Lelo Smart Wand Large

05-07-2019

Sextoy review by Tess: Lelo Smart Wand Large

Een hele tijd geleden testte ik al de Lelo Smart Wand Medium. Daar was ik meer dan tevreden over. En nu kreeg ik van Willie de Lelo Smart Wand Large. Of nou ja, nu, hij ligt al een tijdje hier in de kast moet ik zeggen. Ik had nog niet echt de overtuiging dat de Smart Wand Large heel anders zou zijn dan de Smart Wand Medium, dus het duurde even voor ik โ€˜m weer uit de kast haalde.

De luxe verpakking van de Lelo Smart Wand Large

Lelo smart wand large Lelo smart wand large

De Lelo Smart Wand Large heeft dezelfde verpakking als de Medium versie. Het ziet er mooi en luxe uit. Een beetje braaf wel. Op de achterkant van de doos zie je iemand die de Smart Wand als massageapparaat gebruikt. Ja, natuurlijk kan je dat ook doen met een wand vibrator, maar ik denk dat de meeste mensen โ€˜m toch niet daarvoor aanschaffen. In deze doos, vind je nog een stevige witte doos, met de merknaam Lelo in het goud. Deze doos zou je prima als bewaardoos kunnen gebruiken.

De inhoud

Lelo smart wand large Lelo smart wand large

Hier in vind je de Lelo Smart Wand Large, een zakje glijmiddel, een garantiekaartje, de oplader (gewoon met stekker, geen USB kabeltje dus), de gebruiksaanwijzing en een heel mooi bewaartasje. Het bewaartasje is een mooi voorbeeld van de Luxe die Lelo wil uitstralen. Meestal krijg je zoโ€™n zijden zakje met koordje, maar niet bij deze Smart Wand. Het zakje lijkt wel van neopreen en heeft zelfs aan de binnenkant een ander kleurtje dan de buitenkant. Erg mooi en handig. Wat ik wel opvallend vind is dat de lader dus nog een stekker heeft. Dat is wel een beetje ouderwetsch. Ook steek je de lader echt met een pinnetje in de magic wand. Hierdoor lijkt het alsof de wand niet waterproof is, maar dat is โ€˜ie dus wel. De wand is gemaakt van siliconen en daardoor helemaal bodysafe. Niet giftig en niet poreus dus ook. Het gouden deel op de wand is gemaakt van ABS plastic en dat is ook bodysafe.

De Lelo Smart Wand mee naar een feestje

Lelo smart wand large Lelo smart wand large

Het ziet er allemaal heel mooi uit dus. De Luxe uitstraling die je ook mag verwachten bij een sextoy in deze prijscategorie. Want de Lelo Smart Wand is zeker niet goedkoop. Maar toch lag hij al een tijdje hier in mijn kast. Mijn kast vol met seksspeeltjes die ik nog moet testen. Een paar maanden geleden is hij wel even uit de kast gekomen. Een vriendin stuurde me een berichtje, omdat we allebei naar hetzelfde kinky feestje gingen, en ze wilde heel graag de Lelo Smart Wand uitproberen. Dus natuurlijk nam ik โ€˜m voor haar mee. Samen met de Smart Wand Medium, want daarvan wist ik al dat die heel goed was.

Waar is dat feestje?

Lelo smart wand large Lelo smart wand large

Dus op het feestje kwam ze โ€˜m op een gegeven moment ophalen en verdween er mee naar boven. Uren later toen ik weg wilde gaan, bedacht ik me net op tijd dat ik mijn Smart Wands nog moest meenemen. Dus ik ging op zoek. Boven aangekomen, nou ja, ik zal jullie de details besparen, maar het was een leuk uitzicht. En twee mensen met enorm blije gezichten. Behalve dan toen ik zei dat ik naar huis zou gaan en de Smart Wands weer mee moesten. Maar die vriendin was enorm enthousiast dus, vooral over de Lelo Smart Wand Large. De volgende dag bestelde ze er zelf een. En toch belandde de Smart Wand weer in mijn kast.

