Laid D.1. Stone Dildo

28-05-2017

Over de Laid D.1 stone dildo heb ik ook weer een blog én een vlog gemaakt. De vlog zie je hier, voor de blog scrol je weer iets verder naar beneden. Helemaal onderin kan je een reactie achter laten, vind ik leuk als je dat doet!

 

[youtube]https://youtu.be/SfSuVsoJkXE[/youtube]

Sextoy review by Tess; de Laid D.1 Stone Dildo

Laid d. 1. Stone dildo

Laid is een merk wat ik al kende van hun prachtige stenen dildo’s. Ik had er nog nooit één geprobeerd, maar was wel super nieuwsgierig. Zeker omdat ik glazen en metalen dildo’s altijd zo fijn vind. Omdat ik wist dat We-Vibe samen gewerkt had met Laid, de We-Vibe Rave is hetzelfde model als de D.1 van Laid, vroeg ik Seron van We-Vibe naar dit leuke merk. Bleek dat het bedrijf achter We-Vibe tegenwoordig ook het bedrijf achter Laid is en Seron was zo lief om mij de Laid D.1 op te sturen in ruil voor mijn eerlijke review. Dankjewel We-Vibe en Laid natuurlijk!

Eenvoudige verpakking, prachtige inhoud

De Laid D.1 komt in een simpele kartonnen doos. Heel eenvoudig, maar juist daarom spreekt het me echt wel aan. Het is ook wel stevig karton, en de dildo ligt in stevig schuimrubber, dus je kan ‘m daar ook gewoon wel in bewaren.

De Laid D.1 is gemaakt van blauw parel-larvikiet, ook wel zwarte Noorse maansteen genoemd. Klinkt gewoon al geweldig, toch? Het steen ziet er ook echt heel mooi uit. Het is voornamelijk grijs in verschillende tinten, een beetje vijftig tinten grijs (oh zo flauw, I know) met ook wat zwart en een beetje een blauwe glans. Maar het mooiste vind ik de parelmoerachtige stukjes er in. Die glimmen zo mooi. Volgens de verpakking is het materiaal zo’n 300 miljoen jaar oud. Serieus. Wow! Dat is toch gaaf?

Warm bad voor je kutje

Gepolijst steen is een veilig materiaal voor sextoys en het voelt ook echt super fijn aan. Net als glazen of metalen dildo’s, neemt ook steen vrij makkelijk een andere temperatuur aan. Van zichzelf voelt het steen vrij koud, maar als je het even in een bakje warm water legt, warmt hij al snel lekker op. En serieus, een warme dildo in je kutje, dat voelt écht heel lekker! Alsof je in een lekker warm bad stapt, dat heerlijke, totaal ontspannen gevoel. Maar dan voor je kutje. Ik kan dit niet eens typen zonder een big smile bij die gedachte.

Natuurlijk kan je ‘m ook juist extra koud maken, dat geeft ook weer een hele andere sensatie. Moet je wel een liefhebber van zijn natuurlijk. Ik vind het van tijd tot tijd wel erg lekker en spannend.

Asymmetrische dildo

De Laid D.1 heeft nog iets bijzonders. Hij is namelijk asymmetrisch. De meeste dildo’s zijn symmetrisch. En waarom eigenlijk, is iets wat ik me afvraag na deze stenen dildo gebruikt te hebben. Dat asymmetrische voegt écht wat toe.

Als je de D.1 in je kutje hebt, en je draait zachtjes aan het handvat (of hard als je dat lekker vindt natuurlijk) dan voel je echt allerlei sensaties die je met een normale, symmetrische dildo, niet voelt. En dat voelt echt heel erg lekker. Door de draaibeweging word je van binnen, en vooral je g-spot echt heel goed en anders gestimuleerd. Ik vond het echt een ontdekking! Normaal met een dildo maak ik eigenlijk alleen stoot bewegingen, maar dit gaf echt een hele andere manier om een dildo te gebruiken. En zo lekker!

Experimenteer!

De D.1 bereikt je g-spot dus echt perfect. Ik vond het echt lekker om een draaiende en schommelende beweging te maken met de dildo. Het leuke van deze dildo is dat hij echt uitnodigt om te experimenteren. Ik ging allerlei bewegingen uitproberen om te kijken hoe dat zou voelen en wat ik nou lekker vond. Ik vond dit een hele fijne manier van masturberen. Veel meer en uitgebreider dan gewoon op-en-neer.

Ik kan zelf vrij makkelijk klaarkomen als mijn g-spot goed gestimuleerd wordt, en dat was met deze dildo echt het geval. Ik begin steeds meer liefde voor dildo’s te krijgen, terwijl ik voorheen dildo’s maar saai vond en alleen ging voor vibrators. Deze dildo voelt gewoon heel bijzonder. Het materiaal, zo oud en zo mooi en het asymmetrische, ik ben echt fan!

De combinatie van van de Laid D.1 en een mini vibrator (ik gebruikte de NÜ Sensuelle Point) is ook echt super lekker! Van de dubbele stimulatie kwam ik echt super snel heel lekker en intens klaar.

Laid heeft ook nog een ander model dildo, de D.2, van zwart graniet. Die ziet er ook echt prachtig uit en qua vorm is die ook weer anders, lijkt me ook erg lekker. De D.1 is ook verkrijgbaar in een siliconen uitvoering. Het assortiment kan je bekijken op de site van laid.

Conclusie

Ik vind dit echt een hele fijne dildo. Van mij mogen veel meer sextoys asymmetrisch zijn. Ik werd ook echt blij van het steen, het is zo mooi en het voelt heerlijk aan. Ik ben echt nieuwsgierig naar nog meer stenen dildo’s.

Je kan de Laid D2 hier bestellen bij Bol.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

5 Reacties

 1. Wat leuk! Je maakt me weer eens nieuwsgierig!

  Antwoord
 2. Steen… zo heerlijk oer…

  Antwoord
 3. Ik heb eivenlijk niets met dildo’s, maar dit is wel een mooie zeg.

  Antwoord
 4. Ik heb deze ook in mijn verzameling, net als glazen en porseleinen dildo’s. Steen is een fijn materiaal dat de warmte (van bijvoorbeeld) water beter vasthoudt dan glas. Wat je benoemt over het asymmetrische is helemaal waar. Pas als je iets asymmetrisch hebt ervaren vraag je je af waarom andere fabrikanten daar nooit zijn opgekomen. Het voegt toe!
  Tip: leg hem eens op de kachel/verwarming.

  Antwoord
 5. Ik ben al tijden op zoek naar een mooie en redelijk geprijsde “dildo” zoals deze, ben een echte stenen fan dus ook dat vind ik erg tof. Jammer dat ze hem niet in andere soorten steen hebben tot dusver anders was ik gelijk verkocht geweest!

  Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. The medical profession continues to fail women - Isabelle Lauren - […] for those of us who speak Dutch, Tess reviewed a stone dildo, which I find very intriguing. I have…
 2. Dildo review: CaveGirl Rock Hard Stenen Dildo | Tess Tesst - […] had al eens eerder een stenen dildo getest, de Laid D.1, en die beviel me echt heel erg goed,…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.