La Bocca Della Verita | Masturbator en glijmiddel Review

09-10-2019

Van Motsutoys kreeg ik La Bocca Della Verita in ruil voor een eerlijke review. Vanaf vandaag kan je elke maand een review verwachten van een van de toys van Motsu Toys. Gewoon omdat ze zoveel leuks hebben.

De mond van de waarheid

Mocht je een beetje klassiek geschoold zijn (en het plaatje op onze frontpage volledig hebben overgeslagen), dan denk je wellicht dat ik een masturbator heb gekregen die er uit ziet als een miniatuurversie van een groot marmeren masker dat mogelijkerwijs je hand (zo niet je penis) afhapt als je onwaarheden hebt verteld.

Dat is in dit geval echt niet het geval.

La Bocca Della Verita

Deze “versie” van La Bocca Della Verita is echt een dubbellaags masturbator. Een zachte buitenkant en op bepaalde plekken binnenin is de structuur een stuk steviger. Dat dan ook nog gecombineerd met plastic tanden die je het gevoel zouden moeten geven of je je pik in een “echte” mond steken. Als extra detail heeft deze masturbator dan ook nog een neus boven de mond. Iets wat je een nog realistischer gevoel zou moeten geven.

Persoonlijk vind ik het misschien een beetje freaky, maar freaky is soms ook gewoon leuk.

Om verder bij te dragen aan de “echtheid” van deze mondmasturbator (dubbele woordwaarde en 1x drie keer letterwaarde bij scrabble of wordfeud) is de binnenkant ook nog anders gekleurd. Zo zie je een tong met de kleur van een tong, is er een sorta kinda huig aanwezig, enfin en dus ook een slokdarm. Dit alles is natuurlijk vervaardigd uit TPE in verschillende dichtheden om een steviger en zachter gevoel te geven.

La Bocca Della Verita in de doos

Waar ik meestal vrij snel klaar ben met de doos van een seksspeeltje is de doos in dit geval toch wel even iets anders. Omdat Motsu Toys zich ook specialiseert in seksspeeltjes die uit Japan afkomstig zijn, kan je je voorstellen dat, in het land van Hentai en Manga, boxart tot een nieuwe kunstvorm zijn verheven.

Zo ook de doos van de La Bocca Della Verita, in een Manga achtig middeleeuws thema staat er van alles vermeld op de doos, in het Japans, en ik spreek geen Japans (hoewel ik dat misschien wel eens moet gaan leren met al die Motsu Toys).

We worden getrakteerd op een jongedame met neergeslagen ogen. Boven haar hoofd prijkt de Italiaanse tekst: “la verità è figlia del tempo.”

Wat in het Nederlands zoveel betekent als “De waarheid is de dochter van de tijd”. Wat natuurlijk enorm filosofisch klinkt, wel past bij het algemene thema. Hoewel het voor Google Translate echt heel kut is om met twee verschillende talen te moeten dealen op één doos.

Er staat (volgens Google translate dan) een verhaal over hoe iemand aan het slapen is en jij dus de kans hebt om je “kans te grijpen”. Als je wat weet over Japanse seks cultuur past dit wel een beetje binnen het onschuldig en “tegen je wil” idee.

Waar ik wel even bij moet zeggen dat ik geen voorstander ben van consent overschrijden, maar het “consensual non consent” (waarin je met elkaar instemt om net te doen of het allemaal zonder toestemming en tegen je wil gebeurt) concept zeker wel snap.

Nu moet ik wel zeggen, deze vertaling is op zijn zachtst gezegd een beetje wankel. Er staan zoveel uitroepen en weet ik veel op de doos dat Google Translate het hier duidelijk heel moeilijk mee had.  Zo erg zelfs dat er op een gegeven moment het woord zeepbel op mijn scherm knipperde, en ik snap nog steeds niet zo goed waarom.

Verder zit in de doos dus de La Bocca Della Verita masturbator en een zakje La Bocca Della Verita sweet lotion, maar ik had van de mensen bij Motsu Toys gewoon een hele fles ontvangen. Maar leuk is het wel dat ze zorgen dat jij de goede sensatie kan ervaren zoals zij die in ieder geval voor jou voor ogen hadden.

La boca della verita masturbator en glijmiddel boxshot van de zijkant met een hoop japanse tekst

La Bocca Della Verita sweet lotion (glijmiddel)

Het gebeurd eigenlijk zelden dat er glijmiddel voor een specifiek seksspeeltjes op de markt is. Natuurlijk zijn er merken als Tenga en Fleshlight die hun eigen merk glijmiddel op de markt brengen. Maar een glijmiddel voor specifiek één sex toy van één merk, dat is vrij uniek. En ook de reden waarom ik Motsu Toys vroeg ze beiden op te sturen.