Wow

Lelo smart wand large Lelo smart wand large

Ik had beter moeten weten. Want toen ik โ€˜m eindelijk ging testen en voelde wat hij deed, toen wist ik dat die vriendin gelijk had. Ik dacht dat zij misschien gewoon sneller onder de indruk was van een seksspeeltje dan ik. Maar nee. Na het testen keek ik in de spiegel en zag dezelfde lach op mijn gezicht die ik bij haar ook gezien had. Wow!

Diepe vibraties

Lelo smart wand large Lelo smart wand large

Het is je vast al bekend dat ik hou van diepe vibraties. Weg met dat buzzy gedoe, gewoon lekkere diepe trillingen. Die diep in je lichaam, en dus diep in je clitoris, doordringen. De Lelo Smart Wand Large heeft dus echt mega diepe vibraties. Echt. Heel. Diep. Ik kan gewoon echt niet genoeg benadrukken hoe diep deze vibraties zijn. Ik kan gewoon bijna geen woorden verzinnen om je uit te leggen hoe fijn en hoe diep de Smart Wand trilt. Wat ik je wel kan vertellen, is hoe ontzettend lekker dat voelt. Lekker is een understatement. Deze vibrator komt in mijn nachtkastje te liggen, zodat hij altijd bij de hand is. Hij is groot. Ja. Ik ontruim het laatje van mijn nachtkastje wel gedeeltelijk. Want deze Smart Wand moet bij mij in de buurt blijven. Ik snap nu ook beter dat die vrouw op de verpakking haar rug er mee masseert, want ik denk dat dit al je spieren los trilt. Dat denk ik ja, want dat heb ik niet geprobeerd. Want ik wil gewoon dat โ€˜ie tegen mijn vulva trilt. Het voelt bijna als verspilling om โ€˜m op mโ€™n rug of nek te gebruiken.

Grote kop

Lelo smart wand large Lelo smart wand large

Ik dacht dat ik die grote kop niet fijn zou vinden. Dat vond ik van de Lelo Smart Wand Medium zo fijn, zoโ€™n lekkere kleine kop. Ik hou van meer gerichte stimulatie, pinpoint stimulatie zelfs het liefst, en dat gaat natuurlijk minder goed met zoโ€™n brede kop. Deze kop is ook echt heel rond, dus je hebt ook niet een zijkantje waarmee je dat makkelijk kan doen. Maar echt, het maakt me nu niks meer uit dat die kop groot is. Dit voelt gewoon te lekker. Normaal druk ik ook niet zo hard met een wand vibrator. Gewoon juist zachtjes tegen mijn clitoris laten trillen vind ik lekker. Maar met deze magic wand vibrator vind ik het juist heel lekker om wat harder te drukken. Die vibraties komen gewoon zo diep, met drukken nog wat dieper. Oh, had ik al gezegd hoe lekker deze wand vibrator is?

Wat er niet leuk is aan de Lelo Smart Wand

Lelo smart wand large Lelo smart wand large

Natuurlijk zijn er ook dingen die ik niet zo awesome vind aan deze vibrator. Ik heb altijd wel iets te klagen natuurlijk. De knopjes van de Lelo Smart Wand vind ik niet handig. Ze zijn moeilijk van elkaar te onderscheiden als je er niet naar kijkt. Je hebt een plus en een min knopje met daar tussenin een knopje met een rondje. Het middelste knopje gebruik je om naar de patronen te gaan. Of als je โ€˜m lang indrukt ga je naar de SenseTouch setting. Het gebeurt regelmatig dat ik op het verkeerde knopje druk, want je voelt dus geen verschil. En als je op het verkeerde knopje drukt, dan is het kut. Oh, en zoals de meeste siliconen toys, trekt ook de Smart Wand stof aan. Maar als je ‘m gewoon even afspoelt voor gebruik is dat natuurlijk opgelost.

Hoe werkt dit?

Lelo smart wand large Lelo smart wand large

Voor mij dan in elk geval is dat kut. Want ik vind de bediening lastig. Ja, daar lig je dan, als professioneel seksspeeltjestester. En dan weet je niet op welk knopje je moet drukken om die irritante patronen uit te krijgen en gewoon weer te kunnen genieten van de geweldige steady vibraties. Had ik al gezegd hoe geweldig diep die vibraties zijn? Het gebruiksaanwijzing boekje is klein. Ik heb nog niet echt moeite met kleine lettertjes lezen, maar met een beetje sfeervolle verlichting in zoโ€™n kuttig klein boekje zitten turen. Met die mini bladzijden. En dan zoeken op welk knopje je nou ook alweer moet drukken. I canโ€™t. Dus ik druk gewoon random op knopjes in de hoop dat het weer goed komt. Want als je โ€˜m uit zet en weer aan zet, dan gaat โ€˜ie gewoon door met wat โ€˜ie deed. Lang leve de memory-functie. Echt. Wie wil dat?

