. Ik vond het zelf niet zo erg, omdat ik heel erg genoot van het stotende gevoel van de dildo. De bewegingen waren niet super diep zo met het schommelen, maar zeker wel stimulerend genoeg om heel erg van te genieten. En het was zo makkelijk! Van tevoren was ik bang dat het net zo’n fiasco zou worden als met de LoveArc waar ik duidelijk niet fit en bendy genoeg voor was. Maar gelukkig was dit allemaal veel beter en makkelijker.

Standjes

Het liberator pulse sekskussen op z'n kop, als positioneringskussen, gezien vanaf de zijkant. Je ziet dat de ene kant hoger en rechter is dan de andere. Hij lijkt zo op een komma. Het liberator pulse sekskussen op z'n kop, als positioneringskussen, gezien van schuin-achter.

Wat ook heel leuk is met de Liberator Pulse, is om ‘m om te draaien en er over heen te buigen/liggen. Je kan ‘m dan perfect gebruiken als spankingbankje of gewoon als hulp bij bijvoorbeeld doggystyle seks. Super comfortabel! Is dat iets wat je echt nodig hebt? Nee. Maakt het je leven gewoon even wat leuker en makkelijker? Ja. I love it! Je kan zelf dan nog bepalen welke kant gebruikt, want bij de ene kant liggen je billen een stuk hoger dan bij de andere kant. Hangt ook van je lengte af wat fijn is. Maar ik vind dat dus super handig, want meer variatie en dus voor meer lichamen geschikt. En voor meer standjes ook nog.

Ik had verwacht dat het voor mij niet lekker zou liggen, omdat ik echt breder ben dan het kussen, maar ook dat klopte niet. Het lag juist super lekker. Juist omdat het kussen zo stevig is, geeft het me echt genoeg steun en merk ik helemaal niet dat het smal is.

Love sailor

Close up van het deel van de verpakking waar je alle standjes ziet die je met het liberator pulse sekskussen kan doen. Een grote pluche unicorn zit op het liberator pulse sekskussen. Je ziet nog net de regenboogdildo tussen zijn benen.

Op de zijkant van de verpakking stonden nog meer ideeën voor standjes, maar zoals bijvoorbeeld  de ‘love sailor’ waarbij je partner op het kussen moet zitten en jij het kussen tussen je benen hebt en dan orale seks gaat geven, dat spreekt me helemaal niet aan. Ik vind het een leuk idee hoor, maar ik vind het er al onhandig en oncomfortabel uitzien. Ik heb ook niet het idee dat ik bij iets als pijpen extra hulp van een sekskussen kan gebruiken. Maar het is wel goed om te weten dat je er dus van alles mee kan doen. Net wat jij leuk, geil of handig vindt.

Conclusie

Ik ben zó blij met de Liberator Pulse! Ik vind het echt een super leuk sekskussen en weer heel anders dan de Wedge/Ramp. Het is echt super lekker en makkelijk om ‘m met een dildo te gebruiken en dan te schommelen. Ook als spankingbankje of positioneringskussen voor tijdens de seks vind ik ‘m super comfortabel. Ik hou van Liberator! En ook fijn: dit kussen is ook nog best wel betaalbaar.

Je kan het Liberator Pulse Sekskussen hier bestellen bij Easytoys, voor 99,95 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

7 Reacties

 1. Wat bijzonder, ik weet niet zo goed of ik zoiets het geld waard vind. Eigenlijk zou je het eerst eens ergens moeten kunnen uitproberen 😅

  Antwoord
  • Ja, dat is met zoveel sekstoys jammer, dat je het niet eerst even kan proberen.
   Dit is wel echt iets wat gewoon enorm tof is als je het hebt, maar wat wel wat lastig voor te stellen is als je het nog niet hebt.

   Antwoord
 2. Die liberator kussens lijken mij echt supertof. En jouw review bevestigt dat alleen maar weer. Wat in mijn praktische hoofd dan wel gelijk weer opkomt, haha…..waar bewaar ik zo’n ding? Ik hoef ze niet steeds in het zicht te hebben op de slaapkamer. Maar daarvoor is vast ook wel weer een oplossing te verzinnen :)….

  Antwoord
  • Oh ja, inderdaad! En dan is deze nog best wel klein. Die wedge/ramp die we ook hebben, het ramp deel daarvan, is echt enorm! Maar deze past hier met gemak in de (kleding)kast.

   Antwoord
 3. Zou handig zijn moest je deze terug vacuüm kunnen zuigen voor opberging :p

  Antwoord
  • Zooo, echt ja! Dat zou echt perfect zijn!!

   Antwoord
 4. De nieuwere modellen van Ivy Toys hebben een plattere basis! Ik dénk dat die wel passen.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.