Le Wand Massager & Curve Silicone Attachment

08-06-2018

Sextoy review by Tess: Le Wand Massager + Curve Silicone Attachment

Als sextoy reviewer heb ik natuurlijk al super veel sextoys, maar ook ik heb nog steeds een wishlist. Daar op staan toys die me super interessant, leuk en lekker lijken om te testen. En dan hoop ik maar dat iemand zo vriendelijk is om één van die toys naar me op te sturen in ruil voor een review. Le Wand was ook zo’n seksspeeltje op mijn wishlist. Dus toen ik van Alicia Sinclair herself (de CEO van Le Wand en b-Vibe) de Le Wand mét G-spot opzetstuk opgestuurd kreeg om te reviewen, was ik echt heel blij.

Wand vibrators

Le wand massager & curve silicone attachment Le wand massager & curve silicone attachment

Le Wand is, zoals de naam natuurlijk al zegt, een wand vibrator. Wand vibrators lijken qua vorm meestal wat op een hele grote microfoon. Je hebt ze met snoer, zonder snoer, groot en klein. En vaak ook met speciale opzetstukken, omdat de wand vibrator dus bedoeld is voor uitwendig gebruik, maar het ook wel leuk is als je die met een opzetstuk kan ombouwen tot inwendige vibrator bijvoorbeeld. Ik hou van wand vibrators omdat ze meestal hele diepe vibraties hebben en ik hou erg veel van diepe vibraties. Dat zijn echt de beste vibraties!

Nu is het met wand vibrators vaak zo dat ze niet zo mooi zijn. De enige uitzondering vind ik de Lelo Smart Wand, waarvan ik de medium versie al gereviewd heb. Maar verder zijn ze meestal gewoon niet mooi. Maar wel super functioneel. Maar toen ik voor het eerst Le Wand zag, vond ik die, voor een wand vibrator, echt wel heel mooi. Hij ziet er echt chique uit. De wand zelf, maar ook de verpakking.

De verpakking van Le Wand

Le wand massager & curve silicone attachment Le wand massager & curve silicone attachment

Le Wand zit in een hele mooie grote doos die gelijk al heel chique oogt. De bovenkant wit, met een shiny foto vna Le Wand en mooie rosegold details. De onderkant van de doos een beetje een zalmroze kleur. Het past gewoon mooi bij elkaar en je denkt gelijk: wow, dit is vast een goede sextoy. De binnenkant van de verpakking is ook tof. De wand vibrator ligt er netjes in en als je ‘m er uit haalt, zie je gelijk nog wat tekst en tekeningetjes over wat er nog meer in de doos zit. Voor alle andere dingetjes zit er ook een apart vakje in de verpakking, het ziet er echt heel netjes uit.

Je krijgt een super mooi bewaartasje erbij, met een rits. Echt wel mooier dan het gemiddelde bewaartasje dat je bij een seksspeeltje krijgt. Dan krijg je ook nog de oplader, met stekkers voor verschillende landen, een gebruiksaanwijzing en een ‘multi use texture cover’. Dat laatste vind ik dan weer helemaal niks, maar daar vertel ik je straks meer over. Maar al met al, als je dit product koopt en je pakt het uit, dan ben je gelijk onder de indruk. Ik in elk geval wel. En aangezien Le Wand geen goedkope wand vibrator is, ging ik er dus gelijk van uit dat dit echt een top product zou zijn. En zo is dit seksspeeltje dus op mijn wishlist beland.

