Vlog: Lelo Isla en Aneros Muze & Tempo

07-10-2018

Vlog: Lelo Isla en Aneros Muze & Tempo

Natuurlijk praat ik je ook deze zondag in mijn vlog weer bij over de sextoys die ik afgelopen week getest heb.

Ik vertel eerst over de Lelo Isla, een luxe vibrator die ook zeker niet goedkoop is. In mijn vlog hoor je of ‘ie het geld waard is. En dan de twee seksspeeltjes die ik kreeg van Aneros. De Tempo en de Muze. De Muze is een rvs minivibrator die ik er echt super koel uit vind zien. De Tempo is een anaaltoy, maar wel een speeltje dat toch aparter is dan gewoon een buttplug. In m’n vlog vertel ik je hoe het werkt en hoe ‘ie beviel.

[youtube]x4uWb9htaFU[/youtube]
Als je de vlog leuk vond, vergeet dan niet even op het duimpje omhoog te klikken en je te abonneren op mijn kanaal als je dat nog niet gedaan had!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.