La Bocca Della Verita Perorin Hard review

14-06-2023

Misschien komt de La Bocca Della Verita Perorin Hard je bekend voor. Dat kan want een hele tijd geleden was er een masturbator waar ik best wel enthousiast over was. De naam van La Bocca Della Verita. Inmiddels hebben de makers van deze masturbator nog meer versies ervan hebben gemaakt.

Met dank aan motsutoys die mij een exemplaar op stuurde in ruil voor een eerlijke review.

SPECS

  • Materiaal: TPE
  • Geschikt glijmiddel: Waterbasis (extra dun is extra lekker)
  • Gewicht: 430 gram
  • Tunnel lengte: 13,5 cm
  • Prijs: € 49,95 bij Motsutoys

La Bocca Della Verita Perorin Hard

In tegenstelling tot wat je misschien denkt is de La Bocca Della Verita Perorin Hard niet β€œgewoon” de hardere versie van de masturbator die ik al eerder testte op deze website. Er is meer aan de hand, en eigenlijk valt het belangrijkste meteen al op, en dat is het feit dat de tong van deze masturbator uitsteekt.

Nu denk je misschien, wat maakt dat nu uit. Wel, sommige mensen vinden het fijn als iemands tong nog een beetje uitsteekt bij een goede deepthroat sessie, sterker nog sommige mensen hebben het tot een specialiteit gemaakt om je ballen nog even te likken terwijl je ze deepthroat, en dat is best een prettige sensatie.

Iets waar de La Bocca Della Verita Perorin Hard natuurlijk op inspeelt. Verder is het tunnelontwerp ook anders dan de zachter versie, ook zijn de tanden die deze masturbator rijk is een stuk harder. Kortom, als je wil gaan voor een hardcore deepthroat ervaring is deze La Bocca Della Verita Perorin Hard misschien wel iets voor jou.

Deze sensatie wordt ook nog eens verrijkt door het feit dat dit seksspeeltje is gemaakt van een twee laags TPE die je dat echter dan echt gevoel geven.

La bocca della verita perorin hard bovenaanzicht

La Bocca Della Verita Perorin Hard in de doos

De doos van de La Bocca Della Verita Perorin Hard is zoals je verwachten van een Japantoy voorzien van aardig wat spannende tekeningen en moeilijk kijkende meisjes die met een uitgestoken tong een wortel proberen te eten (ja mensen, ik verzin dit niet he).

In de doos zelf vindt je een plastic blister met daarin de La Bocca Della Verita Perorin Hard masturbator en een zakje bijbehoren glijmiddel. Als ik het goed begrijp is dat hetzelfde glijmiddel als het La Bocca Della Verita Sweet lotion glijmiddel, dat je dus ook los kunt kopen nog (en het is lekker glijmiddel dus doe dat).

Verder is dat het natuurlijk, het gaat hier duidelijk om de sextoy en niet om spannende verpakkingen.

La Bocca Della Verita Perorin Hard getest

Toen ik op de site van Motsutoys van research deed, was ik een beetje bang dat deze masturbator te smal zou zijn. Iemand benoemde dat op de site zelf ook al, maar gezien mijn eerdere ervaringen met La Bocca, dacht ik wel dat het goed zou komen.

Toen ik de masturbator echter uitpakte en ik de kleine mond en de tong zag werd ik toch een beetje benauwd. Evengoed ben ik maar gaan testen en wat bleek. Na toepassing van de Sweet Lotion ging het eigenlijk allemaal best lekker.

De sensatie van de tong en de lippen van deze masturbator zijn heel lekker, en ook de extra stevige harde textuur van de La Bocca Della Verita Perorin Hard zijn mij precies op het lijf geschreven.

Je hebt wel eens masturbators waar je erg je best moet doen om klaar te komen, nou hier wilde ik de eerste keer heel erg graag niet zomaar klaarkomen, maar de stimulatie was zo hemels en lekker dat ik niet anders kon dan heel erg hard en heel erg lekker klaarkomen.

De combinatie van de tong, de tanden, de binnenste stevige structuur zijn echt heel goed gedaan. En heel plat gezegd gewoon knettergeil. Ik ga deze masturbator vaker gebruiken dan ik eigenlijk toe durf te geven, zo goed vind ik hem.

Echt heel erg lekker.

Let er wel op dat je een beetje dun glijmiddel gebruikt, zoals bijvoorbeeld het La Bocca Della Verita Sweet Lotion glijmiddel, want dat maakt de sensatie juist veel echter.

Ik heb ook even wat dikker glijmiddel gebruikt en daarmee is duidelijk de sensatie zeker nog wel lekker, maar je mist dan juist de textuur details die langs de schacht van je pik gaan. Let daar dus zeker even op.

La bocca della verita perorin hard aanzicht van de mond, neus, lippen en de uitstekende tong

La Bocca Della Verita Perorin Hard schoonmaken

Na al dat woest masturberen en gebruik van goed (dun) glijmiddel wil je je La Bocca Della Verita Perorin Hard natuurlijk even goed schoonmaken. En daar komen we wat mij betreft op het enige minpunt, het lastig schoonmaken.

Vooropgesteld, ik zou niet weten hoe je dit anders zou kunnen doen en dan toch zo’n lekkere masturbator maken, maar het feit dat het TPE extra stevig is en de tunnel niet door en door is, maakt het schoonmaken van de La Bocca Della Verita Perorin Hard echt wel een klusje.

Maar met het nodige water, de droogstokjes en diatomeeΓ«n dryingstick lukt dat uiteindelijk toch wel aardig, ook al is het best even een klusje.

Bedenk je dat dus zeker wel voordat je deze La Bocca Della Verita Perorin Hard gaat kopen.

Conclusie

Voor die mensen die van hard en stevig houden is de La Bocca Della Verita Perorin Hard een absolute aanrader. Maar hou er wel rekening mee dat het schoonmaken dus een werkje is, en daar moet je natuurlijk wel zin in hebben. Heb je dat, dan doe je nooit een miskoop met deze onahole.

Je koopt de La Bocca Della Verita Perorin Hard bij Motsutoys.nl voor € 49,95

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.