Le Wand Petite Rechargeable Massager

04-02-2019

Sextoy review by Tess: Le Wand Petite Rechargeable Massager

Eind vorig jaar was ik op eroFame en daar was ik ook in de stand van le Wand en b-Vibe. Ik ontmoette daar eigenaresse Alicia Sinclair en van haar kreeg ik deze super mooie le Wand Petite. En een super koele b-Vibe buttplug ook nog, maar die review komt later.

Body Positive

Le wand petite rechargeable massager Le wand petite rechargeable massager

Alicia Sinclair is dus eigenaresse van le Wand en b-Vibe. En ook nog van Cowgirl, een super groot zadelachtige toy, waar je dus op kan zitten en die dan super krachtig vibreert. Ik volg haar ook op Instagram en ik moet zeggen, ik vind haar echt heel koel. Ze is echt leuk, in het echt was ze ook heel aardig, maar ik vind vooral dat ze echt heel goed bezig is. In alle fotoโ€™s die ze laat maken ter promotie van haar producten, zit zoveel diversiteit qua mensen! Echt super bodypositive, ik vind dat echt zo fijn en leuk om te zien!

De originele le Wand vibrator

Le wand petite rechargeable massager Le wand petite rechargeable massager

Ik had al eerder over de originele le Wand geschreven. In het kort kwam het er op neer dat ik de originele le Wand echt prachtig vond, het oogde allemaal super luxe, maar ik vond โ€˜m te lawaaiig en de vibraties niet diep genoeg. Zeker voor wat โ€˜ie kost. Dus ik was erg benieuwd of de nieuwe, kleine versie van de le Wand me beter zou bevallen.

Petite & pretty

Le wand petite rechargeable massager Le wand petite rechargeable massager

De le Wand Petite (ik zou echt denken dat het Petit zou zijn, zonder e, maar goed) is dus een heel stuk kleiner en lichter dan de originele le Wand. De le Wand Petite ziet er ook echt weer geweldig uit. Ik heb de rosegold versie en hij is echt prachtig. Het handvat is gewoon van plastic, maar het ziet er toch super luxe uit met een beetje een metallic look. De randjes zijn mooi shiny en de siliconen kop heeft ook een hele mooie, bijpassende kleur.

Luxe verpakking

Le wand petite rechargeable massager Le wand petite rechargeable massager

Ook de verpakking is weer heel mooi, aan de buiten- en binnenkant. Ook de le Wand Petite is geen goedkope seks toy, maar het ziet er dus ook wel allemaal echt mooi, verzorgd en luxe uit. Je krijgt ook een echt mooi en goed bewaarzakje er bij en niet zoโ€™n goedkoop satijnen zakje met een trekkoordje. De wand vibrator is oplaadbaar met het bijgeleverde USB oplaadkabeltje. Ook vind je in de verpakking een gebruiksaanwijzing en een boekje met tips hoe je een wand vibrator kunt gebruiken.

Knopjes en standjes

Le wand petite rechargeable massager Le wand petite rechargeable massager

So far so good dus. De bediening van de le Wand Petite is ook erg makkelijk, hij heeft drie knopjes. Je zet โ€˜m aan door op het plus knopje te drukken en daar kan je โ€˜m dus ook harder mee zetten. Dan is er onderaan nog een min knopje en in het middel heb je een knopje om naar de vibratiepatronen te gaan. Hij heeft maar liefst tien steady standjes en zes vibratiepatronen. Helemaal goed dus.

Het geluid

Le wand petite rechargeable massager Le wand petite rechargeable massager

En het goede nieuws is, de le Wand Petite maakt dus echt vรฉรฉl minder lawaai dan de originele le Wand! Yay! Bij de grote versie vond ik het geluid echt storend, maar bij de kleine versie is dat totaal niet het geval. Ja, je hoort โ€˜m natuurlijk wel, want het is een wand vibrator, maar het geluid is echt heel bescheiden.

De Test

Le wand petite rechargeable massager Le wand petite rechargeable massager

Tot nu toe was ik erg tevreden over de le Wand Petite, dus ik was nu erg nieuwsgierig hoe โ€˜ie zou voelen. De vibraties zijn op zich wel gewoon echt krachtig, zelfs het eerste standje is echt al pittig. Maar ik miste ook bij deze le Wand toch wel wat diepte. De vibraties zijn echt niet super buzzy, maar ik had ze wel graag echt nog een heel stuk dieper gehad. Omdat een wand vibrator altijd een iets groter gedeelte van de vulva stimuleert, vind ik dan diepe vibratie zoveel fijner en stimulerender. Bij een seksspeeltje met echt pinpoint stimulatie maakt dat voor mij persoonlijk iets minder uit, maar bij een wand heb ik wel echt diepe vibraties nodig.

Geen favoriet

Le wand petite rechargeable massager Le wand petite rechargeable massager

Dus hoe mooi ik โ€˜m ook vind, deze le Wand Petite wordt echt niet mijn favoriet. En dat vind ik echt heel jammer, want hij is qua looks echt awesome. En hij is makkelijk mee te nemen en lekker licht. Maar ja, de vibraties zijn voor mij toch echt wel het belangrijkste. Ik kan best wel klaarkomen met deze wand vibrator, dat is het niet, maar ik heb andere kleine wand vibrator die ik dan toch lekkerder vind qua vibraties. Helaas zijn die niet zo mooi als deze.

Conclusie

Le wand petite rechargeable massager Le wand petite rechargeable massager

Ik vind de le Wand echt super mooi. Ik wou dat aan alle sextoys zoveel aandacht besteed werd qua looks. Niet alleen de toy, maar ook de verpakking (met inhoud). Maar de vibraties waren voor mij echt wat te licht. Voor een wand vibrator wil ik echt diepe vibraties, en daar schoot deze le Wand toch echt wat te kort. Helaas. Maar ten opzichte van de originele le Wand vind ik deze wel een stuk fijner. Handzamer en vooral stiller.

Je kan le Wand Petite hier bestellen bij Bol voor 96,40

Btw….

Als je een sextoy gaat bestellen (of een willekeurig product bijย Bol.com), zou ik het super fijn vinden als je dat via mijn linkjes doet (je vind ze allemaalย hier in deze post). Op die manier sponsor je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost!

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.