Lelo Isla

01-10-2018

Sextoy review by Tess: Lelo Isla

Lelo, het is niet echt een merk waar ik fan van ben. Ja, ze maken echt hele mooie toys met een super luxe uitstraling, maar vaak vind ik het gewoon erg duur voor wat je krijgt. Maar ergens trekt het me dus ook weer aan. Ja, ik ben wel een sucker voor zulke marketing trucjes. Als het er shiny en luxe uitziet, is er toch een deel van mij die het toch wel erg interessant vindt. Van Stephanie van Willie kreeg ik de Lelo Isla, die er dus ook al zo mooi uit ziet, dus ik was zeker wel benieuwd hoe die zou functioneren.

De verpakking van de Lelo Isla

Lelo isla Lelo isla

Zoals altijd bij Lelo, is de verpakking gewoon echt heel mooi. En ook handig voor winkels, want aan de ene kant van de doos zie je een staande afbeelding en op de andere kant van de doos een liggende. Vooral de liggende foto vind ik echt hele mooi, het straalt gewoon echt luxe uit. En dit is alleen nog maar de buitenste doos, want hier in vind je nog een stevige bewaardoos. In de doos vind je ook een bewaarzakje, een oplader (geen usb lader maar nog gewoon met stekker), een zakje glijmiddel (zonder parabenen en glycerine, dus yay!) een gebruiksaanwijzing en een garantiekaartje. Oh, en nog een gouden pin met het Insignia logo. Bij sommige vibrators van Rianne S krijg je een goudkleurige armbandje met leuke quote en daar kan ik me dan goed van voorstellen dat mensen dat best wel dragen. Maar zoโ€™n pin met dit logo, ik denk niet dat heel veel mensen daar mee zullen lopen.

Insignia

Lelo isla Lelo isla

Deze Lelo Isla komt dus uit de Lelo Insignia collectie. De vibrators in deze luxe collectie bestaan allemaal uit een combinatie van siliconen met goudkleurig ABS plastic. Nu vind ik plastic niet per se lue, maar als het goud is, komt het in elk geval wel luxe over. Al zijn er ook een paar toys in deze collectie die van een laagje echt goud voorzien zijn. โ€œFor those who understand that you canโ€™t put a price on pleasure.โ€ zoals Lelo zelf zegt. Wat ook wel prima bij Lelo past, want ze zijn zelf niet bang om inderdaad een flink prijskaartje aan al hun sextoys te hangen.

De looks en specs van de Lelo Isla

Lelo isla Lelo isla

Het ontwerp van de Lelo Isla ziet er wel bijzonder uit. Ik kreeg een groene, maar hij is er ook in het zwart en roze. De combinatie van het siliconen met het goudkleurige plastic ziet er wel mooi uit, zeker met ook nog eens die opening aan de onderkant. Ik maak me wel een beetje zorgen over het randje, waar het siliconen stopt en het plastic begint. Dat lijkt me echt zoโ€™n plekje waar vuil zich makkelijk kan verstoppen. De vorm van de vibrator vind ik wel wat apart. Hij is vrij smal, voor mij persoonlijk had โ€˜ie best wat dikker mogen zijn. De Lelo Isla is helemaal bodysafe, oplaadbaar en waterproof. Hij heeft zes verschillende vibratiestanden (waarvan รฉรฉn steady), die je per stand in vijf vibratiesterktes kan instellen.

De test

Lelo isla Lelo isla

De Lelo Isla is geen goedkope vibrator, dus ik was benieuwd of je ook wel waar voor je geld krijgt met deze vibrator. Hij ziet er luxe uit, maar in principe is het natuurlijk best een basic vibrator qua vorm. De vibraties voelen wel goed. Ze zijn best diep en ook vrij krachtig. Er zijn zeker krachtigere vibrators, maar dit is prima. Al zou ik in deze prijsklasse toch net even wat meer โ€˜wowโ€™ verwachten. Als inwendige vibrator werkt hij ook prima. Door de vorm raakt hij mijn G-spot en dat voelt lekker. Ook is hij goed te gebruiken als clitorisstimulator. Juist omdat hij niet zo dik is, vind ik dat fijn.

De vibraties zijn krachtig genoeg dat ik op deze manier makkelijk klaar kan komen. Ik ga meestal voor het hardste steady standje, maar de ritmes vind ik soms ook wel leuk om wat mee op te warmen. Maar met zoโ€™n vibratiepatroon zou ik niet klaar kunnen komen. Als ik โ€˜m gewoon als inwendige vibrator gebruik, kan ik er ook niet mee klaarkomen.

Wat allemaal leuker is dan de Lelo Isla

Lelo isla Lelo isla

Dit is gewoon echt wel een leuke en fijne vibrator. Hij doet wat โ€˜ie moet doen en is best wel lekker. Maar ik vind โ€˜m gewoon echt wel duur voor wat het is. Hij kost 135 euro, das best een hoop geld, en voor dat bedrag denk ik dat je toch wel wat meer mag verwachten. Er zijn best wel wat toys bij Willie te koop die goedkoper zijn en die ik echt leuker en interessanter vind dan de Lelo Isla.
De Satisfyer Pro 2 Next Generation
De Womanizer Pro 40
De Rianne S Xena
De We-Vibe Tango
De We-Vibe Nova
Die zijn allemaal goedkoper (sommigen echt veel goedkoper) dan de Lelo Isla en naar mijn mening ook allemaal echt leuker. Maar dat zijn allemaal geen Leloโ€™s.

Het wow-gevoel

Lelo isla Lelo isla

Ik denk dat er zeker wel mensen zijn die, net als dat ene deel van mij, toch wel aangetrokken zijn tot het merk Lelo en de uitstraling. Dus als dat voor jou geldt, dan heb je echt geen miskoop aan deze Isla. Hij functioneert echt prima en doet wat je van een goede vibrator mag verwachten. Maar dat echte wow-gevoel dat geeft โ€˜ie me niet. Behalve als je โ€˜m dan net hebt, en je ziet de verpakking en hij ligt daar zo in die doos, daar kreeg ik wel even een wow-gevoel van. Maar tijdens het gebruik kwam hij niet verder dan gewoon goed en lekker.

Conclusie

Lelo isla Lelo isla

De Lelo Isla is een prima vibrator, maar behalve zijn looks niet heel bijzonder. Hij is bodysafe, vibreert goed, ik kon er van klaarkomen, dus dat is allemaal gewoon goed. Maar als ik dan rekening hou met wat hij kost, vind ik dat je toch wel iets meer zou mogen verwachten. Prima sextoy, maar liet me toch een beetje met een meh-gevoel achter.

Je kan de Lelo Isla hier bestellen bij Willie voor 135 euro.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.