Lelo Ora 2

23-03-2017

Lelo ora 2

Toen ik  de Lelo Ora 2 kreeg om te testen, was ik echt wel benieuwd. Dit is weer een heel ander soort toy, die orale seks simuleert.

De Ora ziet er mooi design-achtig uit en daar werd ik toch wel blij van. Hij heeft een soort bolletje, onder een dun laagje siliconen, dat rond kan draaien. Daarbij vibreert hij ook nog eens. En dat bolletje zou je dan dus het gevoel geven alsof je gebeft wordt. Ik was heel nieuwsgierig of dit ook echt zo zou zijn, ik kon het me maar moeilijk voorstellen.

De Lelo Ora 1 was trouwens vrijwel hetzelfde, alleen met een kleiner balletje. Waardoor die niet bij iedereen de juiste plekjes kon raken.

Ik besloot eerst maar even de gebruiksaanwijzing te lezen. Die was eigenlijk super simpel. De Ora heeft 3 knopjes: een plus en een min om de vibratiesterkte te bepalen en met het middelste knopje loop je door de tien programma’s heen. Die tien programma’s stonden ook uitgetekend in het boekje. Er waren twee programma’s zonder vibratie, met alleen het balletje. Bij één draait ‘ie volledige cirkels en bij het andere gedeeltelijke cirkels. De andere acht programma’s waren een mix van datzelfde maar dan gecombineerd met verschillende vibratiepatronen. Als ik naar de tekeningetjes keek, kon ik me daar nog niks bij voorstellen.

Dat bleek in de praktijk niet veel anders. Ik deed de Ora aan om vast op m’n hand te voelen wat ‘ie nou deed. De vibratiepatronen voelden vrij random en er zit geen programma bij met gewoon vibratie op één sterkte, zonder ritme. Dat vond ik jammer. Maar de vibraties voelden wél heel lekker. Goede diepe vibraties. En het balletje… dat voelde op mijn hand al alsof dat heel lekker zou gaan voelen!

Het geluid was wel aanwezig, je hebt natuurlijk een motortje om dat balletje te laten draaien en voor de vibratie. Dus je hoort hem wel, maar ik vond het qua geluid niet irritant.

Ik vond dat ik lang genoeg gewacht had en pakte mijn favoriete glijmiddel erbij, want als we dan orale seks na gaan doen, dan moet het natuurlijk wel goed glijden. Normaal ben ik heel zuinig met het gebruik van glijmiddel, maar nu gebruikte ik lekker veel.

Ik scrolde naar het programma zonder vibratie, omdat ik eerst het gevoel van het balletje goed wilde voelen. En daar werd ik dus gelijk al heel enthousiast van. Het voelde écht heel lekker. Subtiel (ja ik gebruik m’n Doxy heel vaak.. 😉 ), maar heel lekker. En het had inderdaad wel iets weg van orale seks. Het voelt echt niet precies hetzelfde, want een tong is toch wel zachter, natter, warmer, maar het had er zeker wel iets van weg. Het was relaxed-geil.

De andere programma’s moesten natuurlijk ook geprobeerd worden, en de combinatie van vibratie en het balletje was echt goed! Het was even zoeken naar welk standje het lekkerst was, sommige vibratiepatronen vond ik wat minder en ik kwam er achter dat ik het het lekkerst vind als het balletje geen hele cirkels draait maar gedeeltelijke. En dan gecombineerd met stevige vibratie, dat deed het wel voor mij!

Er is ook nog een SenseTouch mode, als je het middelste knopje vijf seconden indrukt, gaat ie in die modus, en reageert de Ora op aanraking. Als je ‘m niet aanraakt, vibreert hij heel zachtjes, en zodra hij contact maakt met je huid, begint hij harder te vibreren. Ik dacht dat ‘ie dan ook harder zou gaan vibreren als je harder drukt, maar dat was dus niet zo. Hij gaat sowieso bij aanraking dus al hard. Dus ik begrijp niet zo goed wat het nut van deze functie is en was daar ook vrij snel klaar mee.

Weer snel terug naar de normale modus. Nu vond ik het wel echt jammer dat er niet een gewone vaste vibratie op zat zonder patroon, want het duurde nu wel langer voor ik kon klaarkomen. Ik vind de ritmes altijd wel lekker, maar om klaar te komen heb ik het liefst gewoon stabiele vibratie. Maar het roterende balletje maakt echt wel véél goed. Ik vind mijn Ora lief <3

Voor mij geldt dus wel dat ik deze toy niet moet gebruiken als ik even snel wil klaarkomen. Maar voor lekker langzaam genieten is deze toy ideaal, en dat is soms toch ook gewoon heel fijn.  En toen ik uiteindelijk klaarkwam, was het ook wel extra heftig.

Ik had echt een voldaan gevoel, en gelijk al een verlangen naar meer. De Ora blijft voorlopig nog even in mijn nachtkastje liggen.

Je kan de Lelo Ora 2 hier bestellen op bol.com.

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.