Liaison Curve

20-01-2023

Een vibrator die half van glas, half van siliconen is en ook nog een LED lichtje heeft. Hoe tof is dat? Ik was gelijk enthousiast. Ik kreeg deze Liaison Curve van Orion.

Specs

Materiaal: borosilicaatglas en siliconen
Oplaadbaar: ja
Standjes: 10 standjes waarvan 3 steady
Waterproof: je mag alleen het glazen deel in water doen
Verkoopprijs:  79,95 euro, hier te koop bij Orion
Is ’t wat? Het ziet er veel toffer uit dan dat het voelt.

De verpakking en de inhoud

De liaison curve naast de verpakking De achterkant van de verpakking van de liaison curve

De verpakking van deze Liaison Curve is in elk geval wel origineel! Geen saaie witte doos, maar een zwarte doos met een druk groen printje én een foto van de vibrator. Op de achterkant vind je allerlei informatie over de toy. Wat me gelijk opvalt is dat er staat dat je alleen de glazen kant in water mag stoppen. Er staat verder niks over hoe (spat)waterdicht deze toy wel of niet is. Dat vind ik in deze tijd best apart. En zeker gezien deze vibrator toch bijna 80 euro kost, vind ik dit wel jammer.

Ook staat er dat het LEDlampje het glazen deel laat oplichten en dat je daarvoor de notitie onderop moet bekijken. Maar ik zie geen andere notitie dan die over het water. Dus geen idee wat daar nu precies de bedoeling van is.

Mijn eerste indruk van de Liaison Curve

De liaison curve naast een lipstick De liaison curve in mijn hand

Ik vind deze vibrator er echt heel tof uitzien! De combinatie van het witte siliconen met het glas geeft gewoon een hele mooie look. En dan die vorm zo apart gebogen, ik vind het helemaal leuk!

In het midden van de vibrator, op het siliconendeel, zit het knopje waar je mee door de standjes klikt. Daarboven vind je het logo van You2Toys, waar Liaison dus blijkbaar een submerk van is.

Als je de vibrator aanzet, gaat ook gelijk het lampje aan. Ik vind het wel jammer dat je het lampje niet los van de vibratie aan of uit kan zetten.

Zonder het lampje aan, lijkt het glas gewoon helemaal glad. Maar als je het lampje aanzet, dan zie je allerlei krasjes in het glas. Het lijkt wel echt in de binnenkant te zijn, dus ik ga er vanuit dat het verder geen probleem is, maar het is wel echt heel opvallend en net een beetje jammer. Want het ziet er juist zo tof uit met dat lampje. Maar dan ook echt héél tof.

De test van de Liaison Curve

De liaison curve De liaison curve met het lichtje aan. Je ziet ook de krasjes.

Zoals altijd kwam ik natuurlijk weer met mijn Sliquid glijmiddel. Ik hoop dat je het ondertussen weet: bij siliconen toys gebruik je betere waterbasis glijmiddel (en geen siliconen glijmiddel) en glijmiddel zonder glycerine en parabenen geeft geen irritaties aan je vagina. Sliquid is mijn favoriete glijmiddel, want het heeft geen irriterende ingrediënten en je hebt er superveel verschillende soorten van.

Ik begon met het glazen deel van de Liaison Curve, want de vibrator ziet er ook zo uit alsof die het handigst te gebruiken is. Glazen dildo’s (nu is dit een vibrator en geen dildo, maar goed) vind ik eigenlijk altijd wel fijn voelen. Het materiaal voelt een beetje zwaar en vooral heel lekker glad en hard. Dat geeft goede stimulatie. De vorm van het glazen deel is niet superbijzonder. Het heeft wel een kromming, maar voor mijn G-spot is ‘ie toch niet ideaal. Dit is niet de beste G-spot stimulator. Liaison heeft ook nog een speciale G-spot vibrator, wellicht is die beter geschikt.

Ik vind het wel lekker voelen dat de bovenkant wat dikker en voller is en de onderkant juist wat smaller. Vooral als ik ‘m heen en weer beweeg voel ik dit goed en voelt dit fijn.

De vibraties zijn vrij zwak en worden door het glas niet zo goed doorgegeven. Voor mij voegde dat dus niet heel veel toe. Het lichtje vond ik wel echt heel tof, maar misschien komt dat ook wel omdat ik gewoon een beetje een vibrator-nerd ben. (Oké, laat dat beetje maar weg.)

Het siliconendeel van de Liaison Curve

Het glazen deel van de liaison curve De liaison curve met het lichtje aan.

Het siliconen deel is een stuk dikker dan het glazen deel. Ik hou best van een beetje formaat, dus dat vond ik er wel fijn aan voelen. Maar de vorm van de hele vibrator is niet zo handig wanneer je dit deel inbrengt. Ook de plek van het knopje en het gaatje waar de lader in moeten, vind ik niet op een hele fijne plek zitten. Bij het glazen deel gaat dit allemaal prima, maar wanneer je de siliconen kant gebruikt, is het net allemaal wat onhandiger.

Wel voel je de vibraties in dit deel beter. Alsnog zijn die niet heel krachtig of diep, helaas. Ik vind deze toy eigenlijk als dildo fijner. Maar ik wil het lampje wel aan, dus moeten de vibraties ook wel aan.

Conclusie

Ik vind de Liaison Curve echt een hele mooie toy. Maar de uitvoering is nog niet helemaal perfect. Het glazen deel stimuleert niet heel erg, maar voelt wel lekker. Het siliconen deel is een beetje onhandig door de vorm. Ook zijn de vibraties niet heel goed en het lampje is niet los in te schakelen.

De Liaison Curve is best leuk, maar voor bijna 80 euro had ik toch wel meer verwacht.

Je kan de Liaison Curve hier bestellen bij Orion voor 79,95 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.