Het SenseTouch ding

Lelo smart wand large Lelo smart wand large

En dan dus nog het SenseTouch dingetje. Dat houdt dus in dat de Lelo Smart Wand zachtjes trilt, tot je โ€˜m tegen je lichaam aan houdt. Dan gaat โ€˜ie opbouwend steeds harder trillen. Tot โ€˜ie op zโ€™n hardst is (je kan wel zelf instellen tot hoe hard โ€˜ie moet gaan). Ik weet gewoon niet waarom iemand dat zou willen. Als jij deze functie gebruikt, of als het jou wel een top idee lijkt, laat dan even een reactie achter. Met uitleg. Want ik snap het niet.

Donโ€™t touch that button!

Lelo smart wand large Lelo smart wand large

In de ideale situatie blijf ik dus bij dat middelste knopje uit de buurt. De patronen vind ik niet fijn, de SenseTouch functie vind ik irritant. Maar mensen, het maakt me niet uit. Die diepe vibraties maken alles goed. En meer. Of ze zijn zo lekker dat ik niet meer zo logisch na kan denken en die ongemakken daarom wel prima vind. Kan ook.

De Lelo Smart Wand Large vs de Lelo Smart Wand Medium

Lelo smart wand large Lelo smart wand large

Ik was van plan om veel meer te schrijven over hoe de Lelo Smart Wand Large is in vergelijking met de Medium Smart Wand. Maar ik denk nu dat ik daar kort over kan zijn. Als je de Large niet kent, dan vind je de Medium echt helemaal goed. Maar als je de Lelo Smart Wand Large gebruikt hebt, dan denk je niet eens meer aan de Medium. En dat is met mij ook gebeurd. Daarom heb ik als laatste dit stukje nog toegevoegd aan mijn review, want ik was helemaal vergeten om het hier over te hebben. Er is echt niks mis met de Medium, echt een top ding. Maar hij haalt het gewoon niet in vergelijking met de Large. Echt bij lange na niet.

Conclusie

Ja, wat voor conclusie kan je hier uit trekken? Spaar je geld en koop een Lelo Smart Wand Large. Vraag โ€˜m voor Sinterklaas, voor Kerst of je verjaardag. Het is echt geen goedkoop ding, maar als je een goede, draadloze wand vibrator zoekt, dan moet je wel echt deze hebben. Kijk uit voor het middelste knopje, want de patronen en de SenseTouch functie zou ik overslaan als ik jou was, maar die vibraties zijn echt de beste. Oh en goed nieuws, hij is nu in de aanbieding!

Je kan de Lelo Smart Wand Large hier bestellen bij Willie, nu voor 155 euro. Normaal is โ€˜ie 179 euro.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

4 Reacties

 1. Beter dan of vergelijkbaar met de doxy 3? Ik dacht de doxy 3 te kopen, maar heb liever iets draadloos ๐Ÿ™‚

  Antwoord
 2. Oehh is hij beter dan de Doxy Magic Wand? Want dat is mijn grote liefde <3

  Antwoord
  • Ben ik ook benieuwd naar. Bij doxy wel genoeg opzetstukken beschikbaar natuurlijk..

   Antwoord
 3. Wij hebben de smart wand 2 large, waar ze gelukkig die SenseTouch hebben weggelaten. Maar inderdaad wat een fijn ding….!

  Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. De beste wand vibrators volgens Tess | Tess Tesst - […] kan mijn review over de Lelo Smart Wand Large hier lezen. Of je kan de Lelo Smart Wand Large…
 2. Rosy Gold Nouveau Wand Massager | Tess Tesst - […] ben ook echt fan van de Lelo Smart Wand Large. Qua draadloze wand vibrators vind ik dat echt de…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.