It’s so pretty

Le wand massager & curve silicone attachment Le wand massager & curve silicone attachment

Le Wand zelf ziet er dus echt mooi uit vind ik. Qua model verschilt ‘ie echt niet veel van andere wand vibrators, zoals bijvoorbeeld de Europe Magic Wand die ik laatst nog getest heb. Maar toch is Le Wand echt veel mooier. Ik ben zo iemand die echt zou kunnen zeggen dat wit gewoon wit is. En dat gedoe over eggshell white, gebroken wit, en weet ik veel wat voor kleuren wit je nog meer zou hebben, dat is niet aan mij besteed. En toch als ik naar Le Wand kijk, dan zie ik dat het wit van deze body echt totaal anders is dan het wit van de Europe Magic Wand. Le Wand is echt, ja, hoe zal ik het noemen, ik denk parelmoerwit. Het is wit met een soort shine. En ik snap dat als je dit leest je misschien denkt: wat een onzin. Zou ik waarschijnlijk ook denken. Maar het is écht mooi en het maakt dus echt wel verschil. De Europe Magic Wand ziet er bijna medisch uit, gewoon heel praktisch, en Le Wand ziet er mooi en luxe uit. Dan heb je nog het rosegold randje en rosegold is nu natuurlijk best wel hip, maar ik vind dat ook gewoon echt wel heel mooi en het Le Wand logo, wat er ook gewoon mooi uit ziet. De kop is gemaakt van siliconen (dus helemaal bodysafe) en mooi glad.

Hoge verwachtingen

Le wand massager & curve silicone attachment Le wand massager & curve silicone attachment

Qua looks heeft Le Wand me dus gewoon al ingepakt. Ik was er erg tevreden mee en kon niet wachten om ‘m te gaan testen. Ik had echt hoge verwachtingen en het opladen kon me niet snel genoeg gaan. Eindelijk was het zo ver. De batterij was helemaal vol en nu mocht ik eindelijk deze mooie, luxe vibrator gaan gebruiken. Ik zette ‘m aan en schrok gewoon van het lawaai. In mijn fantasie (ja, ik had fantasieën over deze wand) maakte deze luxe vibrator echt niet zo’n lawaai. Ik dacht dat hij vast op één van de hardere standjes aan gegaan was (deze irritante functie hebben steeds meer vibrators tegenwoordig), maar dat was niet het geval. Dit was het zachtste standje. Nou ja, zacht. Dit standje was in geen enkel opzicht zacht. Niet qua geluid, maar ook niet qua vibraties. So much voor rustig opbouwen dus.

Het geluid baarde me wel wat zorgen. Niet alleen omdat het gruwelijk irritant was (want dat was het) maar ook omdat ik gewoon een ander geluid zou verwachten. Diepe vibraties maken een ander geluid dan wat meer buzzy, oppervlakkige vibraties. En dit klonk gewoon niet eens als diepe vibraties. Ook niet als super buzzy hoor, maar gewoon niet wat ik verwacht had.

De test

Le wand massager & curve silicone attachment Le wand massager & curve silicone attachment

Toen ik de Le Wand op mijn vulva zette, wist ik niet zo goed wat ik er van moest vinden. Het eerste standje is dus echt al heel krachtig, maar het miste echte wel de diepte qua vibratie die ik graag heb, zeker bij een wand vibrator. Hij heeft tien vibratiestanden en dan ook nog eens twintig patronen. Veel keus dus. En als ik nog nooit een wand vibrator gebruikt zou hebben, dan zou ik waarschijnlijk dit echt wel lekker vinden. Maar er zijn gewoon zoveel betere wand vibrators. De Doxy, de Doxy 3, de Europe Magic Wand, de Lelo Smart wand, die zou ik allemaal boven deze le Wand verkiezen.

Ja, ik kan best wel klaarkomen met deze le Wand, maar toch vond ik het wel een tegenvaller. Ik had er gewoon echt meer van verwacht. In de verpakking vind je dus nog die ‘multiuse texture cover’, dat is een soort sleeve vor om de kop. Ik eb geen idee van wat voor materiaal deze sleeve gemaakt is, maar hij voelt echt zo ontzettend vies aan. Plakkerig gewoon echt. Ik begrijp gewoon niet waarom je voor de kop van je luxe wand vibrator zou kiezen voor bodysafe siliconen en je dan denkt: laten we er een sleeve van een of ander vies, onveilig materiaal bij kado geven. Waarom? Echt, waarom zou iemand dat bedenken? Omdat ik wel heel nieuwsgierig was of deze sleeve met ribbels nu écht zo lekker zou voelen, wie weet was dat de reden, heb ik ‘m wel heel even getest. En ‘m daarna weg gegooid, want dit is ongetwijfeld een of ander poreus materiaal en dus niet schoon te maken. Ik vond het gewoon al vies om de sleeve om de kop te doen, want het is dus echt heel plakkerig. In het gebruik voelde het zacht ja. De ribbels deden me niks. Het zachte is op zich wel fijn, maar voegde nou niet zoveel toe dat ik dat vind compenseren voor het vieze materiaal.

