Le Wand Hoop Stainless Steel Dildo – review

25-09-2020

Le Wand klinkt als een merk voor wand vibrators. Wat ook zo is, want je hebt natuurlijk de Le Wand en de Le Wand Petit. Maar nu is er ook een rvs dildo serie van dit merk, met onder andere deze Le Wand Hoop. Ik kreeg deze dildo van de sextoygroothandel Eropartner.

Specs

Materiaal: Rvs
Oplaadbaar: Een dildo trilt niet
Standjes: Moet je zelf doen
Waterproof: ja
Verkoopprijs: 101 euro, hier te koop bij bol.com
Is ’t wat? Ja zeker! Beter goed gejat, dan slecht bedacht.

Le Wand Stainless Steel vs. Njoy

De le wand hoop in de tester verpakking. Het is een witte doos waarop staat dat het een tester is. De dildo zelf ligt in een donkergrijs foam ding. Op tafel liggen de le wand hoop en de njoy pure wand met witte lettertjes die de namen spellen er bij. Ze zien er bijna hetzelfde uit. De hoop heeft ribbels die de njoy niet heeft. De grote kop van de hoop is wat meer eivormig, terwijl die van de pure wand echt rond is.

Het stukje over de verpakking sla ik over, want ik kreeg de Le Wand Hoop in een tester verpakking. Maar de originele verpakking is ook niet bijster interessant, want witte doos met foto van de toy. Vrij standaard dus.

Maar iets anders waar ik het wel eerst even over wil hebben, is de gelijkenis van deze Le Wand Stainless Steel serie en de Njoy dildo’s. Het is momenteel hot om toys te kopiëren geloof ik. Ik vind daar dingen van. Maar ieder moet daar denk ik zijn eigen mening over vormen. De Le Wand Hoop lijkt in elk geval wel heel erg veel op de Njoy Pure Wand, dus in deze review zal de zeker nog ter sprake komen. Vooral omdat het natuurlijk interessant is om te weten hoe deze Hoop presteert in vergelijking met de Pure Wand.

Mijn eerste indruk van de Le Wand Hoop

De le wand hoop in mijn hand. De le wand hoop ligt naast een lipstick. Je ziet dat de lipstick een heel stuk korter is, maar dat de dikte van de dildo in het midden ongeveer overeenkomt met de dikte van de lipstick.

Mijn eerste idee was natuurlijk: hee, een Njoy Pure Wand met ribbels! De lengte en de kromming zijn precies gelijk aan de Pure Wand. De vorm van de koppen zijn net iets anders. De grote kop van de Le Wand Hoop is wat meer eivormig. De kleine kop lijkt heel erg op de grote kop van de Pure Wand. Rond met een goede ribbel.

De ribbels onder de grote kop zien er wel interessant uit. Ik vraag me gelijk af of dit wat zal toevoegen.

De Le Wand Hoop voelt vrij koud aan, rvs neemt heel snel een andere temperatuur aan, dus als je dat niet prettig vind, je kan ‘m heel snel opwarmen door ‘m bijvoorbeeld even in een bakje warm water te leggen of door ‘m gewoon vast te houden. Hij is best wel zwaar, hij weegt iets meer dan 600 gram. Ter vergelijking, de Njoy Pure Wand weegt 700 gram.

In het midden van de Hoop zie je het Le Wand logo ingegraveerd.

Los van de overeenkomsten, vind ik de Le Wand Hoop er wel heel mooi en aantrekkelijk uitzien.

Maar wat moet je nou met zo’n rvs dildo?

Je kijkt tegen de grote kop van de hoop aan, maar de focus ligt op de ribbels net achter de kop. Je ziet drie ribbels die wel duidelijk aanwezig zijn, maar niet super groot. Close-up van de grote kop met ribbels daarachter. Je ziet ze nu van de zijkant, om te laten zien hoe groot de ribbels zijn.

Toegegeven, lange tijd had ik geen idee waarom iemand een dildo zou willen gebruiken. Een dildo is een vibrator die niet trilt, was mijn insteek. In theorie is dat ook zo, maar in de praktijk bleek dat toch anders te zijn.

Bij een vibrator moet je altijd rekening houden met het binnenwerk. Daardoor kunnen vibrators niet zomaar elke vorm hebben. Ook is niet elk materiaal geschikt om een vibrator van te maken. Zo zijn er wel een paar rvs vibrators, maar de keuze daarin, en vooral de vormen die je dan zijn, zijn heel minimaal.

Een dildo kan dus elke vorm hebben. Daardoor zijn de vormen van dildo’s vaak veel stimulerender dan de vormen van vibrators. Dat moet ook wel, want anders zou er niet zoveel aan zijn. Bij een vibrator vind ik inwendige vibraties nooit zoveel toevoegen. Met vibrators ben ik heel erg gericht op mijn clitoris. Terwijl dildo’s juist in mijn vagina goed moeten voelen. Zeker wanneer een dildo mijn G-spot goed stimuleert, vind ik dat super fijn. Een dildo doet dat voor mij veel beter dan een vibrator.

Met een dildo kan je natuurlijk een stotende beweging maken. Maar probeer ook eens wat te variëren in de beweging die je maakt. Sommige dildo’s kan je een schommelende of zelfs draaiende beweging mee maken die ook heel goed kan voelen.

De Le Wand Hoop is super geschikt om een schommelende beweging mee te maken. Daar is de vorm denk ik ook speciaal zo voor gemaakt. Wanneer je deze schommelende beweging maakt, raakt de kop automatisch je G-spot. Super makkelijk, want zo kan je niet missen.

