Leten Sara

29-04-2017

Leten sara

Van het merk Leten had ik eigenlijk nog nooit gehoord, maar zodra ik over de Leten Sara hoorde, en dan vooral het feit dat er drie motoren in zitten, stond deze rabbit vibrator gelijk hoog op mijn sextoy review wishlist.

Een bijzondere rabbit vibrator

Sara is dus een rabbit vibrator, ook wel een dubbele vibrator of een Tarzan vibrator genoemd. Hij geeft zowel inwendige stimulatie als clitorale stimulatie. De Sara, die van siliconen gemaakt is, heeft een vrij dikke en flexibele schacht die zacht maar stevig aanvoelt. De twee β€˜oortjes’ stimuleren je clitoris. Het bijzondere van deze vibrator is dat elk oortje zijn eigen motor heeft. De schacht heeft natuurlijk ook zijn eigen motor, dus dat maakt totaal drie motoren. Dat klinkt toch echt wel veelbelovend.

Verder is de Sara ook waterproof, wat natuurlijk altijd makkelijk is. De vibrator heeft een knop in de vorm van een klavertje vier. Ziet er schattig uit, en is makkelijk te bedienen. Er is een power knopje, de knopjes rechts en links zijn om de vibrator harder of zachter te laten trillen (je bedient hiermee alle drie de motoren tegelijk) en het bovenste blaadje laat je door de verschillende vibratiepatronen gaan.

Oplaadbaar

De Leten Sara is oplaadbaar. Aan de achterkant van de schacht zie je als je goed kijkt ook weer een klavertje vier, en in het midden daarvan kan je de lader er in drukken. Je moet wel echt even goed doorduwen voor hij erin gaat. Dit liet mij eerst ernstig twijfelen of ik niet tegen het verkeerde gaatje zat te duwen (want hee, dat gebeurt ;-)) maar uiteindelijk ging de lader er toch gewoon in. Gelukkig maar. Je krijgt een USB oplader er bij in de doos.

De Sara zit in een mooie stevige opbergdoos waarin je β€˜m ook kan bewaren. Mooi roze, met Leten in glimmende letters. Ik word daar best blij van, het geeft gelijk een luxe gevoel. En ik hou van roze, dus pretty! Maar ook gewoon handig om je vibrator en de oplader in te bewaren.

Glijmiddel

Omdat de Sara vrij dik is, vond ik het wel fijn om er glijmiddel bij te gebruiken. Ik had nog glijmiddel op waterbasis liggen om te testen, AgapΓ© van JO, daarover later in een andere review meer. Bij siliconen toys kan je geen glijmiddel op siliconenbasis gebruiken.

Ik vind het altijd fijn als een vibrator een beetje dik is, dat geeft mij meer stimulatie. En met de stimulatie van deze vibrator zou het toch wel goed moeten zitten, dacht ik.

De echte test

Ik was echt super nieuwsgierig om nu te gaan ervaren hoe dat nu zou voelen, zo’n dubbele motor op mijn clit, dus ik zette de vibrator aan door drie seconden op het power knopje te drukken. Ik voelde een zachte trilling en hoorde een zacht gebrom, het geluid viel erg mee. Maar de trillingen waren nog niet echt wat ik er van verwachtte, dus ik drukte snel door naar een hoger standje en plaatste de flexibele oortjes op de juist plek, zodat mijn clit er precies tussen lag. Ik drukte gelijk door naar nog een standje hoger, en het was lekker, maar nog niet echt super indrukwekkend.

Zingende aliens

De Leten Sara heeft zeven gewone vibratie standen. Ik vind hele diepe vibratie altijd fijn. Deze vibratie was wel lekker, maar niet heel diep. Op zich eigenlijk ook wel logisch, want in die kleine oortjes past natuurlijk niet echt een indrukwekkende motor. Ik besloot om maar gewoon voor het hardste standje te gaan, dus drukte nog een paar keer op het knopje. Maar bij standje zes schrok ik toch wel een beetje van het geluid. Eerder was dat nog een zacht gebrom, maar nu leek het een beetje op een groep zingende aliens. Zo’n hoog zoemend geluid is meestal een aanwijzing dat de vibratiefrequentie om het zo maar even te noemen, te hoog is. Ik wil juist een lage frequentie vibraties, lekker diep, en dat geeft dan ook een laag brommend geluid.

Vibratiepatronen

Ik bedacht me dat er natuurlijk ook nog verschillende vibratiepatronen waren die ik nog kon proberen. Maar ook daar werd ik van het geluid niet zo blij. Zodra hij in het patroon wat harder ging, was het geluid weer vrij irritant. En omdat het nu ook niet continu was, vond ik het erg afleidend. Al zat er wel een lekker patroon in waarbij hij snel achter elkaar aan en uit ging, waardoor de oortjes een beetje begonnen te klapperen bijna, wat een erg lekkere stimulatie gaf.

Terug naar de gewone vibratie dan maar, standje vijf, waar het geluid gewoon nog wel okΓ© was. Ondanks dat de vibratie dus niet heel diep was, voelde het wel gewoon lekker. Twee oortjes die allebei zo tegen je clit aan trillen, dat doet het toch wel hoor, zeker in combinatie met de dikke schacht die ook nog eens mee trilt. Dus zo kreeg ik alsnog vrij makkelijk een orgasme.

Conclusie

Als de vibratie wat dieper geweest was, was dit echt de perfecte rabbit vibrator. Nu is hij gewoon echt okΓ©, zeker als je naar de prijs kijkt. Dit is gewoon een goede koop als je een niet al te dure rabbit vibrator wilt die wel van siliconen is, waterproof en oplaadbaar is. Al die dingen zijn gewoon helemaal fijn, want je ziet nog steeds genoeg rabbit vibrators van poreuze materialen, waar nog batterijen in moeten ook, in dezelfde prijsklasse. Als je niet per se super krachtige vibratie wilt, dan is dit echt een leuke vibrator voor jou.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.