Curve Silicone Attachment

Le wand massager & curve silicone attachment Le wand massager & curve silicone attachment

Dan was er ook nog het G-spot opzetstuk, de Curve. In de schacht en de top zitten extra gewichtjes, hierdoor voelt de curve wat zwaarder aan natuurlijk en ook iets minder flexibel. Dit vind ik wel een fijner opzetstuk dan bijvoorbeeld de Genius van Europe Magic Wand. Qua vorm is dit opzetstuk echt heel goed. Mijn G-spot wordt perfect gestimuleerd en de vibratiepatronen vond ik met dit opzetstuk ook wel lekker voelen. Niet alleen voor mijn G-spot, maar ook voor mijn clitoris vond ik dit opzetstuk fijn. Ik hou meer van pinpoint stimulatie, en met de kop van le Wand is dat niet te doen. Normaal heeft een kop van een wandvibrator iets meer een hoekje, maar deze kop is perfect rond. Ziet er mooi uit, maar de mogelijkheid om een hoekje te gebruiken om wat gerichtere stimulatie te krijgen is nu dus weg. Maar met de punt van het G-spot opzetstuk had ik in elk geval een iets kleiner gebied dat ik kon stimuleren. En dat vond ik fijner.

Wat echt een groot minpunt is van dit opzetstuk: het is super moeilijk om het er weer vanaf te krijgen. Het lijkt wel vacuum gezogen op de kop vast te zitten. Ik was echt heel bang dat als ik hard zou trekken, ik ‘het nekje’ van de wand zou stuk maken. Dus dit was echt elke keer weer een heel gedoe. En eerlijk gezegd, vind ik het ook teveel gedoe. Persoonlijk zou ik er denk ik voor kiezen om de Curve er gewoon altijd op te laten zetten. Jammer dat ‘ie dan niet meer in het bewaarzakje past, maar nou ja, ik vond ’t met de Curve toch lekkerder dan zonder.

Conclusie

Ik had zulke hoge verwachtingen, maar nu is maar weer gebleken dat uiterlijk niet alles zegt. Op zich is er vrij weinig mis met deze wand vibrator, maar ik weet dat het gewoon ook echt veel beter kan. Ik denk dat ze bij le Wand vooral gefocust hebben op het uiterlijk en wat minder op functionaliteit. En persoonlijk vind ik dat dus erg jammer. Ik vind het echt super fijn als een sextoy mooi is, echt, ik hou daar heel erg van, maar ik ben niet bereid daarvoor in te leveren op functionaliteit. Voor mij is het aller belangrijkst dat een seksspeeltje gewoon goed werkt, dat hij echt lekker is. En een mooi uiterlijk geeft gewoon veel bonuspunten. Als ik moest kiezen tussen een lelijke sextoy die heel erg lekker is, of een super perfect mooie sextoy die niet zo bijzonder is qua werking, kies ik altijd voor het eerste.

Je kan de le Wand Massager hier bestellen bij Easytoys voor 199,95
Je kan de Curve attachment hier bestellen bij bol.com voor 39,95
Bij bol.com vind je Le Wand hier regelmatig in de aanbieding, voor de Curve bij Bol klik je hier.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Sextoy review by Tess: Le Wand Petite Rechargeable Massager | Tess Tesst - […] had al eerder over de originele le Wand geschreven. In het kort kwam het er op neer dat ik…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.