Le Wand Necklace Vibe

15-09-2023

Een mooie bulletvibrator aan een ketting. Een concept wat we natuurlijk al kennen van de Crave Vesper. Le Wand begint steeds meer een soort copy cat merk te worden, terwijl ze ook zoveel originele aspecten hebben. Ik weet niet zeker wat ik daarvan vind, maar daar gaat deze review ook niet over. Hij gaat wel over de le Wand Necklace Vibe, die ik kreeg van Willie.

Specs

Materiaal: rvs (bodysafe)
Oplaadbaar: ja
Standjes: 8 vibratiestandjes waarvan 2 steady
Waterproof: spatwaterdicht
Verkoopprijs: 129,95 euro, hier te koop bij Willie 
Is ’t wat? Het idee van een bulletvibrator als ketting vind ik sexy, maar…

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de le wand necklace vibe. De inhoud van de verpakking van de le wand necklace vibe.

Sextoyverpakkingen zijn tegenwoordig standaard wit, met een foto van de sextoy er op. Zo ook de verpakking van de le Wand Necklace Vibe. Al voelt dit doosje wel wat luxer aan dan de gemiddelde sextoy verpakking. Op de achterkant zie je wat er allemaal in het doosje zit en vind je wat informatie over dit sexy sieraad.

In de verpakking vind je natuurlijk de le Wand Necklace Vibe zelf, maar ook een suede-look bewaarzakje, de gebruiksaanwijzing en een le Wand boekje. Dat boekje ziet er, zoals altijd bij le Wand, echt superleuk uit. Leuke illustraties en gewoon een hele toffe look.

Mijn eerste indruk van de le Wand Necklace Vibe

De le wand necklace vibe op mijn hand. De le wand necklace vibe en een lipstick.

Hij ziet er echt hetzelfde uit als de Crave Vesper, alleen is de rosegold versie van de le Wand Necklace Vibe wél helemaal rosegold, terwijl de Crave Vesper alleen een rosegold-kleurig dopje had en de bullet zelf zilverkleurig was.

Maar afgezien van dat ‘ie precies hetzelfde is, is het wel een mooie sextoy, vind ik. Het ziet er echt wel fancy uit. De bulletvibrator is lang en slank. Het is wel iets dat opvalt als sieraad denk ik, terwijl het niet direct duidelijk zal zijn dat dit eigenlijk een vibrator is.

De ketting is vrij lang. Je kan ‘m zo over je hoofd doen zonder ‘m eerst open te hoeven maken. Bij mij hangt de Necklace Vibe dan tussen mijn borsten. Je kan de ketting ook ongeveer tien centimeter langer maken.

Aan het uiteinde van de ketting hangt nog een rondje met daarop op de ene kan het logo van le Wand en aan de andere kant een bloemetje.

Het knopje van de bullet zit aan de zijkant en is dus altijd zichtbaar als je m draagt. Het metaal van de toy laat heel snel vlekken zien van vingerafdrukken, dat staat iets minder fancy. Blijven poetsen dus.

De test van de le Wand Necklace Vibe

Een flesje sliquid en de le wand necklace vibe De lader van de le wand necklace vibe

Ik was benieuwd of de le Wand Necklace Vibe beter zou trillen dan de Crave Vesper. Ik kon het helaas niet vergelijken, want mijn Crave Vesper doet het al een tijd niet meer, omdat ik ‘m niet wekelijks heb opgeladen. En dat is wel wat er nodig is om ‘m werkend te houden.

Nu we het toch over opladen hebben: de le Wand Necklace Vibe heeft eenzelfde oplaadsysteem als de Vesper. Je draait het bovenste dopje (wat aan de ketting vast zit) en dan zie je in de bullet een gaatje. Daar gaat de lader in. Er zit zowel in de bullet als bij het stekkertje van de lader schroefdraad. Dus je zou verwachten dat je ‘m vastdraait. Dit werkt alleen niet echt. Ik krijg het zelf niet eens voor elkaar om de lader aan te sluiten. Jay kreeg het uiteindelijk wel voor elkaar. Door een beetje te draaien zodat de lader een beetje klemt. Ofzo. Ik begreep het niet helemaal en mijzelf lukt het ook niet. Superonhandig dus. Een magnetische oplader was echt fijn geweest.

Maar goed, terug naar de test. Zoals altijd ben ik fan van glijmiddel, omdat dat je sextoy ervaring echt beter maakt. Maar dit is zo’n toy waarvan ik denk: als je er dan één zonder glijmiddel gaat gebruiken, dan deze. Deze bulletvibrator is van rvs en glijdt daarom al best fijn over je lichaam. Met glijmiddel wordt het wel nóg lekkerder! (Kies wel voor een glijmiddel zonder glycerine en parabenen, zoals Pjur Woman Nude!)

De vibraties van de le Wand Necklace Vibe zijn helaas ook niet indrukwekkend. Ze zijn verre van krachtig. Er zijn twee steady standjes, maar die voelen eigenlijk gewoon allebei als hetzelfde standje. Ik voel niet dat standje twee krachtiger trilt dan standje één. Dan zijn er nog allerlei vibratiepatronen. Daar zitten best leuke patronen bij, maar ik ben gewoon niet zo’n fan van patronen. Sowieso denk ik dat het fijn is om eerst gewoon de steady vibratie op orde te hebben, voor je aan patronen gaat beginnen.

Met veel moeite kan ik wel een orgasme krijgen van deze bulletvibrator, maar eerlijk gezegd vind ik dat gewoon teveel moeite. Er zijn zoveel sextoy die zoveel beter zijn.

Nu snap ik zeker wel de charme van een bulletvibrator aan een ketting. Ik vind dat ook echt leuk, spannend en sexy. En ik zal ‘m ook echt nog wel eens omdoen. Maar word ik nou echt blij van deze le Wand Necklace Vibe als sextoy? Nee. Ik vind 129 euro echt veel geld voor een sextoy die gewoon niet zo goed werkt. Je betaalt dan echt voor de looks. Of je dat het geld waar vind, moet je zelf bepalen.

Hij is wél fluisterstil. Dat is echt waar. Je hoort ‘m bijna niet. Hij is wat dat betreft dus heel discreet. Maar eerlijkgezegd vind ik dat niet echt een prestatie. Hij trilt ook gewoon niet hard.

Conclusie

De le Wand Necklace Vibe is echt heel mooi. Ik vind het een sexy looking toy en ik vind het leuk en spannend om een vibrator als sieraad te dragen. Maar de vibraties zijn gewoon echt niet voldoende. Hij trilt heel zacht en de twee steady standjes zijn niet van elkaar te onderscheiden. De oplader is ook heel moeilijk aan te sluiten.
Dus voor de sexy look: helemaal leuk. Om te gebruiken als toy: not so much.

Je kan de le Wand Necklace Vibe hier bestellen bij Willie voor 129,95 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.