De Test van de Le Wand Hoop

Close-up van de gegraveerde delen van de njoy pure wand en de le wand hoop. Bij de njoy staat de merknaam in het midden van de dildo, bij de hoop ook, maar daar staat het meer aan de zijkant. De le wand hoop ligt naast de le wand petit.

Ik hou heel erg van het gevoel van rvs sextoys. Dat ze zo koud aanvoelen en na een tijdje juist warm, vind ik heel tof. Voorverwarmen vind ik óók lekker, maar meestal doe ik dat dus niet.  Ik gebruikte een beetje Sliquid glijmiddel (beste glijmiddel wat er is!) en ik kon beginnen.

Zoals ik al een beetje verwacht had, voelt de Le Wand Hoop echt heel lekker. Kon ook niet anders, want ik hou ook heel erg van het gevoel van de Njoy Pure Wand. Eigenlijk werkt de Hoop precies zoals de Njoy Pure Wand. De beweging die je maakt, een schommelende beweging, gaat eigenlijk vanzelf. Wanneer je duwt tegen de dildo, gaat hij al vanzelf precies de goede kant op. En dan belandt ‘ie precies tegen je G-spot. Hoe fijn is dat? Ik werd er in elk geval heel blij van.

De ribbels voelde ik wel bij de ingang van mijn vagina. Dat voelde best lekker. Het voegt wel iets toe, maar ik zou ze niet heel erg missen als ze er niet waren.

De kop van de Le Wand Hoop voelt heel goed tegen mijn G-spot, maar de kop van de Njoy Pure Wand voelt toch beter. Ik kom sneller klaar met de Njoy Pure Wand dan met de Le Wand Hoop. Maar de Hoop is ook écht heel goed. Wanneer ik geen Pure Wand had gehad, zou ik dit zeker de perfecte G-spot toy genoemd hebben. Maar nu weet ik natuurlijk al dat de Njoy dat al is.

De kleine kant van de Le Wand Hoop

Close-up van de kleine koppen van de le wand hoop en de njoy pure wand. Het verschil is op de foto lastig te zien, maar je ziet dat de kop van de hoop net iets groter en ronder is. Ik hou de le wand hoop en de njoy pure wand als boogjes op tafel, tegen elkaar aan. Je ziet dat de kromming en de lengte en dikte precies hetzelfde zijn.

Maar naast de grote kop, heb je natuurlijk ook nog een kleine kop. Ik moet zeggen dat ik die bij de Njoy Pure wand eigenlijk nooit gebruik. Ik hou van de grote kant, die is voor mij een perfect formaat. Maar testen moet wel grondig gebeuren natuurlijk, dus dan kon ik die optie niet overslaan.

De kleine kant van de Hoop voelt wel echt goed. Eerlijk gezegd net iets lekkerder dan de kleine kant van de Njoy Pure Wand. Wat op zich denk ik ook logisch is, aangezien de kleine kan van de Hoop precies lijkt op de grote kan van de Njoy. Het is een subtiel verschil hoor, en op de foto’s moeilijk te zien, maar het voelde voor mij wel zo.

Dus, welke moet je nou kopen?

De le wand hoop ligt plat op tafel, met daarnaast in witte lettertjes de tekst le wand De njoy pure wand ligt plat op tafel, met daarnaast in witte lettertjes de tekst njoy.

Nou, ten eerst zou ik zeggen: koop er in elk geval één. Want ze zijn allebei echt geweldig voor je G-spot! De Le Wand Hoop wordt op sommige plekken wel wat goedkoper verkocht dan de Njoy Pure Wand, dus dat zou een argument kunnen zijn. Maar de Njoy Pure Wand voelt toch wel wat lekkerder, vind ik. Plus dat ik zelf ook echt wel waarde hecht aan het feit hoeveel moeite en onderzoek Njoy heeft gedaan om tot deze perfecte vorm te kunnen komen.
Hoe dan ook, ze voelen allebei geweldig en als je op zoek bent naar je G-spot, dan denk ik dat je ‘m met elk van deze twee zou kunnen vinden.

Conclusie

De Le Wand Hoop is echt een super goede G-spot dildo. Hij weet mijn G-spot feilloos te vinden. Ik vind het jammer dat hij zo veel lijkt op de Njoy Pure Wand, maar afgezien daarvan is hij heel goed. De ribbels onder de grote kop voelen best lekker, dus dat is een leuke toevoeging. De kleine kop voelt ook heel goed. Dus ik ben zeker wel blij met alle orgasmes die deze rvs dildo bij heeft bezorgd.

Je kan de Le Wand Hoop hier bestellen bij Bol.com voor 101 euro

De Njoy Pure Wand kan je hier bestellen bij Euphoria

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

2 Reacties

  1. Haha, ‘beter goed gejat, dan slecht bedacht’, hoe kom je erbij? 🙂
    Voor mij blijft de grote kop van de Njoy Pure Wand soms wat ‘steken’ (soms is dat leuk, soms minder prettig). Ik ben nu in de verleiding om deze te kopen omdat de grote kop een iets andere vorm heeft, en ook omdat ik fan ben van ribbels!

    Antwoord
  2. There can be only one…..
    Ik blijf trouw aan mijn Njoy, wat een geweldige dildo is dat. Ik kan echt hele verhalen vertellen over hoe fijn hij is. Long story short: ik ben de firma Njoy gewoon erg dankbaar.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.