le WAND Special Edition Feel My power

31-05-2021

Hoewel ik le WAND echt een super tof merk vind, ben ik er toch niet altijd enthousiast over. De originele le WAND massager vond ik niet top en ook was ik niet heel erg gecharmeerd van hoe erg de stalen dildo lijn geinspireerd lijkt te zijn op de Njoy dildo’s. Al is de le WAND Hoop wel écht heel lekker trouwens. Maar goed. Tof merk, maar soms mixed feelings dus. Maar toen ik de le WAND Feel My Power zag, met design van Jade Purple Brown, werd ik toch wel weer heel enthousiast. Want wat is ‘ie mooi! Ik kreeg deze vrolijke wand massager van le WAND, via Eropartner.

Specs

Materiaal: Siliconen en ABS-plastic (helemaal bodysafe dus)
Oplaadbaar: Ja
Standjes: 10 standen en 20 patronen
Waterproof: Ja
Verkoopprijs: 199,95 euro, hier te koop bij Easytoys
Is ’t wat? Hij is best wel lekker!

De verpakking en de inhoud

De le wand feel my power in de verpakking. Alle goodies die in de verpakking van de le wand feel my power zitten.

Als je dit stukje normaal altijd overslaat, omdat je de verpakking en de inhoud niet zo boeiend vind, doe dat dan nu niet. Want deze verpakking én de inhoud is echt awesome!

De le WAND Feel My Power is best wel groot, dus de doos ook. Er zit een sleeve om de doos heen, en die sleeve ziet er al super tof uit. Hij is geel, met natuurlijk ook illustraties van Jade Purple Brown. Ik vind haar stijl echt super leuk, dus ik word hier echt vrolijk van. Op de achterkant van de sleeve kan je alvast zien wat er allemaal in de doos zit, want dat is best veel.

Onder de sleeve zit ook een leuke doos. Met een foto van de toy, een leuk paars printje en op de achterkant ook weer wat informatie en foto’s van de inhoud.

Dan wat er allemaal in de doos zit: natuurlijk de le WAND Feel My Power zelf, een super leuke, paarse bewaar-etui, een sleutelhanger, een sticker, nagelstickers, een bolo-tie (een soort kettinkje), een setje postkaarten, een setje magneten, een ‘pleasure guide’ boekje en natuurlijk ook de gebruiksaanwijzing en een oplaadkabel, mét stekkers voor verschillende landen.

Echt heel veel goodies dus, ik hou daarvan. Super leuk dat alles helemaal in dezelfde stijl is.

Mijn eerste indruk van de le WAND Feel My Power

Le wand special edition feel my power Le wand feel my power in mijn hand, op mijn nagel zit een sticker met de tekst 'feel my power'

Nou, je zal niet verbaasd zijn dat mijn eerste indruk van de le WAND Feel My Power erg goed was. Ik word dus echt heel bij van sextoys die er leuk uit zien. Vroeger (ja mensen, ik ben al veertig), zo’n twintig jaar geleden, toen ik voor ’t eerst in een sexshop ging werken, hadden de meeste toys een huidskleur of waren ze zwart. Later kwam daar rood, roze en paars bij. Maar tegenwoordig zie je gelukkig ook wel wat apartere kleurtjes. Of nou ja, apart voor sextoys dan. Ik hou daarvan. Extra wanneer een toy meedere kleuren heeft. En dan deze le WAND Feel My Power. Een geillustreerde wand vibrator. Zo leuk en zo kleurig. Ik hou er echt heel erg van.

De illustraties vind ik dus echt heel leuk en de wand als geheel ziet er ook tof uit. De donkerroze shiny randjes en de lichtroze knopjes. Alles is helemaal leuk.

De le WAND Feel My Power heeft drie knopjes. Een plus- en minknopje en in het midden een knopje met het venussymbool. Ik ben normaal niet zo voor gendered dingen bij sextoys, maar dit is natuurlijk best wel een girl power/strong women thema, dus dan kan het wel.

Wat me opvalt is dat de le Wand nogal zwaar aanvoelt. Ik heb ‘m even gewogen en hij weegt 670 gram.

De Test van de le WAND Feel My Power

De le wand feel my power naast een lipstick, voor het formaat. De le wand feel my power met een flesje sliquid sea

Dat deze wand vibrator helemaal mooi en leuk is, dat is nu wel duidelijk. Maar hoe voelt ‘ie? Zoals je in mijn review over de originele le WAND massager hebt kunnen lezen, was ik daar niet super enthousiast over. Ik was heel benieuwd of deze Special Edition beter zou zijn.