De La Bocca Della Verita sweet lotion is namelijk zo samengesteld dat het zoveel mogelijk op “echt” speeksel lijkt.

Wel moet ik nog even apart vermelden dat ondanks dat de naam “sweet” bevat er geen zoetigheid of parfum is te bekennen in dit glijmiddel. En voor zover ik de Japanse ingrediënten lijst kon checken is dit glijmiddel ook nog eens bodysafe.

Het is wel heel erg dun en draderig, iets wat voor het nabootsen van een deepthroat sensatie heel erg fijn zou moeten zijn, want zo werkt dat nou eenmaal. Ik zou het echter denk ik niet voor iets anders aanraden. En zo iets staat ook geloof ik op de doos, maar dan in het Japans, en nou ja, Google Translate.

La Bocca Della Verita en sweet lotion getest

Ik dacht eerst laat ik mijn La Bocca Della Verita met mijn eigen favor glijmiddel proberen, echter toen bedacht ik mij dat dit glijmiddel ook gewoon safe is, en nou ja, ze doen zoveel moeite om dit glijmiddel te maken, dan kan ik ook maar beter de combi testen.

Dus, La Bocca Della Verita uitgepakt, glijmiddel (uit de fles, ik doe niet aan sachets) er in, hole warmer aan en even wachten.

De La Bocca Della Verita voelt aan de buitenkant erg zacht en heeft net zoals elke TPE-toy de typische poederige plakkerigheid die je ermee associeert. Het ruikt ook meteen heel erg naar TPE, en dat vind ik nog steeds wat minder.

Het glijmiddel ruikt dus inderdaad niet, zelfs niet naar glijmiddel, het heeft gewoon geen geur, en dat is echt wel een bonus vindt.

Na het wachten op het opwarmen en mijzelf ook opgewarmd te hebben (brr herfst bah) is het dan zover.

Ik steek mijn pik in een warme mond, ik doe even een dubbelcheck, want het blijkt toch echt de La Bocca Della Verita te zijn. Maar als ik mijn ogen dicht doe, dan lijkt het echt ECHT op een warme mond. Je voelt de tanden, de tong, de huig en je duwt dieper. De sensatie is echt heel echt.

Met een kleine kanttekening, want de La Bocca Della Verita is namelijk heel zacht en slap aan de buitenkant. En daar gaat het wat mij betreft een beetje mis.

Als ik ook nog iets had dat ik stevig vast kon houden, nou dan is het hek echt wel van de dam.

Ondanks dat gebrek is het gebruik van de La Bocca Della Verita echt heel erg echt. Het glijmiddel is inderdaad net speeksel, voelt als speeksel, en KLINKT ook als speeksel als je wat harder aan de gang gaat met deze mondmasturbator.

Waar je normaal gesproken een beetje ongemakkelijke (en soms rare) geluiden hoort, is dit eigenlijk net of je een echte deepthroat blow job krijgt, het enige wat mist is het gekreun en soms het stikkende geluid.

Maar verder, wow, gewoon wow.

Met deze sensatie is een orgasme eigenlijk heel vanzelfsprekend (tenzij dat natuurlijk al altijd lastig voor je is), en eigenlijk altijd veel te vroeg.

La boca della verita vooraanzicht waarin te zien is hoe "echt" deze masturbator er uit ziet.

Schoonmaak

Het schoonmaken van de La Bocca Della Verita is wel iets lastiger. De masturbator heeft namelijk maar 1 ingang en verder geen uitgangen. Je hebt dus niet de kans om iets door te spoelen of om deze masturbator binnenstebuiten te draaien. Dat maakt schoonmaken en drogen van dit geheel best wel een uitdaging.

Echter is Motsu Toys druk bezig met het regelen van de juiste accessoires hiervoor, echter heb ik nog niet de kans gehad om deze uitgebreid te testen en kom ik hier later (waarschijnlijk volgende maand) op terug in de toy review die jullie dan kunnen verwachten van een Motsu Toy seksspeeltje.

Conclusie

De La Bocca Della Verita is een hele fijne heel erg realistische mond masturbator, het “sweet” glijmiddel dat je erbij kan kopen (en er in een sachet ook bij krijgt) maakt de sensatie nog eens veel realistischer.

Mocht je dus een bijna echte blowjob ervaring willen dan denk ik dat deze La Bocca Della Verita echt aan te raden is voor jou.

De La Bocca Della Verita is ook nog eens echt heel erg goedkoop, je krijgt echt een hoop waar voor je geld!

 

Het La Bocca Della Verita “Sweet” glijmiddel koop je bij Motsu Toys voor € 12,95

Je koopt La Bocca Della Verita bij Motsu Toys voor slechts € 29,95

Onder op bovenstaande pagina vind je ook nog een combi-korting deal. Zo koop je iets leuks en krijg je nog vette korting ook!

 

 

 

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.