le Wand Contour

05-06-2023

De le Wand Contour is een enorm grote rvs dildo van meer dan twee kilo. Hij lijkt verdacht veel op de Njoy Eleven, die ik overigens nog niet getest heb. Ik was heel benieuwd hoe deze zware dildo zou voelen. Ik kreeg ‘m van Willie.

Specs

Materiaal: roestvrij staal
Standjes: je moet ‘m zelf bewegen, je kan ‘m aan twee kanten gebruiken
Waterproof: ja
Verkoopprijs:  237,95 euro, hier te koop bij Willie 
Is ’t wat? Zwaar! Maar lekker!

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de le wand contour De achterkant en de inhoud van de verpakking van de le wand contour

De le Wand Contour is geen goedkope sextoy, dus dan vind ik het fijn als je dat ook in de verpakking terug ziet. En dat is hier ook het geval. Ik vind deze doos echt mooi en stijlvol. Het is een stevige doos, aan de bovenkant wit, aan de onderkant een grijs patroontje wat past bij het rvs. Er zit een kleine sleeve om de doos heen met daarop een foto van de toy en wat informatie. Superhandig, want als je die sleeve er af laat, is de doos ook best wel discreet. Al staat er wel ‘le Wand’ op.

In de verpakking zit de Contour heel netjes ingepakt. Je vind ook een luxe bewaarzakje in de doos. Dit is niet zomaar een zakje, maar een zakje met padding. Wel handig, want deze rvs dildo is echt heel zwaar en door ‘m in dit zakje te bewaren, bescherm je de plek waar je ‘m neerlegt. Want het rvs zelf kan bijna niet beschadigen. Ook vind je een eigen le Wand poetsdoekje in de doos. Ook al zo handig, want op het shiny rvs zie je heel snel vingerafdrukken. Dus die kan je zo makkelijk weer wegpoetsen, zodat je dildo gewoon lekker door blijft shinen.

Mijn eerste indruk van de le Wand Contour

De le wand contour naast een lipstick. De le wand contour op mijn hand.

Zoals ik al zei, lijkt de le Wand Contour wel heel veel op de Njoy Eleven. Er zullen vast een paar kleine, hele subtiele, verschillen zijn, maar de gelijkenis is treffend. De le Wand Contour is echt wel een grote dildo en hoewel ik natuurlijk al verwacht had dat ‘ie zwaar zou zijn, voelt ‘ie echt nog een stuk zwaarder dan ik had gedacht.

Op de toy staat de merknaam le Wand, dat vind ik er tof uitzien. De ene kant van de dildo is iets smaller en heeft wat ribbels, de andere kant is glad, maar wel heel groot en dik. Beide kanten hebben een curve, zodat ik verwacht dat deze dildo echt goed voor G-spot stimulatie gaat zijn.

Dit is wel echt een toy waarvan ik direct onder de indruk ben. Soms ziet een sextoy er gewoon lief en schattig uit en is ‘ie daardoor ook geschikt voor beginners die het misschien spannend vinden om voor het eerst een seksspeeltje te gebruiken. Maar deze dildo is echt niet voor mensen die een schattige toy zoeken. Ik vind ‘m heel mooi, maar er is echt niks schattigs aan de le Wand Contour.

De test van de le Wand Contour

De le wand contour naast een flesje sliquid. De le wand contour in mijn hand.

Bij een seksspeeltje van rvs kan je elk glijmiddel gebruiken wat je maar wil, het rvs kan overal tegen. Ideaal als je houdt van siliconen glijmiddel dus. Ik heb een voorkeur voor waterbasis glijmiddel, maar wel zonder glycerine en parabenen, omdat die ingrediënten de vagina kunnen irriteren. Rvs is een glad materiaal en deze dildo is daardoor best makkelijk in te brengen. Maar hij is natuurlijk wel vrij groot, dus glijmiddel is wel echt fijn.

Ik moet zeggen dat toen ik ging testen en de le Wand Contour in mijn hand had, ik toch wel even vond dat ik een zwaar leven had. Want pfff, wat is deze dildo zwaar. Twee kilo klinkt niet zo heel zwaar, maar geloof mij, als je ‘m in je hand hebt is het veel.

Nu is het ook anders wanneer je gewoon iets van twee kilo in je hand hebt, voor je, of wanneer je ligt en je dit gewicht ook nog eens voorzichtig in je vagina moet inbrengen. Ik vond het wel een dingetje. Of een ding, eigenlijk.

Ik begon met de kleine kant en hoewel het op zich best lekker voelde, was ik er niet direct weg van. En nog steeds vond ik het erg zwaar. Ik besloot om het bij een korte testronde te houden en ging over naar de andere kant.

Van deze kant was ik gelijk meer onder de indruk. Ik hou best van een dildo met een stevig formaat, maar het materiaal voegt ook zeker wat toe. Het gladde, het koude, het gewicht, ja, dat doet wel wat. Met een dildo vind ik het het lekkerst om de beweging in mij te voelen, dus ik moest ‘m ook nog wel bewegen. Dat kostte best wat moeite, want normaals, dit gewicht, het is nogal wat.

Terwijl ik bezig was, vond ik het echt niet zo fijn voelen voor mijn hand en pols, maar mijn vagina was wél heel blij. En voor ik het wist, kwam ik al klaar. Best wel heftig ook. Het gebeurde voor ik er erg in had eigenlijk, want ik zat me gewoon nog een beetje zielig te voelen over hoe zwaar dit allemaal was. Ja, ik vind mezelf nu eenmaal graag zielig, laat mij. Maar het zielige was er dus al snel wel vanaf. En toen was het gewoon een orgasme-feestje. Mijn G-spot was ook helemaal blij en ik was ook blij dat ik er wel aan gedacht had om een Fetish Pad te gebruiken. Maar wow, deze rvs dildo ziet er niet alleen indrukwekkend uit, hij voelt ook echt indrukwekkend.

De volgende testrondes verliepen ook prima. De grote kant van de le Wand Contour is duidelijk mijn favoriet en ik ben blij dat ‘ie zo snel z’n werk doet, want heel veel langer hou ik het ook niet vol met mijn pols die nog aan het bijkomen is van een blessure. Het is beter wanneer iemand anders hem voor je vasthoudt en beweegt, maar ook een beetje eng, juist omdat ‘ie zo hard en zwaar is. Het is een intense ervaring.

Conclusie

De le Wand Contour is een enorm zware en heftige dildo waardoor ‘ie niet heel makkelijk te gebruiken is. Maar als je ‘m gebruikt, is ‘ie wel geweldig. Vooral de grote kant maakt indruk bij mij. Ik kom er heel snel van klaar, wat goed is, want ik vind ‘m te zwaar om ‘m lang vast te houden en te bewegen.
De verpakking en de accessoires zijn ook allemaal on point en dit is wel echt een luxe seksspeeltje voor de gevorderde sextoy-gebruiker.

Je kan de le Wand Contour hier bestellen bij Willie voor 237,95 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

 1. Beste Tess,

  Dank je wel voor de leuke review. Maar ik heb een vraagje: je hebt in het verleden de Big Johny van Meo getest zijn deze toys te vergelijken met elkaar qua afmetingen en gewicht?
  Er zijn diverse gelijkende toys te koop in diverse prijsklasse.
  Deze is behoorlijk aan de prijs.
  We zijn een beetje aan het rondkijken welke we moeten kopen.

  Met vriendelijke groet,
  Menno

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.