Ik gebruikte een beetje Pjur Woman Nude glijmiddel. Ook bij wandvibrators, die voor uitwendig gebruik bedoeld zijn, is het super fijn om wat glijmiddel te gebruiken. Let er wel op dat siliconen glijmiddel waarschijnlijk niet samen gaat met de siliconen kop van de wand vibrator.

Toen ik de le WAND Feel My Power aanzette, viel me gelijk op dat ‘ie een stuk minder geluid maakt dan de originele le WAND. Want bij die wand vond ik het geluid toch best wel irritant. Maar dat is nu een heel stuk beter. Ik zal niet beweren dat deze le WAND Feel My Power fluisterstil is, want dat is ‘ie zeker niet, maar ik vind het geluid nu echt acceptabel en niet zo storend. Ik heb het gelijk even nagevraagd bij le WAND en er werd mij verteld dat alle le Wand’s nu sterker en stiller zijn dan mijn exemplaar uit 2018. Dus yay!

De vibraties van de le Wand maken me een beetje in de war. Normaal ga ik uit van diepe of buzzy vibraties. Natuurlijk ligt daar van alles tussenin, maar het is meestal wel duidelijk. De vibraties van de Feel My Power voelen echt wel diep als ik ‘m tegen mijn hand laat trillen. Maar wanneer ik ‘m tegen mijn vulva hou en iets harder druk, lijkt het alsof de vibraties een beetje verloren gaan? Terwijl ze wel effectief zijn, want ik kom wel gewoon klaar van deze magic wand vibrator. Maar het voelt anders dan anders en ik kan er mijn vinger niet op leggen wat dat nu is.

De standjes van de le WAND Feel My Power

De le wand feel my power tussen de vuist-vaasjes. De le wand feel my power tussen de magneetjes die je er bij krijgt.

Er zijn maar liefst tien steady standjes en twintig patronen. De patronen kan je dus ook nog harder en zachter zetten. Super veel opties dus. Je moet wel met één knopje door de twintig patronen heen klikken. Dat is wel een beetje vervelend, ik had daar liever ook twee knopjes voor gezien.

Hoewel ik meestal niet zo’n fan van vibratiepatronen ben, was er één patroon die ik echt heel lekker vind. Dat is een patroon waarbij hij eerst even in een bepaald ritme trilt, daarna trilt ‘ie even in een ander ritme en dan trilt ‘ie best een tijdje steady. Die afwisseling gecombineerd met het (voor een patroon) lange steady stuk, werkt echt heel goed voor mijn clitoris.

Zoals gezegd kon ik wel prima klaarkomen met de le WAND Feel My Power, maar de vibraties zijn wat mij betreft niet de allerbeste vibraties die ik ooit in een wandvibrator heb gevoeld. Ze zijn echt best goed, maar deze le WAND kost ook wel echt veel geld. Voor dit bedrag zou ik dan willen dat het wel de allerbeste vibraties die ik ooit gevoeld heb, zou zijn.

Is de le WAND Feel My Power z’n geld waard?

De le wand feel my power naast de originele le wand De le wand feel my power en de le wand mini in mijn hand.

Ik kan niet in je portemonee kijken, dus dat kan ik niet zeggen. Ik vind 200 euro wel echt véél geld. Maar deze wand ziet er ook wel echt awesome uit. Hij is qua look wel echt uniek. Het geheel, de verpakking, alle goodies die je erbij krijgt, hoe het totaalpakketje er uit ziet, dat geeft wel echt een luxe gevoel. Overal is over nagedacht en het is een feestje om deze vibrator uit te pakken.

Als wand vibrator functioneert de le WAND Feel My Power ook prima en hij doet alles wat je van een wand vibrator mag verwachten. Misschien nog wel iets meer met zoveel standjes. Maar qua vibratie had ik dus graag nog wel iets meer gezien.

Wanneer je, net als ik, echt een sucker bent voor toffe looks bij een sextoy en je vind het geen probleem om 200 euro uit te geven, dan denk ik dat je hier heel blij van gaat worden. En als dat niet het geval is, zou ik je aanraden om bijvoorbeeld eens te kijken naar mijn post over de beste wand vibrators.

Conclusie

De le WAND Feel My Power ziet er geweldig uit en aan alle details is gedacht. Het geluid is een stuk beter dan van de originele le Wand, dat is fijn. De vibraties zijn goed, maar niet geweldig. Er zijn veel standjes en daar zitten ook echt hele fijne bij. Maar 200 euro is wel een hoop geld. Ik werd er in elk geval wel heel blij van.

Je kan de le WAND Special Edition Feel My Power hier bestellen bij Easytoys voor 199,95 euro.
Hij is ook hier te koop bij Bol.com
Of hier bij EroVibes

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.