L’Amourose Rosa

20-10-2017

Sextoy review by Tess: L’Amourose Rosa

L'amourose rosa

Ik denk dat het wel duidelijk is dat ik van sextoys hou. Al heel lang. Vanaf het moment dat ik mijn eerste (hele foute) vibrator kocht, was ik verkocht. En dat was zo’n 18 jaar geleden denk ik. In al die jaren ben ik dus echt super veel sextoys tegen gekomen. En soms kom je dan zo’n merk tegen waarvan je denkt: wow! Voor mij was L’Amourose zo’n merk. Alles van L’Amourose ziet er zo mooi uit. Maar, het allerbelangrijkste, het leek ook allemaal echt heel goed te functioneren.

Nu had ik nog nooit een L’Amourose toy gebruikt, maar wel eens in mijn hand gevoeld en natuurlijk ook andere reviews over gelezen. En dat was allemaal positief. Dus toen ik van Christine van L’Amourose Rosa opgestuurd kreeg om een review over te schrijven, was ik door het dolle heen. Eindelijk een L’Amourose vibrator!

Luxe en stylish

L'amourose rosaToen ik het pakketje open maakte en ik de mooie, zwarte doos zag, werd ik gewoon gelijk al blij. Aan de ene kant alleen het zwarte L’Amourose logo en aan de andere kant een mooie foto van de Rosa. Super stylish en het voelt gelijk al heel luxe. In de doos, zit de bewaardoos van de Rosa. Ook een mooie, zwarte doos. Lekker stevig ook.

De L’Amourose Rosa heeft echt een super mooie oplader, waar hij op kan staan. De lader doet me denken aan een zwarte diamant. Deze vorm, met de platte vlakken en hoeken, is kenmerkend voor L’Amourose en zie je ook in al hun toys terug komen. Ook op de onderkant van de Rosa zie je deze vorm.

L'amourose rosaIn de doos vind je verder nog het USB stekkertje van de oplader, een super mooi opbergzakje, de gebruiksaanwijzing, een L’Amourose foldertje en een mooi pasje wat een certificaat van echtheid is. Geen idee wat je verder met dat pasje moet, maar het ziet er super fancy uit.

De Rosa zelf ziet er ook al super mooi en luxe uit. Het siliconen voelt lekker heel lekker glad aan en trekt geen stof aan. De vorm is aantrekkelijk en ik had gelijk al het idee dat deze vibrator mijn G-spot wel zou raken. De bovenkant is dikker dan de onderkant, voor een G-spot vibrator vind ik dit altijd heel prettig. Ik wil echt dat de nadruk dan ligt op de G-spot stimulatie, en dan voelt het voor mij lekkerder als het gedeelte van de toy dat bij de opening van mijn vagina zit, niet te dik is.

Op de onderkant van de sextoy vind je drie knopjes. Een min, een plus en een soort langgerekt yin yang teken, waarmee je door de patronen kan scrollen. De knopjes zijn net genoeg voelbaar om ze ook te kunnen vinden als je ze niet kan zien.

Dit is hoe vibrators moeten vibreren

L'amourose rosaOp dit punt was ik dus al helemaal blij. Een mooie vibrator in een chique verpakking doet toch gewoon al veel met mij. Maar toen ik hem aanzette. Echt. Hier werd ik gewoon echt diep gelukkig van. Deze vibratie. Zo goed en zo diep. Dit is gewoon hoe alle vibrators moeten vibreren. Dit is het gewoon, niks meer aan doen. Hier maak je mij gelukkig mee.

Toen ik dit gevoeld had in mijn hand, was het besluit snel genomen om dit seksspeeltje gelijk te gaan proberen. Als je veel sextoys hebt gebruikt, weet je vaak al als je de trilling op je hand voelt of dit ‘m wel of niet gaat worden. En ik was nu dus echt al overtuigd dat dit ‘m zeker zou gaan worden.

En echt. Ik had gelijk. Wow! Gewoon echt wow! De L’Amourose Rosa is echt geweldig. Perfect zou ik bijna zeggen. Die trillingen tegen je G-spot zijn zo goed. Hij zit precies tegen de juiste plek en het is zo lekker! Persoonlijk kan ik niet klaarkomen van alleen vibraties tegen mijn G-spot, maar met een beetje beweging erbij ging dat prima. En hoe! (Thank Liberator for mijn geweldige squirtdekentje! <3)

De eerste keer kwam ik niet eens aan de vibratiepatronen toe. De gewone steady vibratie heeft twaalf standjes. Twaalf! Echt, ik hou van deze vibrator. Tegenwoordig moeten we het meestal met drie steady vibratiestandjes doen, sinds de patronen ontdekt zijn. Maar deze toy heeft gewoon twaalf steady standjes. Ja, bij L’Amourose weten ze hoe je een goede vibrator maakt.

Lekkere patronen

L'amourose rosaNatuurlijk moest ik de vibratiepatronen ook nog testen. En eigenlijk kwam ik er toen pas achter dat er in het onderste stuk ook nog een motor zit, en dat, met wat moeite, dit gedeelte van de vibrator ook tegen je clit kan komen. Voor mij is de vorm daar niet helemaal lekker voor. Ik had daar liever iets meer van een bobbel of verhoging gezien. Maar voor echte dubbele actie heb je natuurlijk ook de L’Amourose Denia Rabbit, die lijkt me trouwens misschien zelfs nog iets geweldiger dan de Rosa.

Clitoris stimulatie

L'amourose rosaMaar goed, met een beetje moeite dus heb je met de Rosa dus ook stimulatie van je G-spot en clitoris, en sommige van de vibratiepatronen zijn wel echt geweldig lekker. Die geven bijna een soort wave gevoel door om en om te vibreren. Ik vond het echt een genot. En dat heb ik niet vaak met patronen, dat ik het echt zo lekker vind.

Natuurlijk kan je ook gewoon de kop van de Rosa gebruiken om je clitoris te stimuleren. En dat is dan ook gelijk echt een aanrader, want deze super diepe vibraties zijn echt geweldig op je clit. Ook hier deden de patronen het ook weer echt goed voor mij, super lekker om mee op te warmen en in de mood te komen. Maar voor het klaarkomen vond ik de steady standjes natuurlijk weer het lekkerst. En zo fijn dat er twaalf standen zijn. Waarvan de hardste ook echt heel hard zijn. Ik hou er van!

Perfectie

Deze vibrator komt voor mij echt in de buurt bij perfectie. Ik ben bij deze nu echt fan van L’Amourose en ik kan iedereen die van diepe vibraties houdt deze L’Amourose Rosa echt aanraden. Hij is er trouwens ook nog in een uitvoering die warm wordt, de L’Amourose Rosa Rouge, maar die is wel weer iets duurder, maar ongetwijfeld ook super lekker.

Het merk L’Amourose betaat helaas niet meer, de Rosa is dus ook niet meer te koop.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Giveaway Actie! | Toppers en Floppers | Het beste,slechtste van 2017 - […] 3. L’Amourose Rosa […]

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.